Ubacivanje željenog patcha u uređaj Predgovor: Evo pošto sam vidio da mnogi žele tutorial o patchanju, a i ja sam ga sam želio do prije par dana kad ni sam to nisam znao uradit, odlučio sam ga sam napravit da pomognem ostalima. Tutorijal se sastoji od par poglavlja: 0. Priprema za patchanje...
dakle imam navedeni mob. koji neće da se upali. reakcija na tipku palenja mu je da samo konstantno vibrira bez ikakavog prikaza na ekranu i to traje dok se ne izvadi baterija. vezano il nevezano uz ovo prije par dana javio mi se problem sa zvučnikom koji čas radi pa ne radi pa šumi i tako zadnijh...
Ovako,imam K810i star oko 1.5god ja ga kupio novog al ga i uništio,šta sam prošao snjim mogu mu spomenik podić.Sve radi u najboljem redu,čak i joystick,ali htio bi promjenit samo tipke jer nemam one dvije crte gore,ako ne onda i masku,jer i ona je koma nemam čak ni poklpoac kamere iza,pa sam...
Ako netko ima ovdje ko se bavio tim stvarima i da jos ima tih stvari u arhivi, molio bi da mi posalje na mail software za flashanje i zadnje flasheve za navedene mobitele... mozda ako ima kakvih uputstava to bi mi isto dobro doslo... trazio sam po netu al sve je to outdated pa je tesko naci bilo...
dali da kupim polovni w880i, na oglasniku su stari do god. dana, i recite mi kako se čuju na mps-70 zvučnicima?
Imam jedan SE T630 kojem ne radi ni joystick ni tipkovnica. Jednom sam imao jedan koji je imao slične simptome bolesti i kad sam ga preflešao + GDFS radio je ko iz dućana. na ovom mogu sve osim Flashanja ARM T630_R7A011_ARM_Standard.arm krene, dođe do 1& te mi javi ovo: Connect to phone Check...
Naime imam K550I kod punjenja sve funkcionira savršeno,al baterija ne prima srtruju naime ikona baterije se miče od crvenog do zelenog al kad ga iskopčam sa punjača baterija opet prazna.Kupio i novu bateriju rezultat isti probao sa 3 punjača,jednim auto-punjačem ,preko USB-a opet 0 bodova. Što...
imam sitni problem sa kamerom na k800i sve funkcije rade ali nemam sliku samo crno ima li neko kakvu ideju sta bi moglo da bude da ne idem u servis ako je neka sitnica znaci sve funkcije kamere rade(zoom,postavke,vrijeme...)ali sve crno :cry: :cry: EDIT: uspio sam da nadjem nesto kao da se...
Vrlo zanimljiva tema koju sam pronasao na SE-NSE. Nadam se da ista ovdje vec ne postoji ;) 100% Working DB201x K750 => W800 K750 => W700 W700 => K750 W800 => K750
Evo, portani su sysgfx patchevi za k800 r8bf003 i k810 r8ba024. Za one koji ne prate se-nse forume. ;K810 SW-R8BA024 ;Replacing phone graphics aka SYSGFX patch ;Create GFX.ini at PHONE/other/ini ;In GFX.ini specify the path to the replacing graphics ;Example: : /usb/other/IMG (!HIT an ENTER...
Pozdrav, Ispao mi telefon i u pocetku samo su se tipke udubile,sve su radile, ali za par sati samo su neke radile ( 1,2,3,5,6 ), eh pa sam ga otvorio da vidim sta je sa tastaturom i onaj kabl od tastature sto ide u plocu se izvadio, ja sam ga vratio i upalilo se svjetlo na tastaturi (prije toga...
Evo specs: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10982 Size 99.5 x 50 x 12.5 mm 3.9 x 2 x 0.5 inches Weight 86 g 3 oz Available colours Hearty Red, Noble Black Screen 262,144-colour TFT 240x320 pixel Memory 40 MB Phone Memory
Imam vec (blizu) dvije godine ovaj SE w880i i za sada je bilo skoro sve OK.Jednom mi je bio na popravku jer kada bi me netko zvao ,mobitel mi nije zvonio,nego je samo svijetlija. Sada se pojavija drugi problem..JOS VECI jer je garancija istekla... Kada pricam sa nekim na mobitelu...Ja njega...
Ljudi, kada na zvučnike mps-70 priključim svoj w302 i pojačam do kraja, jako se slabo čuje, dok se prijatelju na w810 lijepo i glasno čuje. Jel znate zašto je to tako???
jos jedan walkman: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660_walkman-news-258.php
Evo danas sam uzeo p990 u nekoj zurbi nisam isprobao tac-skrin ( kako genjalno :D) doduse kostao me 25 eura. Ali tac-skrin je totalno mrtav nista ne radi a na ekranu nema nikakvo ostecenje ? . Sta mu je :D kako bi se moglo rijesiti jeli imao neko slican problem ?
Naime prije par dana mi se mob. pokvario, a kvar(barem tako kažu) je bila pločica odgovorna za punjenje. Mobitel je popravljen, ali sada je problem oko povezivanja na laptop. Naime, više se ne mogu povezati niti USB kablom niti bluetoothom... -kod ukapčanja USB kabela u mob. javlja je...
specifikacije http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/jalou?lc=en http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_jalou_d&g_edition-2896.php
Pozdrav ekipo! Imam jedno pitanjce, gdje pronaći drivere za DCU-10 koji RADE na Windows 7? A ako ne postoje, onda barem za XP, pa ću se vratiti na XP. Naravno 32-bitni driveri su u pitanju: Bok!!! i hvala unaprijed.
Sviđa mi se ova funkcija jer mi autoradio ima samo CD, pa bih ovo iskombinirao. Je li to netko probao i kakav je prijem, kvaliteta zvuka?
Iz svog starog SiemensaCX70 izvukao sam sve a sada me interesuje kaj mogu sa k320i dali mogu ubaciti soft nekog drugog modela ili nesto tak.Ko zna kaj interesantno neka javi. A ja cu do tada pokusati nesto naci:comp: pa javim ovdje.:)
Može li se i kako napraviti password za zaključavanje foldera na K610i?
Caoo svima, Vidio sam da je sada u toku sony ericsson kampanja, kao registrujes neku lopitcu i ucestvujes u kampanji .... http://www.sonyericsson.com/hopperinvasion/intro.aspx?cc=hr&lc=hr ... Jel znate mozda o kome modelu se radi, i sta je poenta svega ovoga...? razmisljam se dal da kupim iz...
Dakle, znam da to i nije neki osobito dobar telefon, no koristim ga kao zamjeski dok ne uzmem novi (za nekih 10 dana). Medjutim, primjetio sam da mi se događa da mi jednostavno ne odzvoni alarm, bilo ponavljajući, bilo obični (ima samo ta dva alarma). Kako mi je ta funkcija vrlo bitna, postoji li...
Ovako, dobio sam od jedne osobe SE W200. Proslo je par mjeseci otkako je taj mob. pao u vodu, i sve radi normalno, ali straznji zvucnik kad pocne zvonit, pocne normalnim tonom i nakon 1-2sek. se smanji da ga nije niti cut. Dosta puta propustim poziv zato. Prednji zvucnik radi normalno dok...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma