Naime, mob je spojen na internet i Fring je aktivan, ikonica globusa je aktivna, ali se nakon nekog vremena makne (mob se odspoji). Ako netko u tom trenutku pošalje instant poruku ili mail, treba par minuta da se mob ponovo sponi na net i da poruka stigne, i naravno onda se i pojavi ikonica...
kao sto kaze naslov...dali je moguc?? i ako je...kako?:respect:
Ja sam nov ovdje i zanima me kako flashati S.E k550i u w610i molim vas da mi pomognete:comp:
evo javio mi se problem da i mobitel ne ocitava sim karticu probao sam sa vip , tcom i tele2 karticom i ni jednu ne ocitava pise samo umetnite karticu to mi se dogodilo kad sam sam mjenjao ekran molio bih vs za pomoc :cry: ako ova tema negdje postoji ispricavam se Administratoru
Mobitel je već 3 puta bio na servisu, upali se i radi neko vrijeme (3 mj) i onda ponovo se ugasi i neće upaliti-upali se,svijetli ali ostaje crno, ne pita za pin... Na servisu ga vrate, neko vrijeme radi i sada zadnji puta sam ga odnio u servis da bi rekli kako je korodiro-pao u vodu! A NIJE PAO U...
Čim sam otkrio opciju da mobitel spojim na PC, pa tako i na internet, morao sam isprobati, međutim poruka o "Limited or no connectivity" nikako da nestane... :cry: Naime, PC prepozna novu mrežnu vezu, ali nema spajanja, a to mi kaze i Google Maps kad ga pokrenem na mobu. Da li je nekom...
Imam Sony Ericsson k800@k810 Orange i dooosadio mi je soft.Ja bih htio da bude Walkman.Čuo sam da su k800 i w850 najindetičniji pa ako bi se mogo flashat u w850 sa svim mogučim driverima i sl.Ako ne dali bi se mogao flashati u bilo koji drugi Walkman sa svim mogučim driverima i svime što se može...
Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona Specifikacije i o telefonu ovdje: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10447&zone=pp&lm=pp1&pid=10447 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-1563.php -
ovako kupio sam ove sluske po nevjerovatnoj cijeni od 95 kn ali pošto sam načuo da dotične koštaju oko 200 kn malo sam se zaputao:-X da nisu možda fake. ja ne primjetim nikakvu razliku izmežu originalnih i fake-a ali pošto moj frend koji ima w550 ima ove slušalice ja bi reko da su ove...
Skinio sam XS++ i Far Manager pa me zanima: 1. Kako pobrisat zaključane fileove (igre,soundove,slike) 2. Kako i šta flashat (šta dobivam) 3. Kako nabacit nove ikone 4. Kako ubacit MP3 Player 5. Kako modificirat software (jači model) i kako i koji odabrat ***INFORMACIJE XS*** Baseband ID:...
Pozdrav! :wave: Frend bi htio da prilikom makro snimanja moze rucno izoštravat,jer ga izluđuje autofokus kad je preblizu objekta koji slika... Moze li se tu sta napravit? Hvala! :respect:
bila je tema o master restartu, i nema je sad :S trazio sam u smecu isto nema, a dobio sam odgovor pa bi molio da mi vratite samo da vidim kako ga ozivit...
Bok, zanima me kako najbolje podesiti postavke kod slikanja . te dali treba biti xenox flash po danu uključen ? drugo, dali punjač od t303 bi radio kod k800i ? tj. da nebi oštetio bateriju i što je bitno kod punjača... samo da je konektor pravilan ili je još nešt bitno... hvala
imam se k320 na cid 50...pa me zanima dali ga mogu tako otlkjucat ili ga mogu stavit nekako na cid52 pa ga flashat u w200 i onda otkljucat??
Ovako: Pregledao sam BUKVALNO ceo forum i nisam uspeo da nadjem, kolko sam sokontao vecina govori kako treba da se plati ali jedan post koji sam procitao pokuskava da objasni kako je moguce prebaicti K750 brown u W800 upotrebom JDFlasher-a ali post biva zakljucan sa recenicom da tema vec...
Znaci prebacio sam k750 u w800 i nekad mi slike nece da otvara. umjesto slike budemi prikazana neka ikonica i kad udjem samo crn ekran bude. tek kad ugasim pa upalim mob vrati se sve u normalu ali ne zadugo.
Zanima me zasto ne moze da se updatuje moj software ? Imam ga vec par godia i uvek mi je bio "up to date" (uvek je radilo).Sada kada sam ga vratio sa popravke,ovaj majstor sto mi je popravljao reinstalirao mi software. Da li je moguce da mi je stavio piratski software ili je u necemu dogom...
Pišite što vas najviše živcira na SE mobitelima, što po vama fali na SE mobitelima... Također pišite što su po vama prednosti SE mobitela... Mane 1. Evo, meni npr smeta što na k750 nisu stavili veći ekran (rezolucija i fizički veći) nego na k700i... 2. Smeta me i joystick koji počne štekat...
pozz ovak imam pitanj u vezi baterije za SE v630,kupila sam novu bateriju prije kojih tjedan dana i jel to normalno da se ona tak brzo prazni,nemam uključeni bluetooth,nemam memo karticu u njemu i ne slušam muziku,rjetko se razgovaram a baterija jedva da traje 4 dana s time da ništ ne...
Bas me zanima kaj mislite o kvaliteti Ericssona T 300
Ovako probavam se spojit na net preko wirelessa na telefonu i spojim se na svoj router doma, napise telefon da je spojeno i oni simboli na baru u gornjem dijelu ekrana svi gore i kad ocu na net pise kao da posluzitelj nije pronađen a na mini operi da se nije moglo spojit na internet ili tako...
Mobilna televizija: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=842552&postcount=191 da li moj P1i ima dvb-h? kako se koristi ako ima? i koji mobiteli sve to imaju??
bok, kupio sam c902 i imam problema oko spajanja mobitela sa pc, naime instalirao sam pc suite , i ukljucim mobitel , no javlja mi gresku i nemoze mi ocitat mobitel ... http://img525.imageshack.us/my.php?image=problemyy3.jpg
SysGFX_ModPack_by_Devilian PART1 4shared.com - online file sharing and storage - download SysGFX_ModPack_by_Devilian1.zip PART2 4shared.com - online file sharing and storage - download SysGFX_ModPack_by_Devilian2.zip ovo mi fora izgleda pa ko zeli ja neznam napravit patcheve od toga pa ak...
Prijatelj iz razreda ima K750i.Na njemu je Vodafone softver. Naime,kad ga upali i iza splasha sony ericsson pita ga za PIN i tipke rade.Mob se pokrene i dođe do početnog zaslona,gdje piše sat,datum,ime mreže,... .I onda mu tipke rade savršeno.Ali ako mu se mob isprazni ili ga on ugasi i ponovo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma