Da li se uC702 mogu učitati navigacijske karte, tako da mi navigacija radi neovisno o tome da li imam veze s internetom ili ne? I ako mogu gdje da ih nađem, tj. od kud da ih skinem? Pozdrav i hvala unaprijed.
Aloha, dali neko zna dal postoji način da se oslobodim "locking code"-a. Onaj sigurnosni kod koj se može uključiti i traži se ga nakon pin-a. Stvar je jednostavna, zaboravio sam kod. Pa me zanima dali mogu flash-anjem ili nekako drukčije osloboditi se toga. Možda da ga reflasham u neki drugi...
Prvo pozdrav svima jer sam novi ovdje. Imam jedno pitanje: Kako normalno prebacivati mp3 glazbu sa racunala na mobitel? Kad racunalo i mobitel(k 530) spojim,mogu prebacivati pjesme kako zelim,ali mi se automatski racuna prijenos podataka,kao da se mobitel automatski spoji na internet? Nemoguce...
Gdje mogu pronaći changelog za firmware za T650 da vidim koja poboljšanja donose? Trenutno je u njemu R7AA024. Još jedno pitanje, kako nakon flasha FS-a i MAIN-a napraviti Customize file system kada nemam T650 u izboru modela? Dosta vremena nisam bio u toku s flashanjem pa sam malo zahrđao......
Pozdrav ekipa! Kupio danas curi s500i, ali je lockan na tele2....a ona ima t-mobile. Dali mi mozete reci dali ima neki "trik" da to sam napravio ono..."sam svoj majstor" ili mi netko na PM moze preporuciti neki servis tj. bilo koga tko mi to moze u Zg sutra napraviti....po mogucnosti sto blize...
upravo sam flashao k530i (s t-mobilea na slobodnu) pa me zanima kako ga sad otkodirat
Evo još jedan zanimljiv mob predstavljen na 3GSM konferenciji u Barceloni (joj kak mi je žao kaj nisam tamo :(). U principu telefon izgleda ko prije par dana predstavljen M600i, no uz neke (bitne) razlike. Također se radi o dual-mode telefonu sa touch screen-om i UIQ 3.0 platformom. No W950i ima...
imam se w810i i problem je u tome što sam an njega stavio onaj security password.... i sad je problem ja sam zaboravio taj password.... Postoji li način da ga resetiram ili promjenim???
Evo ovako uzeo ja da promijenim oklop sve komplet... a kako mi je display jednom bio u banani nisam bas pazio na njega... i sad mi je opet ostiso... a radi se o onom flatu gdje su sve one veze i kontakti.... e to se u mene sve poguzvalo tako da sad imam display normalan ali nemam svijetla na...
Trebao bih firmware CID49 w200i RED MAIN FS Trazio sam na topsony...i na ostalim..al ima 50, 51....ali nema 49 ako tko ima..molio bih link...ako nije problem
intalirao sam ponovo 2-3 puta program i nista,trazim mobitel ali nemoze naci,verzija je 1.6
Kupio sam navedeni mob i bilo je receno da baterija ne valja i da treba zamjeniti. Stavio drugu bateriju od k750 i mob se upali međutim svijetli bijelo tj samo radi svjetlo i mob dva puta zavibrira. Sad me zanima jel to flat kabel ili mozda nema softa gore?
pozdrav forumasima! zagriza san za c702 i razmisljan da ga uzmem na vipovu pretplatu.da li je moguce otkljucat telefon jer bi ga koristia na tele2? sorry ako san propustia temu gdje je bilo govora o tome...
kamera nece slikati kad stisnem da slika, izbaci u standbay, probao sam ga flasati par puta i opet isto, takoder sam vec 3 flat kabla promjenio i 3 kamere. i onda sam uspio slikat 2 slike. pa opet isto. pa sam citao da treba promjenit gumb od kamere i to sam 2 puta napravio ali nista. napravi...
Evo danas sam dobio na mail da je i to moguce. Da je moguce otkljucati novije SE samo pomocu koda dobivenog iz IMEI broja. Pise ovako: Da li je to moguce ili je to neki trik da dam lovu a oni mi posalju jedno veliko nista ?? BTW Cijeli taj proces im kosta 26 Eura
Pozdrav, Ispao mi je P1i i kad sam ga uzeo vidio sam da onaj tockic nece, otisao je unutra, vidi se on , ali na prazno se okrece, kao da je iskocio s osovine. Je li neko od vas imao slican problem, nosio sam na servis ali kaze covjek da je to puklo i da se ne moze napravit.
Imam S700 vec 4 godine i predobro mi sluzi...danas sam bio malo u potrazi za novim mobitelom i kad malo bolje pogledam svi su isti kao moj samo u drugom pakovanju (bar sto se mene i mojih potreba tice).... E sad sam dosao do ideje da bi ga malo mogao osvjeziti sa novim FW-om, malo promjeniti...
ljudi pomazite nikako ne mogu da gledam Youtube video preko p1. Cuo sam da treba skinuti neki flash player za mobilni ali nikako ga nisam uspjeo naci. pa ako neko zna kako bih mogao rijesiti ovaj problem bio bih mu veoma zahvalan
Nedavno sam si nabavio jednu BT slucku. I sada... BT slušalica je spojena sa mobom No kada ja nekoga zovem, umjesto da mi na BT sluski "zvoni" da sam dobio tu osobu, na ekranu mi piše ""Preneseno na telefon", i krene mi zvoniti na mobu, a ne na BT sluski. Isprobao sam sve moguce kombinacije...
Ovaj tutorial je original,a autor je @Fredrik sa http://forum.unlock.no/index.php?showforum=2 , tako da su sve zasluge njegove. Remove the SMS-storage limit from Sony-Ericsson's! Owners of Sony-Ericsson cell phones have had to go through a lot of annoyance and irritation because of...
Molim vas, pomozite! Početnik sam i želim izmjeniti ikonice na menu-u svog V630i koji je na vodafone. Želio bih one sa k610i ili w660/pročitao sam da je moguće sa ta dva mob-a. Iako sam slijedio pravila sa ove stranice: http://www.red-gsm.net/index.php?topic=879.0 ...nije mi uspjelo izlistati...
hitno bih trebala unlockati k770i... lockan mi je na t-mobile.. imam iskustva s unlockanjem nokia i iphone-a, ali gubim se u ovom moru informacija za SE... citam neke tutoriale tu na forumu, ali nisam sigurna koji je odgovarajuci za k770i... pa ako mi netko moze samo poslati link na neki...
Pozdrav društvo!! Dakle imam SE k520i i vidio sam da ima opciju ono daljinsko upravljanje. E sad me zanima sto mi treba osim bluetotha na compu da bih to daljinsko upravljanje iskoristio LP Mario
Jel to itko probao i jel moguce? ili k800@c702?
Bok ljudi, novi sam na forumu pa se baš i ne snalazim. Molim vas ako je moguće da mi kažete kako otključati SonyEricsson T303 sa T-mobile mreže na VIP...:dunno: Unaprijed zahvalan!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma