evo po meni fine teme za sve vlasnike T68-ica da uporedimo podatke idete Calls\pa Time and cost\SMS counter\Show counter. broj poslanih poruka napiste kod mene pise 832 ???
Za one koji nisu znali,nadogradnjom sofvera u svom telefonu ćete dobiti hrvatski T9 unos texta. (izvor: Jumbo plakat)
Sory ako je ovo vec postano ali otkada nemam t68i ne pratim bas ovaj forum... Nasao sam stranicu na kojoj ima neki program s kojim je moguc upgrade s t300 na t310 :), nazalost sigurno je skupo ali pojeftiniti ce jednoga dana http://mobilz.org/software/sonyericsson/
Drage nase komsije, Posto ja zivim u jednom zaostalom entitetu, a jos zaostalijoj drzavi imam za vas neka pitanje...: 1. Jel se moze nekako kupiti IrDA prijemnik kod vas preko kreditne kartice iz Banja Luke? Cuo sam da ga vas HG Spot ima..da li je to istina i da li oni podrzavaju ovakav...
Pozdrav braci komsijama, Dakle imam jedan problem, a vidim da je ovo jedini Yu forum koji je bas onako okrenut svim vrstama telefona.. Moj problem je u tome sto ne znam da li mi je aktiviran GPRS..? Posto moja mreza Mobilna Srpske (www.gsmms1.com) daje 6 mjeseci besplatno koristenje GPRS-a...
Kako vam se svida Sony ericsson T 300
spec nemam pojma, uglavnom bit ce. comments???
na vipnetovim stranicama vidjeh danas cijenu 1791 kn....stvarno fer ponuda nema sto....ne vjerujem da ce t610 biti skuplji od 3000 kn sudeci po ovoj cijeni... kamera u kompletu, jedino je lose 256 boja (za one zahtijevne)...stvarno sad cekam t610
kako otvoriti kuciste na t28, nisam vidio nikakve sarafe niti kvacice!:confused: :-X :confused: :fried: :fried: :fried: :rolleyes: :D :o :-/ :angel: :afro:
gdje mogu downloadat najnovije verzije softwarea, gdje se one objavljuju, imali neka službena stranica ili nešto sl.? (za se, naravno)
Sony Ericsson Company has officially presented the new bluetooth headset HBH-35. As evident from the name it is constructed on the 30's model platform, about that also speaks its appearance. In comparison with the previous version the software is improved, now the set works steadily with phones of...
zna li iko koliko se moze brojeva ili sms poruka pohraniti u memoriji mobitela? nisam nigdje pronasao ovaj podatak pa cak ni u uputstvu mobitela.
Nisu kompatibilni ,upravo sam imao dokazano u VIP centru pa da vlasnike T100 modela unaprijed upozorim ako su se odlučili kupiti da se predomisle.
Kupio sam navedeni mob.. pa me sad zanima gdje najpovoljnije kupiti kameru, koja je najbolja i sl.? Malo sam gledao.. ali mi je ipak mi je to sve skupa malo skupo :) Nova je oko 1000 kunja. Oglasnik? --> oko 500 kuna. Jel to puno? Malo? Na kaj moram obratit pozornost dok kupujem? Mozda je...
nabavio bi se t68i i nisam saiguran dali ima neke funkcije pa vas molim ako mi možete tu malo pomoći: 1) radi li budilica i kada je mob ugašen? 2) dali se primljene poruke mogu obrađivati? Bilo bi super ako mi neko još neke stvari može reći o njemu. Dosta toga sam pročitao ali bi mi dobro...
Dok sam ga kupio bilo je sve OK. Sad su mi se pocele pojavlivat neke mrljice na displayu.. Tocnije jedna veca i par manjih. Cuo sam nesto.. da dok je aparat vec pomalo i star da onda dodu te "flekice" na display. Ne znam jel je to istina ili ne. Na telefon nisam prolio ni kavu ni nitsa slicno :)...
Sta mislite o ovom mobacu?
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art11/SE/T610.jpg Ovo je vec malo bolje :) ima displey 128 x 160 pixela u 65k boja(CSTN), MMS, pise ima kvalitetnu CIF kameru, Java, Polifonijske melodije, Irda, Bluetooth, GPRS, dosta memorije (neznam koliko) i da je napravljen od kvalitetnog materijala...
Uzeo sam sa SonyEricssonove stranice postavke za mail na t68i i poslao ih na svoj mob (Hinet postavke), no pri uključenju e.maila, javlja mi FINDING SERVER, a to ful dugo traje. Na kraju prekinem nakon minutu dvije i piše mi broj poslanih/primljenih bajta iako nije bilo konekcije!:fried: Preko...
ovako: igrao sam "alien scum" kad mi se ugasio mob (a nije bila slaba baterija). kad sam ga ponovo upalio, u imeniku ne mogu naći pola brojeva koje sam memorirao, a kad pogledam memoriju imenika, još mi pokazuje da ima 235 kontakata... šta da radim, upalio i ugasio sam ga više puta, ali nije...
Pokusavam namjestiti slanje i primanje mail-a na r520m ali dzaba. Konektuje se, uradi verifikaciju i nista. Sve postavke su u redu jer kolegi na simensu radi. Idem i preko gsm i gprs veze,ali nista. Da nije do software-a, jer imam verziju R2M !? Inace sam cuo da su ericssoni bagoviti sto se tice...
Dakle, kako namjestiti da mi signal za alarm (i evente) ne funkcionira kao Increasing vec na najjace, odnosno onako kako je u profilu namjesteno? R1D011 prgCXC125504 Hvala! Danijel
nasao sam T300 bez kamere prilicno povoljno. nije na crno vec u prodavnici, ali je bez kamere. da li vam je ovo sumnjivo? ja sam do sada vidio t300 samo u kompletu sa kamerom. mogu li kupiti ovaj mobitel bez straha da se radi o nekim cudnim kombinacijama mobaca, preradjenim i sl. da li se t300...
Z1010 product features: ---------------------------------------------------------------------- Imaging Entertainment Video Call Audio and video: TwinCam MPEG 4, H.263, MP3, ACC, AMR VGA for still ...
Pozdrav od mene!Htio sam vas pitati za pozitivne i negativne osobine mobilnog telefona sony j70?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma