Evo ja sam pocetnik i molio bi da mi profesionalci odgovore na neka pitanja a vjerujem da ce ona pomoci i drugim pocetnicima. 1. Sta dobijem flashiranjem(recimo v630 u w660) 2. Sta je to patchiranje i sto dobijem. 3. Mozeli v630 otvoriti .jad To su moja pitanja vjerujem da vam nisu...
dal se moze kućište od w660i stavit na k530i ? naravno i di kupiti kućište w660i ? hvala
Ovako, uspio sam svoj k750@w800 povezati na pc tako da mogu surfati na mobitelu koristeći pc-evu vezu. I sve radi osim što kada uđem u operu mini mi ne želi otvarati niku stranicu. Naime ja upišem bilo koju adresu a on samo stoji na connecting i tako stoji zauvijek. Main od mobitela je R1BD001, a...
Pozdrav, ja sam novi :xmas: , dakle imam problem na c905 sta se u donjem desnom kutu ekrana nalazi ''stuck'' ili ti ga defective pixel odnosno istice se na crnoj boji i onak upada u oci, mobitel je nov kupljen u t-mobile-u, pa me zanima jel potrebno i dal se isplati zamjenit za drugi c905 ili se...
Imam SE k200i software se rusio par puta, ustvari nece da snimi sliku kad uslika i nemoze da prima poruke. Imam kabal od SE k750i usb i kada spojim k200i nece da prepozna, i nema drajvera za taj model nasao sam na forumu za drajvere ali konkretno za k200i nema tako da nemogu ni da...
Kad me netko nazove mobitel mi se iskljuci i kad ga idem upalit javlja da je prazna baterija i ugasi se. Jedino ga mogu upaliti kad je pod punjacem. Dogodi se i kad maknem mobitel sa punjaca (baterija se prethodno napunila) i ako me netko opet nazove opet se mob. ugasi i opet ista greska.... Zna...
Kupio sam ga novog u T-Mobilu, baterija je trajala jedva 2 dana. Onda sam ga flashnuo i mislio da ce to rijesiti problem. No nije, jer trajanje baterije je ostalo isto. Mobitel je cid53 tak da mogu zaboraviti na patcheve za ugasit ona šarena svjetla sa strane. No 100% nije problem u tim svjetlima,...
Zanima me kako da napravim da na mobitelu (SE W800) imam internet od računala. Znači da ja sad na mobitelu surfam preko interneta kojeg imam na računalau i naravno da mi ništa ne skida sa računa na mobitelu. Vidio sam da takvo što ima za symbian mobitele ali ne i za ove obične mobitelu. Na...
Pozdrav svima! Ne kuzim se bas u mobitele, a imam jedan, meni veliki, problem. Nemam signala na sony ericsson-u k510i signala. Pao mi je i od tada nema signala...sve radi normalno samo nema signala. Frend mi je rekao da su se mozda pomaknuli konektori za antenu, ali ne znam kako da ga otvorim i...
Uzeo sam telefon pa ću u toku dana, najkasnije sutra napraviti detaljan review.. :) U većini slučajeva ću ga uspoređivati s prethodnikom, odnosno w950. SADRŽAJ: - telefon - punjač - USB kabel - crna furola (puno bolje napravljena u odnosu na w950) - HPM-70 stereo slušalice( negativnost...
Jel treba nešto namistit u postavkama moba da bi se spajao preko wlana a ne preko wn'w jer jučer mi je pocucalo 60kn za 2,3 stranice! Kako da se spojim a da sam siguran da im neplaćam to što surfam,tj da sam siguran da idem preko wlan-a!?
Pozdrav. Ako netko zna, ima li načina softverski pojačati zvuk na zvučniku slušalice (znači onom za razgovore) jer iako se pojača na max sa onim +/- sastrane, još je to pre slabo. Kad sam u gužvi, među ljudima, onda jedna čujem sugovornika... Hvala...
-imam isto taj mob. i super sam zadovoljan slikama na svijetlu, ali ne previše slikama u mraku i kada zumiram. -jel to samo meni ispadne kockasta slika kada zumiram ili što? a i u mraku sa bljeskalicom nije baš nešto? -btw. kako slikaš tj. kako namjestiš da se pojavi zeleni kvadrat? koja je to...
Imam uređaj w350i kupljen u vip kompletu. No pošto je w serija mislio sam da će zvuk bit bolji no i nije nešto posebno pogotovo megabass. Pa me zanima jel neko ima acustic koja bi radila na njemu i jel moguće gore stavit softwer od w380i. PUNO HVALA i neki tutoral bi dobro došo!
Nemogu je nikako formatirati...kad palim mob trazi mi da formatiram karticu i nece, napise nemoguce formatirati.... i takodjer nist ne ocitava na njoj tj pise da nije umetnut M2... druga kartica radi u mobu jedino ova nece... jel ima pomoci da nekako proradi ili da je bacim ? hvala
neznam da li se što dogodilo ali sve je radilo super do juče...mob.je bio na servisu i zamjenjen mu je nedavno digitalni zvučnik..ja pojma nemam da li je isti ulaz za zvuk tamo gdje ja govorim i gdje čujem zvuk....kad slušam walkman sve se čuje super i na najglasnijem pojačanju..perfektnno...to me...
Unlocking k530 preko calculatora - dakle el je to moguće i postoji li takvo šta ?
e skinuo sam DisplayReader sa topse.ru i nece mi konektati preko COM1 a samo taj postoji vidio sam na forumima da ima slicnih problema a nema rjesenja postanog da li je netko uspio uci preko toga i napraiti screenshoot ovako sam iso: otvorio-conekto mob-stavio na najveci speed-com1 (jer nema...
Gdje ga mogu skinuti ? Navodno je do sada jednu verziju napravio za SE C905 , ali osim postova u kojima se taj driver hvali, ne mogu pronaći niti jedan link za skidanje istoga.... Pa ako netko odavde može malo pomoći.... Inače izgleda da ti driveri dosta pokvare ili poprave inače posve jednaku...
Pozdrav, imam K610 na kojem "pleše" baterija, odnosno pokaze da je na pola puna, pa obavim razgovor pa pokaze na ful, pa nakon par minuta se ugasi, pa je prazna, pa opet puna i tako stalno!! Nije problem u bateriji jer imam ih vise komada i sve mi rade isti problem, e sad zanima me dali...
doso frend k meni i upali bluetooth na mobu i odjednom sve invertirano na ekranu...onda sam ga spojio na xs++ i stavio druge displaydrivere i sad se ekran pali i gasi sam...sta da napravim!?
Imam nekih problema s uređajem ili samom mrežom. Nemogu slat SMS-ove. Uređaj ih automatski stavlja pod "poslane poruke" umjesto kao inače u "odlazne poruke". Također iznos na računu se ne mijenja. Prvo sam mislio da je greška u uređaju tj. postavkama ali nakon factory reseta ništa se nije...
Kako da skinem poruke sa sony ericsson K770i na komp , starije modele sam uspevao , ali ovaj nece ... probao najnovi Sony Ericsson PC Suite , ma jok nece da mi ih pokaze pa to ti je. Jel ovaj model zajedno sa softverom to neporzava ili moze al na neki drugi nacin ?
znaci ovako, dobio sam ovaj mob od frenda koji ga vec duze vrijeme ne koristi,ali kako je on stavio onaj sigurnosni kod odnosno kod zakljucavanja telefona i zaboravio ga,ne mogu sa mobitelom nista, ima li koji nacin da se ponisti taj kod(zato sto na mobitelu ima dosta korisnih stvari), ili ima samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma