jel zna tko kad to misli izac na trziste i jel cemu? meni je jakooo lijep moby! e da i koja ce mu biti cijena otprilike?? thnx:D
definitivno najbolja kupnja ove zime, sto vi mislite?
Pozdrav, mene zanima dali je moguće flashirati firmware na SET610? Sa Siemensom S45i sam to uspješno radio, ali ne znam dali se to može sa ovim mobom?! Moja verzija firmwarea je 03W16, a čuo sam da nova verzija ima poboljšanja, odnosno da je brži software... Tražio sam svuda po netu, ali ne...
Moľe li se sa mobitela T300 slati podatke na PC preko data kabla i obrnuto? Koji program trebam za to, di da ga skinem?
posaljem cjeli imenik sa t68mice na komp? imam infracrveni na kompu.
Jako je teško na osnovi dvije slike odrediti zašto su one loše. Čini mi se da se radi o nedostatku svjetla i o prevelikom povećavanju slika, jer je vidljiva pikselizacija slika. Ne znam da li se radi o neznanju ili je nešto drugo u pitanju.
Yo whasup? hehe.... Ovako imam ovu MCA-30 kamericu az T68i. I kada je prikljucim cujem onaj ton. Ude mi u communicam meni, kada ja iz njega izade (ne diram kamericu ona je jos prkiljucena na mob.) nakon recimo 5sek. se cuje onaj zvuk kada se iskljucuje, i moram opet ukopcati ponovno kamericu....
Molim znalce odgovor na pitanje: Trepće li na Sony Ericssonu T 310 lampica na vrhu telefona cijelo vrijeme u mirovanju ili je treba negdje ukljućiti kako bi treptala kao na nekadašnjim T 28 i sl. Naime kupio sam T 310 i primjetio da ne trepće. Je li to neka greška ili je normalno ? Zahvaljujem...
ovako, imam SE t300 vec godinu dana, prije toga sam imao skoro samo ericssone i naravno da sam se ful naviknuo na ovakav sistem menija i sve slicne gluposti... sad bi htio ponovo promijeniti mob, i vec neko vrijeme sam cekao da malo padne cijena t610, i bio sam siguran da cu ga kupiti dok nisam...
Kako se otvara kuciste kod ericsson T20 ? Nigdje ne vidim vide ? Unaprijed hvala na pomoci. Pozdrav.
Pozdrav! Zanima me dal ima kod nas za kupit crveni T610. Iako sad vise nema ni srebrnog u nijednom ducanu. Jel zna neko gdje osim u oglasniku ima T610? I jos jedno pitanje, dal je zbilja istina da 610 ne moze mijenjat zvuk sms-a? Pa to cak i moj J70 moze!! Citao sam da nema ni tako veliki...
Komentari? Nitko nista ne spominje...
MPF-10 za SE T610, uskoro ćete vidjeti i prve fotke...
Pozdrav svima, citam vas jer ste mrak, ali nemam vremena se i sam baciti u postanje do besvijesti, pa sad koristim burazov login za post: Naime, kupio sam T610 pred mjesec i pol, i sve je bilo mrak ali: 1. Kad imam SMSove spremljene na SIM kartici (VIP Super SIM, pretplata), vidim ih unutar "Sim...
Za T28 i T68? Ako netko zna neka mi javi što prije.Hvala! I još ako znate gdje mogu naći shemu konektora na novijim Ericssonima(od T28 nadalje).Imam jednu za Data kabel ali mi treba i ona gdje su opisani i kontakti za handsfree.
www.sonyericsson.com/t630/ -"-
Naime, što se događa... stavim bateriju puniti preko noći, sa upaljenim mobitelom. Ujutro se probudim i vidim da baterija nije puna, iako je na punjaču bila cijelih osam sati. Ostalo joj je oko jedan milimetar na onom prikazu, do kraja punjenja. O čemu je riječ? Mobiltel je kupljen nema par...
Evo već smo vidli jednu sliku, ovdje ima još par, vrlo mutnih... i ovo je s mobile-reviewa: Not long ago Sony Ericsson announced a new T230 – a low-end phone. Also it unveiled several models in the top segment. New models were not showed in the middle class, for example, we didn’t see successor...
Imam friško kupljen SE T610. Trenutna verzija firmwarea je R1L013. Je li to zadnja? Ako nije koja je i koje su njene prednosti? Hvala.
Gdje mogu naći dotičnu stvar a da se nemora skidati sa interneta? Da je postavljena slika. Hvala!
Evo malo surfam pa internetu pa sam naletio na EM stranicu i vidio sa je dosla bljeskalica za T610, provjerite na ovom linku: http://www.emshop.hr/detalji.asp?sid=2681dac9ec45b561c89df04dc12b3d5d&item=947&cid=5&pid=5&podg=1 Eto to je to, a tko je kupi neka javi kako funkcionira i kakve su slike,...
Evo dobio sam neke informacije da je SonyEricsson Z 600 krenuo u prodaju i to u Svedskoj i Italiji... nazalost jos ne znam po kojoj cijeni ali cu, nadam se, brzo saznat... a to vam omdmah onda javim...
za koliko se može u rijeci nabaviti t310? (na crno, naravno) ako neko ima i neki broj bio bi zahvalan... i da, koliko dođe data kabel? (na istom tržištu)
Nedavno sam cuo da se T610 proizvedeni u Madjarskoj NE SMEJU flesovati jer ostaju "mrtvi" i da im nema pomoci.Navodno, razlika je jer ovi imaju ugradjenu nekakvu "plocicu" koja brani takve stvari. Istina ili necija bujna masta?
koji se kabel dobije u simpa paketu i mogu li se s njime prebacivati slike sa mobitela na komp. e i da li mca-25 ima ccd ili cmos senzor
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma