Bok,kupio sam ovaj mob(k320i) u vipu i htio bi ga otkljucati isao sam sa ljeva strelica,zvjezdica,zvjezdica,ljeva strelica i sada mi trazi NCK moze mi ko reci taj nck aj pliz.Hvala unaprijed.
dakle, imam k610@w660 i u walkmanu u postavkama ima "svjetlosni efekti" i kad to ukljucim nis se ne dogada! jel se mozda mora to ubacit? ak mora jel ima tko??? :respect:
Spojio sam K700i na jedini kabel od SE-a što imam u kuci i to na RS232 kabel,stari.Otvorim XS++ i odaberem port COM1 i speed 921600. Stisnem connect i kaže: port opened ok! što mi je raditi? Želio bi patchati ako je moguće ovaj uređaj te ga otključat. Koji mi programi i patchevi trebaju? Koji...
Prije svega ispricavam se zbog naslova...nisam znao sta da napisem! Neznam kak se to zove.. dakle zanima me dali se moze na w660 slozit da ovako izgleda!? http://se4m.up4arb.com/uploads/d647c5152b.jpg to nije menu nego mislim da se zove file manager ali nisam siguran..valjda vi znate! hvala...
pre super mob....ja se iznenadio....a jos k tome i "T" serija za koju sam bio uvjeren da je izumrla.... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10891
Kako unlockati i debrandirati T280i. Molim pomoć.
Spojila sam se s WLAN na moju lokalnu mrežu (metronet). Buduci sam korisnik MEtrocarnet moram onda uspostaviti VPN konekciju s carnetom. Skinula sam s Sony Ericsson site-a Certicom VPN Client http://www.sonyericsson.com/business/securitydownloads/files/vpnMgr_x.html te ga instalirala na...
Kao prvo, ispričavam se na lošem naslovu (nisam znao kako da ga napišem) a kao drugo ispričavam se jer ne znam da li sam temu smjestio u prikladan forum. Dakle, zanima me da li se Sony Ericsson K800 može ikako spojiti s jačom tarifom web'n'walka uz simpa sim karticu. I kolika je cijena tog paketa...
molim pomoć hitno je!!!! jel mi može tko napisati korak po korak kako da namjestim konekciju da se mogu spojit na internet s mobitela jer trenutno ne mogu ... kad se probam spojit piše da provjerim podatkovna podešenja, a pošto sam ja za to laik molio bih nekoga da mi napiše što da radim . hvala !
Evo problema: Imam Sony Ericsson K550 i otišla on/off tipka. Sad, jel se to može popraviti, i kolika bi poprilici bila cijena, i je li bolje kupiti kakav karambolirani K550/W610 pa s njega premjestiti tipku. Inače, onaj mali crni komad plastike se udubio prilikom rastavljanja. Ako itko zna, s kojeg...
evo, ako neko ima neku ideju, nisam nasho nishta sa search-om, pomozite... neki tool il tako neshto.. tnx
Dakle,nasao sam stari k700i kojem bi trebalo staviti novi SW jer blokira i gasi se. Prije 2-3 god.nabavio sam i ericsson r380 te s njim dobio RS232 ericsson kabel.Ali bez CD-a.:cry: Sad me zanima gdje mogu skinut SW za k700 za taj kabel dami ga kompjuter prepoznaje i gdje mogu naci Softwer za...
Ima li netko ovaj box? Misljenja?
dakle, imam problem sa joystickom na k510 radi samo gore, kad ga dobro ispusem! pa me zanima dali postoji kakav patch ili dali se moze napraviti s kojim bi se mogo pomocu tipki 2,8,4,6 i 5 upravljati? a sa tipkom od precaca da se to ukljuci i iskljuci....
Prvo vas molim da ne ključate ili brišete ovu temu. Znam da postoji vec par takvih tema, no ja se u njima apsolutno ne snalazim. Pošto sam početnik, bilo bi dobro da mi sve objašnjavate steb-by-step. Mislio sam svoj K750i (VodafoneLive!) dekodirati i debrandirati (preflashati). Eh, i...
Jel postoji kakav kabal koji ide u mob (k530), a druga strana kabla ide u auto radio, cd radio..., znači u onu rupicu za spajanje kabla s uređajem. Da pojednostavim, htio bih puštati muziku s moba na auto radio, cd radio, kao kad puštam muziku s mp3-a na radio, čak ako je i moguće spojiti mobitel s...
pitanjce...rastavio sam mob da bi promjenio masku..i sad mi se zvonjava mob totalno stisala..koliko god pojacao nije ni priblizno glasno kao prije...isti slucaj je kod reproduciranja pjesama sa moba...jel itko zna kako promjenit taj zvucnik(onaj sa zadnje strane)...jel,on dao svoje ili se samo...
e vako...odavno nisa bio na forumu i tako to,zaostajem znaci,heh...vidim da vas puno koristi taj elf,trazim vec danima konkretno objasnjenje sta je to elf,ali nea nigdi,naso sam na nekim stranicama,ali ja ne kuzim engleski bas,i bilo bi dobro da ima neki tut kad je u pitanju elf...pozzz
Zanima me moze li se sto dogoditi mobu zbog ucestalog "resetiranja" prilikom koristenja dual sim kartice?:-/ Planiram ju nabaviti, a receno mi je da sa SE-ovima funkcionira samo na taj nacin, da prebacuje mrezu uz resetiranje.
Već mi na k*** ide ovo zajebavanje s updateom...eo sad napravim ga na w910 i nakon tog se neće upalit,za izpizdit,ispričavam se kaj nisam možda smjestio u pravi podforum i nisam prdeviše čitao no eto ako može pomoć na brzinu usput,sva pravila popraćena,od pune baterije izvađene mmc i kartice...
Imam SE W850i i pokusavam se spojiti preko tog moba na racunalo pa na internet.Drivere je sve instaliralo i PC suite.Sada bi trebao u Mobile Networking Wizard napraviti konekciju. E tu je problem! Da li da idem u dial up (CSD) ili PSD.Dalje,sto da upisem u dial up connection telephone number, a...
E ovako imam w380 i imam jedan problem. ne mogu primiti nis preko bluetootha jenostavno mi napise da nemam dovoljno memorije. sad zanima me ako ga moram flashat jel mogu sa xs. jer je cid53? Hvala
a nece se ni ukljuciti?? npr. citac kartica, camere, itd...
Kolega ima jedan K750, prije negdje godinu i pol se poceo resetirati cim mu je mem.kartica u slotu. Onda smo napravili SEUS update i to je pomoglo na neko vrijeme, no ubrzo se problem vratio. Danas sam mu stavio W800 soft, misleci da je problem cisto softverski, no nije nista pomoglo. Probali smo...
evo svi firmwarei za K750/W800. tu su svi izlistani. K750 / W800 Firmware Overview R1DB001 - Released on SEUS for the K750 on 14/09/06. - Software versions: LCD 0 Camera 5.3
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma