Pozz forumasi stari! Ovako K750i nece nesh da se puni baterija,mada u drugim SE telefonima punjac radi besprijekorno. Uzmem ja novu bateriju i stavim u njeg nece da puni,zapravo cini mi se da je puni,ali se ne pali telefon nego samo gore gdje je IR upali se crvena lampica. I da baterija se...
Sony Ericsson today introduced a new music phone in a series of WALKMAN - W580. The thin phone vpolen in form-factore slider and has all the musical opportunities Walkman phone. It can store up to 470 entries, has 2.0 megapikselnuyu camera hidden inside slider, as well as mass games, fun...
Prvo se ispricavam ako je tema vec postavljena no poludio sam vise od trazenja kako unlockati ovaj navedeni se.trenutno je na vipu sve sto sam nasao su stari linkovi i vise nesljaka ni omnius ni aerix pa ako netko moze nabacit koji link di je lijepo sve objasnjeno bio bi jako zahvalan.help LP ...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php video: http://www.youtube.com/watch?v=20f7b24jdfA
17 June 2008 The new C905 Cyber-shot™ and S302 Snapshot camera phones from Sony Ericsson allow consumers around the world to capture and share vivid photos whatever their needs, photography skills or budget. Whether it is a compact camera phone with prestige good looks, or a real alternative to a...
Pozdrav svima, dobio sam SE C901, ali, posto je upao u vodu, vremenom je izgorio dio koji je zaduzen za blic, (telefon vise nece da napuni tj da odradi blic kada je potreban), serviser kaze da je to jedan flet (prije ksenona) koji se mijenja u kompletu, samo se stari iskopaca a novi ukopca, problem...
Dakle,danas se mjenjao za mobitel i sve je radilo. Slikao sam kamerom i valjala je,sve super,da bi navecer htio slikat kad ono samo pise cybershoot i tad skljocne nesto i ode u glavni izbornik,i tako stalno. Update softwera nije pomogo.nije valjda da je kamera riknila,i to bas cim je mobitel...
pozdrav! zanima me da li se može flashati K610, RED, CID53 (erom cid, jelda?) sa vodafone softverom (Region: VFE_LIVE_3). gledo sam po forumu i guglo okolo al slabo nalazim rešenje. otključavanje je moguće ali patch ne znam :hm: help, please!
dobro veče svima!! imam sony ericsson w205 mobitel i pokušavam naći neku aplikaciju ili upgrade koji bi mi omogućio da se priključim na wlan doma ili u kafiću, nisam osobito vješta s tim stvarima, pa ako netko možda stranicu gdje tog ima za skidanje ako uopće postoji i da mi objasni stvarno na...
Ima li tko ili zna li gdje pribaviti kopču za punjenje "SE MBW-100" sata ? Hvala :D
Dakle, jedna tema koja će biti valjda održiva... Ne znam kako sa drugima ali glede ove kompanije nešto mi tu ne štima:jehon: Mislim, zadnja 3 modela su najavili početkom lipnja da od toga u Nas niti ne dolazi Yendo model kao što nas i w902 zaobišao. Bila su neka govorkanja o 5" Androidu s...
Bok ljudi, imam jedan K800 kojeg sam planirao dekodirati, ali je postavljen password na telefon i to me traži nakon ukucavanje PIN-a. S obzirom da dugo nije korišten i nije moj, nemam pojma koji je password. Kako se to može maknuti? Treba raditi update pomoću SEUS-a? I odmah pitanje ako se...
Fleshovanje SE K800/W810/K750/D750 I ostalih SE telefona, i ubacivanje srpskog jezika Sve sto radite, radite na vlastitu odgovornost, ne snosim nikakve posledice nastale ovim tekstom. Napomena: pre pocetka flashovanje izvadite iz vaseg telefona SIM i memorijsku karticu. Takodje bilo bi...
kao što piše u naslovu teme, ne radi mi tipka za gore. nekad me to stvarno iritira, jer kad listam npr pjesme ili nešto drugo, nebitno, ako preskočim željenu stvar, moram ići skroz dole do kraja pa ponovo ispočetka, ili se vratit korak u nazad pa ponovo odozgo prema gore jel se može to kako...
Dobija ih u paketu sa mobitelon, koji ih niti ne moze koristit (za 18 kuna i vise nego dovoljno). E sad, posto mi ih se ne da prodavat, a niti ih gledat na polici, zanima me jel ikom palo napamet njihov "supernaturalni" (pase samo xperiama i slicnin cudesima) jack prebacit u normalni sa mozda...
Ovaj vodič prenesen je sa PC Ekspert foruma DISCLAIMERSVE ŠTO RADITE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST I OVIM POSTUPKOM VJEROJATNO GUBITE GARANCIJU NA MOBITEL Naime, ukoliko vam je mobitel brandiran - Vodafone ili T-mobile vjerojatno vam neće priznati garanciju kad vide da ste debrandirali...
eto neznam dal je ovo odgovarajući naslov teme i odgovarajuće mjesto za temu probo sam tražit al nisam ništa slično našo od rezultata dakle službeno sam vezan za taj model mobitela i ne bi ga ni za bilo koji drugi mjenjo tako osim svog koji je već u godinama sam nedavno nabavio još jednog...
Evo u ovoj temi ce biti sve za Sony Ericsson DB 3200/3210 platformu. Modding, flashing, upute, patchevi, firmware downloads, ikone i sve ostalo. Znam da ima dosta slicnih uputa i ostalih stvari slicno sa DB 3150, ali da se ona tema malo rastereti, a i sada dolaze novi 3200/3210 telefoni to...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_hazel-3058.php -TFT touchscreen, 16M colors 240 x 320 pixels, 2.6 inches -Camera 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, LED flash -Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA -A-GPS support; Wisepilot navigation....
Pozdrav, Molim vas za pomoć.. Trebam hitno otkodirati mobitel w100i spiro. dali je to moguće hitno mi je unaprijed hvala!
pozdrav svima...imam problem sa sony ericssonom c902...nedavno sam dobio polovan c902,ali kad sam pokusao da prebacim sliku na njeg pise mi da je memorija puna a ima 140MB slobodne memorije...spojio sam ga racunar,ali kad ga otvorim nema nijednog foldera....pokusao sam zamjeniti softver,ali kad...
Kao što se vidi iz naslova...nakon 1 godinu i 10 mjeseci rada krepao je moj K800 :cry: I to u najgore vrijeme...išao na more i već prvog dana krepao, tako da nemam niti jedne slike sa Zrća...niti jedan video ni slično...zbog toga mi najviše žao :cry: Pa ako bi možda tko ovak od oka mogao...
Pozdrav svima..... Imam problem s k800i koji se odjednom nece da upali,samo blinka crveno kraj infra red-a....Nakon malo istrazivanja pomocu setool2lt dobio sam informacije o mobitelu welcome to setool2 lite edition v 1.08 supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52 Loaded...
http://rapidshare.com/files/73524523/W580_R8BA026_RED52.rar evo ekipa al zajeb je u imenu softa nije R8BA026 neg R8BA024 ;) pa kome treba nek uzme :D
bok ljudi! zamolio bih vas da me uputite gdje u zagrebu mogu kupiti novu bateriju BST-38. našo sam u svijetu medija za 200+ kuna ( link ), al bilo bi odlično kad bih mogo nać negdje jeftinije.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma