nece mi se uoaliti mobitel nakon sto sam vratio gdfs. ne prepoznaje mi ga niti xs++. i da...kad hocu pomocu xs-a nac mobitel, ctisnem c i ukljucim usb u mob., gore mi zasvjetli lampica crvene boje. dali mi je mobitel death? ako je dali ga mogu vratit. mob je k610i. cid52 red
After days of rumours and pictures the W890 is finally officially announced. In terms of features the handset is positioned in the high-end of Sony Ericsson’s portfolio and boasts 8 Gb of internal memory, HSDPA connectivity and a 3.2 MP camera. A full list of its specifications is presented below....
Evo u cemu je problem, svaki puta kada zelim flashati hrvatski fs, javi error. Probao sam ih na desetke ali nijedan nece... Samo americki oce? A svi su cid53(i engleski i hrvatski). Probao sam babeck i javi error sa hrvatskima.
sorry ako ima tema ali nisam znao šta da napisem u trazilicu >.< 1. S kojim programom se to radi? 2. ima kakav tutorial? 3. jel si mogu shebat mob? 4. da ne otvaram novu temu, jel zna ko ovaj milijunaš 3. izdanje na vipu, jel na HR, posto mi debili iz SZK nemogu to reci jer neznaju :angry:
Dakle,imam SE v640i i zanima me moze li se ikako spojiti na internet putem usb-a ili bluetootha...Naravno,mislim na adsl na kompu.
S obzirom da se svako toliko pojave novi forumaši koje zanima kako staviti patch odlučio sam prevesti ovaj tutorial preuzet sa www.topsony.com kako bi se novi korisnici što brže i lakše snašli i postavljali što manje pitanja na koje smo bezbroj puta odgovorili :respect: Prije svega trebaju vam...
Ja se izvinjavam ako negdje postoji al ni search, niti bilo sta mi nije pomoglo da nadjem rijesenje ovog problema. Posjedujem model "podaci ispod". Da flashujem na w800 sa brown na red, nisam nashao, ako ima dusha kakva da mi da upute gdje, ili napise u par koraka bio bih i vishe nego...
Ima li tko ovu kombinaciju jer nikako ne mogu upariti ovu bluetooth slušalicu s K550i? Sa T650i mi normalno radi.
Pozdrav svima! Nadam se da će me netko od vas moći uputiti što da napravim. Naime..jučer sam nešto petljala po mobu i napravila glavni reset. Podaci su svi ostali tu, no telefon mi od tog trenutka ne memorira pozive. Ako imam propušteni poziv, vidim ga dok ga ne otvorim i "potvrdim da sam...
jeli moguće poboljšati rezoluciju videoisječka i fps na k850i
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t700-2481.php Slike: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t700-pictures-2481.php A evo i ovdje:
specifikacije: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/k330?cc=hr&lc=hr
Bok Imam čudan problem Kado odem na opciju pregleda free memorije pokaže mi FREE 64MB međutim kada hoču nešto da memorišem kaže da nema više memorije treba nešto da obrišem a i nemam neki stvari za obrisati kad je skoro prazan,tel se koristi samo za razgovaranje. memori karticu ne koristim...
ak netko baš treba napravit ću tutorial, jer ja sam uspio svog cid49 brown flashnuti u w800
Imam sonyericsson k770i i trenutno mi pravi probleme ,blokira ,isl mislim da mu je potreban novi software ako mi moze neko pomoci kako se to ubacuje i gdje mogu skinuti novi software bio bi mu veoma zahvalan pozdrav iz stuttgarta
dakle imam SE P900i i do sada mi je svi uredno radilo...i odjednom mi tipka na poklopcu nece da radi...na slici oznacena koja tipka ne radi... Sto bi to moglo biti??? Update-o sam softwer i opet je sve isto...
nemam srece. makon sto sam ga jucer odlucitla prodat, malo sam ga sredivala, brisala poruke, kontakte, izvadila memory card i--- ugasila mob preko noci.. ujutro - ocu ga upalit a kad ono, ona svijetla sta ima sa strane, sa desne blica i nece se palit. misla sam da je prazna baterija ali kad ga...
Trebao bi odnijeti svoj c902 na servis, pa može li mi ko preporućiti servise (negdje između ćrnomerca i trga bana jelačića)??
Ovako kupio sam si k850 no nazalost nema hrv jezik pa me zanima dal ima neko tutorial kako da promjenim to,jer sam sad trazio i nisam nasao...hvala
ovak trazim po forumu i nkako da nadam kako napraviti flash ovo nisam jos nikad radio tako da bi trebao malu pomoc
komp jednostavno ne želi prepoznat g700 dok memori stik prepozna... šta ja mogu napravit da se zavole??:retard:
imam prilike kupiti K550 koji je flashan u W610 mene zanima, ako slucajno bude mobitel trebao na servis, pretpostavljam da ga treba opet vratiti na softwer od K550 jel to problem napraviti? da li ovi u servisu mogu skuziti da je mjenjan softwer?
Nedavno sam kupio rabljeni SE W810i. Sve radi super :) Vec doslovno 3 sat citam vaše postove o patchevima, flešanju, firmware itd... Toliko sam toga procitao da sam se potpuno izgubio :( Kvragu! Mene samo zanima da li postoji "nešto" da poboljša kvalitetu video snimka
Znam da je glupo pitanje ali svejedno cu ga postavit... KAKO SPOJIT W880i NA XS++??? kako bih stavio neke nove presvlake u player od w880i moram uc u mobitel koristeci xs++... uglavnom, kad kliknem connect na xs++-u mi pise da ugasim mob, drzim tipku "c" i spojim te da za sve to imam 30 sekunda......
frend mu ima jedan problem sa svojim k750,naime uvijek pise "umetnite sim" probao sam ja dosta kartica i nece raditi,3 puta sam promijeni firmware(od toga 1 w800) i dalje nece.iam tko kakvu ideju sta bi moglo biti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma