vjerojatno... od uskoro i u sivo-srebrenoj varijanti... i sa brzim softwareom ??? ??? ??? :P ::) v.
Kupio sam na infu T300 i stavio u njega vip me sim karticu , ali nikako ne mogu namjestiti da mogu slati i primati mms poruke moze li mi ko pomoci ? Hvala
Pozdrav! Vec dulje vrijeme pratim forum i sve pohvale. Komentari su mi pomogli pri izboru novog moba. Nisam neki ekspert za mobove i bas ne pratim novije trendove, pa mi treba mala pomoc. Kupio sam t68i i zanima me nekoliko stvari: 1. malo je spor, da li mi se isplati ubacivati nov software,...
Da li bi mi netko opisao t65-icu-na netu sam nasao samo neke osnovne podatke-ali zanima me nesto vise tj- mane,greske,dobre osobine itd.:confused:
moze li mi netko reci gdje mogu nabavit data kabel za ericsson t65?(po mogucnosti jeftino) :(
Jel zna netko gdje bi mogao skinuti unlocker za R600, cijeli dan sam visio na netu, ali bezuspješno?
Brat ima t39(moje je područje siemens) Zašto blokira kod otvaranja Write New message-a? Kad brat napiše puno poruka, obriše outbox, krene pisat novu i mob. zabloka - i restart jedino pali. - je li moguće da se mem optereti ili je hard problem . Hvala.
Javlja mi se jedan problem već dulje vremena. Naime na ovom čudu tehnike javlja postoji mala greška čini mi se. Čim malo brzo počnem tiskati gumbe mob samo rikne i onda se sam upali i traži pin. Ista se stvar događa i ako brzo, tj. prebrzo pišem poruke i ako prebrzo igram igrice. Mob je još po...
Imam ga dvije godie aa jedidosto je u njemu zastarjelo je nema ekran u boji
http://www.sonyericsson.com/communicasia/ t200 - mix izmedu t65 i r600 (kojeg bajdvej jos nismo dozivjeli), nis posebno... t300 - po cijeni prihvatljiva varijanta t68, na slikama vrlo ruzna, al inace cool + nova addon kamera s novim funkcijama... t600 - kuciste od t66, inace izgleda ko...
T300 je stigao još prošli tjedan i cijena mu je 2500 kn ::) T600 sam danas prvi put vidio i cijena mu je 2600 kn :o Mislim da je ova cijena za t300 ok, ali za t600 mora vrlo brzo jako pasti... ;) Cjene su iz dućana "Techno media" u Vlaškoj..
moze li se u t3oo stavit software od t68i
moze li mi neko reci koliko mu traje baterija za t300???
Sony Ericsson danas je predstavio novi telefon T100 (ne nema ekran u boji i nije preklopni) nazalost ne mogu vam poslat slike (vjerujte mi iz opravdanih razloga) pa vam sam evo link ak vas zanima http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=11202&forum=2 mozete ga i isprobati ...
Koji je po Vama najbolji (sony)ericsson moibtel? Po mom skromnom mišljenju je R 520 nenadmašan
zna li tko gdje na internetu mogu naci freeware unlock za ericsson t65 :afro:
kupio bih t600 ali ne znam da li ima full boje(display)jel se moze za njega kupiti kamerica?
Premješteno! Temu je na forum Unlocking Telefona poslao velimir.
Bok ericssonci! Zanima me razlika u pinoutima između data kablova za T20 i serije T1x i koji se može prepraviti za drugu seriju. Npr. kabel za T18 moželi se prepraviti za T20 ili je obratno? Thanx:(
Pozdrav! Evo, skroz novi clan... :) Daklem, mene zanima, dal taj mobitel valja? Jel ga ko ima? Prednosti, mane? Naime, ja imam J5 vec godinu i pol i odusevljen sam. Sve te novotarije tipa GPRS, bluetooth, JaVa mi ne trebaju.
Koja je razlika izmedu SonyEricssonovog display-a na t68 i Samsungovog na t-100? Za Samsungov znam iz reklame da je neki TFT LCD a za SE da je samo LCD ( kad provjeravam Sw information pise LCD SW Version Test:200109110) Dakle da skratimo koja je razlika izmedu ta dva display-a?
Zna li tko gdje nabaviti data kabel za Sony Z7 te kakav prikladni programčić uz to? Obitavam u Zg.
Kupio sam kabel koji spaja mobitel i kompjuter u sonyevom centru.U kutiji samdobio samo kabel i cd za istalaciju drivera a za mobitel software nisam dobio.S interneta sam skinuo software ali ga ne mogu koristit jer je mobitel zasticen kodovima. Zna li itko kako mgu probit sifru mobtela???
Ok, nabavih T300, sve je to lijepo, krasno, bajno, slatko, etc, etc, no pitanje je; kako ispraziniti memoriju telefona? Tamo u onom Mobilu gdje je T300 opisan, pise nesto u stilu "memorija se penje i do 1 mb ako se potrudite obrisati sve predefinirane stavke, melodija, slike, bla, bla". Kako da sve...
Zna li itko gdje mogu na Net-u nabavit software za unlock ovog modela?:)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma