Please molim taj kod.:(
Eto, nabavio sam ga... 1. Imenik je los. Pretrazivanje samo po prvom slovu, 2. max 4 broja po kontaktu 3. nema Speed diala (osim ako ne iskopiram tih 8 brojeva na SIM i jos moram paziti kojim redoslijedom. Pa cemu sluzi glupa opcija redoslijed brojeva?!) 4. Ekran je velik. Zasto pobogu...
Je li itko imao kakvih problema sa njima?:confused:
EKIPA POZDRAV!!! ZNA LI ITKO KAKO CU NADOGRADIT SOFTWARE NA ERICSSSONU T68M TAKO DA DOBIJEM T68I I DA MOGU PRIMATI I SLATI MMS PORUKE...___???:-/
Imam Se t300, zna li tko da li ima gdje kakav program za kompjuter koji mogu skinuti da bi mogla koristiti infracrveni port na mobitelu?
Bok, Imam namjeru da kupim SE T610 preko one SIMPA - ponude 1998 kuna pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa kupuvanjem ovog telefona preko Cronet-a i da li vrijedi, Takodje interesuje me da li neko zna koji je Firmware kad se kod njih kupuje telefon i da li je bilo kakvih...
Gdja mogu dobiti novi softer za t610 a da nije u servisu,koliko parai sta dobivam s njim:afro:
Oj ljudi kupio sam data kabel za T28, mislim ali ga mislim koristiti za T68i! :D Ali je problem kaj moram narihtati da se mogu koristiti s njime! PLEASE HELP!!!! :(
Imam SE T230 i treba mi program sa kojim mogu prebicivat slike sa moba na komp ,i da u mob ubacujem slikice,melodiju.......itd ako znate da mi kazete gdje takav program mogu snimit????!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!:)
Di mogu dobit novi softwer (ne u servisu), kolko para, i kaj dobivam s njim? :afro:
Izgleda zanimljivo, mnogo je lepsi od belog. http://mobil.idnes.cz/aktuality/set630utmobile040108.html
Pozdrav! Ovako, imam vip pretplatu i skupio sam dovoljno bodova da dobijem 800 kuna popusta za novi mob. Odnosno, sad je to 1000 kuna, al to vrijedi jos samo do 15.01. E pa sad, imam T230. Dal mi se isplati uzet T610 za 1390 kuna? Ili mozda Z600 za 1590? Jer dosta citam da bas i nisu dobri ovi...
ja sam cista neznalica kaj se tice detaljnijih stvari na mobyjima i kompicu pa sad nek mi netko od vas strpljivih poznavalaca t610 objasni bluetooth, IC, irda, i tako te neke pojmove... :o jer ja neuka neznam...:D e i onda nek mi netko objasni(detaljno...jer sam stupid...) kako staviti slike s...
Dobri narode, evo još jednom sam tabula rasa i molim vas za savjet... koliko otprilike dođu u dućanu te kamerice, koliko imaju memorije na sebi i da li je nova MCA-30 puuno bolja od MCA-25 ili je to samo blagi marketinški trik?!?!? pročitao sam da MCA-30 ima max rezu od 640x480...? e i imam...
kabel za spajanje T230 sa kompom, koji, i dal je isti taj kabel za SE 610 i 230??? pomogučnošću štooooo jeftiniji...thx
Koji je?Zna li itko?
Ovako, kupio sam Sony Ericsson T610 i htio bih poslati par MMS-ova i tu im treba vaša pomoć. Naime, može li mi netko napisati postavke za MMS, znači sve što treba namjestiti i upisati u mobitel da bi mogao slati MMS-ove. Otišao sam na VIPovu web stranicu i skinuo automatsku konfiguraciju za MMS ali...
zanima me dobri ljudi još boljeg naroda da li se isplati kupit za 200sitnih kunića ovaj mob prek vip ponude(ja mislim da da!) i da li mi možete reći koji data kabel mi treba da ga dekodiram... ...ma još jednostavnije , hoće li mi ga neko dekodirat???:) PIS
Pomozite ljudi. Znade li tko ovđe na Forumu za kakav program pomocu kojeg se moze slat s kompa na mob putem Infracrvene veze?
Ciao ljudi, nedavno sam si opet nabavio T610 i skoro svakog dana 1-2 put m i se zamrzne mob. (Nekako nemam sreće sa t610 jer sam i sa prvim imao isto neke probleme) Jel je to normalno ili baš i ne? Zna li neko riješenje? Please help!
Sta mislite o ovom telefonu? Prilicno je dobar!
...slike se nalaze na linku ---> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=3131 ...
ovako...zanima me jel 2mb memorije dovoljno? kaj mi stane u memoriju?koliko slika i igrica i tako tih sranja... :-/ :D thnx
di bi jeftino mogao nabaviti kabel za ovaj mob i di da skinem program? -fala
e probo sam sve ali neće 610ka sinkronizirati s outlukom preko BT-a. Dongle je Microtuneov i ostale stvari rade; dakle mogu poslati slike s telefona i obratno i melodije također. Kada pokušam napraviti sinkronizaciju s Outlookom javlja mi da telefon nije spjen sa kompom. ??????????????????? dali...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma