Dosadilo mi je čekati na jessy da napravi review pa sam ja kupio Xperiu. Napokon! Pa onda evo jedan mali preview nakon 2 dana korištenja. UNBOXING Samim izgledom kutije sam razočaram.Najobičnija kartonska kutija sa slikom mobitela.Ipak je ovo top model, mogli su si dati malo truda!Ali...
dobra večer svima :funny: trebam pomoć, imam se w760i t-mobile-ov otkodiran na sve mreže, te koristim vip karticu na njemu. e sad. idem poslat poruku i samo izbaci da poruka nije poslana... u 2% slučajeva je htio poslati poruku, dok sa t-mobile-ovom karticom sve radi bez problema... pomoć molim...
Pozdrav, zna li netko gdje ima dotičnih drivera za skinuti? Ili možda mogu driveri od Viste?
evo koristim XS++ i trebo bi main i flash za k530i trazio sam decki mozda sam sljep na jednoj temi sam naso ali kada sm ih stavio mi kaze konfiguraciska greska javite se svom mreznom oprerateru ili centru usluga. pa ako mi mozete dati samo flash i main i neki prijedog s kojim programom to da...
imam k550i i flashirao sam ga u w610i i sad kad idem na mobitel na internet nemoze mi javljda da veza nije uspostavljena i nema mi ikone vodafone
Prilikom pokusaja slikanja dobijem poruku na displeju : "koristi se neka druga aplikacija. Zatvorite je pa tada pokrenite kameru" Ista poruka se pojavljuje bez obzira dali je zastitnik ovoren ili zatvoren. Ima li neko iskustva sa ovakvim problemom?
Pokušavam preko bluetooth spojiti mobitel i kompjuter ( radi ono remote control da ne moram stalno ustajati uveče da ugasim komp, il itako nešto)... Danas kupio bluetooth za komp, mobitel je w910i, isporbao na XP sve radi savršeno, došao kući i pogodite na windows 7 neće da radi kako treba......
SE je danas navečer službeno predstavio SE W350 (više informacija o modelu u roku od 24 sata) Specifikacije: -EDGE -zaslon: 128×160 sa 262000 boja ( :jehon: ) -kamera: 1.3 megapiksela -memorija: 25 mb + M2 od 512 mb Bluetooth A2DP -dimenzije: 104×43×10.5 mm , težak svega 80 grama -FM...
Imam problem na K510 od cure: mobitel joj je pao i od tad ne prepoznaje ni jednu SIM karticu, kad ga se upali pise "Insert SIM". Ja sam ga rastavio i pogledao ali nema nekih vidljivih ostecenja, a nebi smio bit problem u softveru. Jel imate kakve prijedloge sto da radim?
Pozdrav forumašima :respect: ponosni sam vlasnik se v640i kupljen u vipu istekla garancija (u 4 mj o.g.) Ovako inače i nisam imao nekih problema s njim, baterija drži dosta, nije bilo baš nekih gašenja, niti zamrzavanja osim što je netko već primjetio fon malo škripuće i jedna velika zamjerka...
Pokusavam dignut cid sa 52 na 53.Da dobro ste culi. :respect: .E sad seus kaze da imam vec najnoviji soft i kak fa natjeram to gov** da mi ipak nadogradi soft ?:angry:
Da li je isti kao i na K750. Bi li sa K750 odgovarao na K610?
Dal je na T-mobileu ili Tele2 moguće uključiti prikaz bazne stanice? ...thx
Pao mi mob na pod, točno na ekran. Nema nikakvih fizičkih oštećenja, ali mu radi samo pola linija, tako da je teško čitljiv. Rastavio sam ga do šarafa, pomrdao spojeve, ali promjene nema. Ima li neka caka ili novi displey. Da li je uopće isplativo kupovati novi. Hvala svima.
Uspješno sam fleshao K750 na W800. Stavio sam driver za kameru Kriomag 21.91. Sve je to odlično radilo dv dana. I sad otvorim poklopac kamere a mob uopšte ne reagira, gumb za slikanje jednom zatreperi i to je sve. Uđem u meni, kliknem na ikonu kamere ali mob ne kuži ništa. U čemu je problem ,šta...
Pozdrav svima, novi sam na forumu i potrebno mi je par savjeta jer planiram kupiti polovan K750. Interesuje je me na koji nacin bi najbolje mogao testirati ispravnost ovog moba (rad joysticka, kamere, samog software na mobu i sl.). Znam da je nemoguce ocjeniti da li je mob 100% ispravan i da li ima...
najprije pozdrav svima imam sony ericsson d750 i kad ustekam u njega usb kabal on prihvati ali se samo puni...nemogu stavljat datoteke,u flash takoder nece...sta da mu napravim da uspijem doci u flash???
Pozz ljudi svima imam problem sa SE P900, display mi nereagira na dodir dobro, kad se dodirne ekran bježi za oko 1cm i osvara nesta sasvim drugo od traženog, da li je do kalibracije ili digitalizera. thanks :respect:
Na K750i neradi mi nekoliko gumbića, C, soft gumbi (Vodafon radi), te navigator gore i lijevo. Promijenuo sam drugu tipkovnicu ista stvar, u stand by-u navigacijom gore i lijevo mogu probuditi mob. ali nikakve funkcije druge. Htio sam flashat u W800i, ali mi ne radi tipka C. Glavni reset kada...
Primjetio sam, (nakon sto sam napravio full flash) da su LED diode cijelo vrijeme razlicite boje. Pokusao sam opet full flash, master reset no nije niti jedno pomoglo. Cak mislim i da je problem u diodama da je jedna od njih pokvarena. Jel itko zna?
sve je pocelo tako da kada sam isao slati sms on bi se restartao. Tako sam par puta probao i onda odjednom se stalno restartao pa sam izvukao bateriju i pokusao ga upaliti opet. Sada se upali samo tipkovnica i izgasi se a ekran se ne pali? Zna netko sto napraviti? Kako ga resetirati?
Ako nemožete spojiti mob ni s XS++-om niti s Setool2lite-om,mob nedaje nikakve znakove života ,osim "blinking red" ili samo jednom zasvjetli "red" i više ništa (a sigurni ste da je baterija puna) - pokušajte na ovaj način(prije bilo kakvog popravljanja EROM-a,GDFS-a i sl.) VAŽNO:Tijekom cijelog...
Sony Ericsson W902i specifikacije: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/w902?cc=gb&lc=en
Samo problemi..Dakle. Skinuo sam Pc suite za smartphone,skinuo i SE PC suite,najnoviji..instaliram ja to oboje sve normalno,ali onda kad želim pokrenuti iz jednoga od tog dvoje update service,onda mi kaže da ga nema instaliranog.Onda sam skinio update service,i kad njega želim instalirati,onda mi...
slike su perfektne,ne mogu vjerovat da je uhvatilo ovako vodu bez zamućivanja ikakvog
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma