Ovako kupio sam novi t630! sada bi vas zamolio da mi date jos neke informacije o tom mobu! zar kamera nema zum??? htio bi neku zastitnu foliju za ekran da se zalijepi ali da se ni ne skuzi da je gore, ne neku torbicu nego samo za ekran ako znate gdje ima za kupiti! koliko ce mi baterija drzati...
Imam vec navedeni problem sa pozadinskim svjetlom na Ericssonu T39m, ono radi, ali je jacina svjetla jako slaba i gotovo je nemoguce procitati sto pise na ekranu. Probao sam u settingsu nesto napraviti, ali nista ne pomaze, niti ima kakva opcija sta se tice podesavanja jacine svjetla. Inace mob sam...
E ljudi danas sam si kupil IrDA USB adapter i sada si mogu spojiti svoj mobitelčić sa PC-jem! :-) Pa da li netko ima možda neku web stranicu sa temama za T68i?
t65 me zeza muški. problem 1.: zamrzavanje. --> jednostavno kod poziva se smrzne i dok mu se ne izvadi kartica, on je mrtav. --> odnio sam ga u elektromagica u st-u. srušili su mu postojeći softwer i stavili novi. a ja ostao bez 80 kn. ali nebi mi bilo zao da nakon tog opet...
Imam SE T630 i namijestila sam da mogu slati mms, ali kada pokušam poslati mms kaže usluga nije dostupna. javite se svojem operateru! Šta to znači?? hvala
Evo ljudi, danas je bila presica u Deželi, tako da smo i uživo imali prilike vidjeti telefone. Bar neke, naime Z500 i S700 nisu imali, umjesto toga tu su bili japanski model iz kojeg je nastao S700, imena SO505 i Z1010! Imate čast prvi pogledati slikice pa uživajte! Mene je najviše oduševio...
Pred nekih 6 mjeseci sam na preporuku nekih ljudi koji se dosta kuže u mobitele kupila Sony Ericsson Z-600 i ugodno se iznenadila, barem za sada. Zanima me Vaše mišljenje o tom telefonu.
jucer sam prijatelju preko bluetootha slao biljeske sa svog t630 na njegov t610.. poslao sam biljeske s nekim serial brojevima da ne pretipkava... nakon toga, sad vise ne mogu maknut njegov mob iz popisa uredaja.. niti mi mob automatski trazi nove uredaje vise.. teka kad krenem rucno...
Pozdrav Nedavno sam kupio data kabel za T65, ali sa njime ne mogu otključati mobitel, kabel ispravno radi sa ericssonovim programom za slike. Na kabelu piše da je za T39/T68,proizvođač je "Crocodile HANDY" a kupljen je u GSM diskonta (125kn). Ranije sam kupio također od istog proizvođača...
Pozdrav ekipa! Recite mi dali vam se kad dogodilo na SE t610 da kad pišete poruke mob sam skrati poruku na recimo 20 ili 30 znakova umjesto standardnih 160? Eto meni se to često dešava da mi recimo poruku od cca 80 znakova mob sam raspodjeli u 3 SMS-a i tako pošalje drugom korisniku? U čemu je...
:-/ gospodo kupujem mobitel SE T600 na poklon rodici za rođendan. Baš za njega je izrazila želju(???). Zna li tko kakav je, gdje ga ima kupiti, cijene... Hvala svima na pomoći :confused:
SE T630? Isplati li mi se produzit na obaveznu pretplatu od 12 mjeseci ili 24 mjeseca zbog tog mob-a... sad imam T300 star godinu dana a htio bih nesto novije.... T300 mi se jako svidio osim sto je softver standardno malo spor... Da li je brži kod T630?
u naslovu sve piše.....
ljudovi, gdje ima za kupiti dodatna oprema za z600 kod nas? npr. one maskice, ili neka oriđiđi torbica za remen....i takve slične stvari??? ima li netko postavke za mms i ostalo za z600?
Jel netko zna di ima ova stvarčica za kupit?? Uglavnmom radi se o autiću koji vozikaš s mobitelom prek bluetootha, na prošlom interliberu na ZG Velesajmu su ih imali i Vip i HTmobile na prezentaciji ali nemaju ih u prodaji i neće ih ni imati. Dali mu netko zna cijenu? Uglavnom više možete pročitati...
Dobar dan, odnedavno sam korisnik SE T230 pa me zanimaju mogucnosti povezivanja ovog telefona sa PC-jem. Konkretno me zanima sredjivanje adresara, mijenjanje melodija i slicica. Znam da se siemensi vrlo lako spajaju na komp i da se na njima moze skoro sve mijenjati pa me zanima kakva su iskustva...
Kako ali kako da ocistim ekran na SE T230? Odvrnuo sam cetiri srafa koja sam uspeo da vidim ali ocigledno da to nije sve.:confused:
Vidim da mnogi tvrde da je T 610 trenutno najbolji mobitel na tr§içtu, pa me baç zanima kaj ljudi misle o tom
Gdje se moze nabaviti shema kabla ( da li je mozda isti kao onaj za t28 ) koji sof. za slanje i citanje SMS na PC ? Hvala
Sta mislite raja hoce li SE ostati kako sad jest tj. pljuga ili ste optimisti i mislite da su u prolaznoj krizi ? Zasad od T68i koji je vec star mobitel i P800 koji je zvijer nisu napravili nista posteno ! komentari ??
Z200...misljenje o tom mobu... i razlike Z200/Z208...kakve...u kom smislu... zeljala bih cuti kaj mislite??!
Zna li netko moze li se za z600 nekako skinuti slovo ć? Ima sva slova s dijakritičkim znakovima osim ć.
Imam velikih problema što se tiče spajanja t610 sa kompjuterom. Kupio sam novi laptop i uzeo sam baš sa bluetooth-om iz razloga da nemam brigu sa kablovima ali ne šljaka. Nakon što instaliram software ne detektira mi telefon. (da li je softweare koji se dobije na cd-u samo za povezivanje usb...
hm... pred nekoliko minuta sam dobio zanimljivo e-pisamce čak iz njemačke... od odvjetničke tvrtke koja zastupa sony ericsson mobile communications AB... nema potrebe komentirati, samo ću prenijeti sadržaj pisma... molim također bez blesavih komentara, jer pazite - 'oni nas sad prate'!
Size - 93 x 49 x 24 mm Weight - 110 grams Networks - GSM/GPRS/EDGE 850/1800/1900 :angry: Screen (main) - 65,536 color STN/1.8"/128 x 160 pixels Screen (external) - 4,096 color STN/1"/96 x 64 pixels Battery - Up to 10 hours talk time/Up to 11 days standby time prvi EDGE telefon iz Sony...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma