sad sam se sjetio nečega vrlo zanimljivoga: kad sam bio na infu,sliko sam se s frendom s t68icom i ženska mi je poslala fotku na mejl.došo sam doma i skinuo mejl.sabđekt mejla je bio "FW: 12.50.jpg",no u atečmentu je bio fajl "happy.imy"!kakva je to extenzija?!?imam irfanview i nemože mi to...
U VIP centrima ih prodaju za samo 99,90 kn.Ako nekome treba sad ima dobru priliku za kupnju.
da li je to moja ruka ili nije...
Jučer sam u Elektromaterijalu ugledao Ericsson R320s za 879 kuna,samo aparat.Jel isplativo?
Evo otkako sam kupio T68 nemogu pristupit meniju| Connect > Accessories | Jeli ima tko da mi objasni kako pristupit tome . . . :confused:
Izgleda nesto novo . . . .
Ako sam dobro pročitao u novom cjeniku u Mobilu sada košta samo 998 kuna ,i to u Elektromagicu.Mislim da je jako povoljna cijena za takav uređaj.
Generalno Proizvodjac Sonyericsson Model a1101s Standard CDMA2000 1X 1900 (PCS) Godina 2002 SAR 1.02 Tehnicke Informacije
Novi model Sonyericsson T608 . . pa sta mislite ? Pise se da je to nasljednik T68i-ice pa ovako na prvi pogled sta mislite hoce li to bit dobar nasljednik . . . na zalost jos nisam nabavio nikakve specifikacije
Koliko kosta i koja je najbolja? Mislim, valjda netko ima razlicite kamere pa reci koja je bolja koja vise vrijedi (kosta), i na kraju ako ima tko za posudit (citaj: prodat) p.s. frend mi je rekao (radi u cronetu) da nije moguce prikopcati kameru na t68???? (koji nema sw od t68i) ...
Čuo sam da to postoji i da se može priključit na t65, t200 i ostale modele.... jel iko zna šta o tome??
Zasto mi često nestaje signal od GPRS-a? Nestane ga na neko vrijeme, onda se pojavi pa nestane.... Kada upalim mob radi neko vrijeme i onda isto :((( Btw. mob je Ericsson T68m sa sw od T68i Hlp. anyone!!!
Moze li mi netko reci mozeli li se nadogradit softwer od T68i na T68 ?
pojeftinio t68i i košta 3400 kuna!!!!! :) :D
Povremeno u jutarnjim satima izbacuje ludu poruku: "Pogrešan mobitel" te je neupotrebljiv do reseta baterije. Isto tako ponekas ukljući zabranu dolaznih poziva koja se nemože iskljućiti nikako drugaćije već isključivanjem mobitela. :'(
Ne postaje serijski mob. bas steta.....................................
Zanima me dali postoji neki novi software za Ericsson T65 u kojem bi mogao slike dobivene SMS-om staviti na pozadinu ekrana??? Kao što je moguće kod novih Sony Ericsson mobitela npr. T200!!!
U NJEMAČKOJ I ITALIJI CIJENA T200 JE 190 EURA, T300 280 EURA , T600 270 EURA.
Dal bi se mogla MCA-25 kamera priključit na T68i?
;D ;D ;D - ipak su vazne velicine... telefona v.
kako sam primjetio da pojedini članovi ničim ne pridonose boljitku i razvitku ovog foruma, nego se pojave jedan put na tjedan, napišu 10 postova s 10 smajlija, pohvale sa sa svojom mamom i tatom i apsolutno ničim ne pridonesu nekakvoj raspravi, želio bih obavjestiti da ću ja brisat takve postove i...
Kako da promijenim software spomenutog modela da bi imao E mail client i gdje da nađem software
Kada ce T200 stici na nase trziste?
>:( Imam Ericsson T65 koji sam kupio u Simpa paketu. Kad kupim slikovnu poruku putem SMScard-a dobijem je na mobitel ali je nemogu slati ni spremiti odnosno mogu je samo vidjeti u poruci!! Kako mogu spremiti ili slati te slike????
ako nekog zanima zadnja verzija softa. je R5A020 što se tiče promjena u odnosu na prethodne, baš i nema vidljivih previše. telefon je i dalje (pre)spor, pogotovo u pisanju SMS. opet je promijenjen način pisanja SMS - u svakoj verziji softa kad stisnes joystick, ili da pomaknes dobis drugi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma