Evo ljudi kao sto vidite u naslovu potrebna mi je pomoc oko navedenog uredaja.Upalim mob i trazi me pin , ali sve upisuje kao broj 8. Ako ko zna kako mi pomoci molio bih ga da mi se javi....hvala unaprijed ! :respect:
koliko je dozvoljeno mrtvih pixela na Sonyericsson mobitelima? ako netko zna molio bi odgovor ili ako neko ima iskustva pokrivali to garancija ili ne?
Stvarno me živcira. Sve onako namjestim iphone ikone a t-zones se neće maknut. Pročito sam na nekom forumu da treba editirat desktop_hook_2.itm ali kad u far manageru probam otvorit to ili kopirat na komp kaze nesto "don't know how to read the file", imam k800i cid 53, znaci ne mogu nista u ostalim...
Naime kada slika bez blica sve je OK kada slikam s blicom, blic ne radi i sve bude crno samo u cosku se vidi malo slike:hm: sta mu je :D
-2-inch 262K color TFT display, -2 megapixel camera, -109 x 46 x 13.5mm, -Internal memory stacks at 32MB but there is a M2 memory card slot, -Bluetooth 2.0+EDR and USB 2.0. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_g502_and_p5_leaked-news-487.php...
eto postalo je i sluzbeno ono sto je bilo u glasinama ..... specifikacije: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_v640-2125.php http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&pid=11383&zone=pp
Imam k550i i otključan je na sve mreže, ja sam ga koristio za tele2 i sada najednom počeo gubiti signal tele2 i ili hvata vipov i pokazuje samo hitni pozivi.Neznam kako da riješim taj problem, isplati li se to nositi na servis ? Mislio sam da je problem u kartici ali kartica radi savršeno u drugim...
Eto, kupio sam Sony Ericsson C902, t-mobile ponuda, produzenje ugovora 12 mj + bodovi = 1398 kn IZGLED mobitel izgleda dosta lijepo i savrseno je tanak (naspram starog K800). u ruci lezi dobro, a pravo je "osvjezenje" tipka umjesto joysticka. sad vise nemam bojazni da ce se potrgati. Poklopac...
Ej ljudi neznam sta je ustekam mob i pise mi usb devece can not be recognized....jel zna tko sta je to ili ima mozda drivere ? ali trebali bi mi driveri koji imaju svoj setup...hvala unaprijed :respect:
Prije svega lijep pozdrav svima,(budući da nisan sinja temu za nove članove). Joke 25,Split. Ispričavam se ako ponavljam temu,ili ako sam je pak krivo smjestio, ali sam par sati tražio po forumu odgovor na svoj problem i nisan nigdi uspia nać. Dakle ovako; imam K750 kojeg sam prethodno očitao...
kako se spojiti s mobitelom na taj prog, preko bluethoth-a
Kako da unlockam V630i koji ima CID 49? Nisam nigdje na forumu to nasao
Pozdrav, koliko košta zamjena ekrana na sony ericssonu k850 i gdje ?
Imam SE S500 i kupujem ovih dana novi mob (isto SE samo nisam još odlučio koji). Pošto sam ovisan o T9 i u 2 godine sam skroz personalizirao svoj T9 rječnik svojim rječima, skraćenicama i sl. zanima me postoji li način da prebacim bazu riječi sa S500 na novi mob? Hvala.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w508-2641.php
Jel to moguce napravit ikako na W595. To je nesto kao Wi-Fi? Jel postoji mozda program kojim se pronađe bežični modem i onda se spojiš na njega i surfaš normalno besplatno putem kompjuterskog modema? Može li se to bez Wi-fi-ja?
dal se moze to? probao jedanput pa mi krepao komp :D vidim da ima tema za njega itd pa bi ga htio malo osvjezit,hvala unaprijed
SE K610i je u pitanju ovo mi treba jel ima gdje u st kupit? ili za narucit preko interneta?
Kako skinuti original GSM/3G antenu sa K770i i zameniti je sa antenskim priključkom? Hoću na njega da priključim svoju krovnu VHF/UHF antenu ukoliko želim da koristim mobilni na mestima sa dosta slabim GSM signalom.
ok ljudi radi se o hitnom slucaju, trebam main firmware, OTP CID: 49 EROM CID: 49 EROM color: Red Firmware: R9A036
bok svima. Ima jedno pitanje...dajl netko ima semu za connectora na SE.Zanima me koji pin sta ulogu vrsi hvala puno ...
Molim za pomoć,trebam klincu odključati w890i kupljen u tele2 pa me zanima ako može pomoć jer ne kužim i nakon čitanja(nekoliko sati) postova kako početi tj. koja je to platforma...puno hvala unaprijed.
Danas sam vidio jednog decka ima se c702 i ima temu i softwer od Iphone. Promijenjen mu je cijeli mob! I menu je ko od Iphone. Ako iko zna mjesto web stranice ili ima ideju kako to postignut molim vas javite mi nekako.
Pozdrav,Imam veliki problem... Racunalo mi ne prepoznaje K530i,Kad ga spajam dok je upaljen i u Flash modu pise Unknown device...Imam sve instalirane drvere jos od k550i...I jos sam jedamput instalirao one samoinstalirajuce Flash driver i nikako ga neprepoznaje komp...Kak da to rijesim?
dali se moze ovaj telefon platforma pnx5230 cid53 moddat citao sam na se-nse nesto za jd flasher ali nikako da pogodim pravu skriptu za pnx cid 53 pa ako neko zna
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma