Vidim da se nigdje nije pisalo o ovom mobitelu, pa da vidim šta mislite o njemu. Dok čekam CX65 razmišljam dal da uzmem ipak f500i Jel jako smeta onaj software od Vodafona
Ovaj,,, zna li neko kako izgledaju slike na display-u telefona? Mislim, jesu li dobro kao prije "okidača".... Ili pate od onog problema kao neke t630-tke? Molim da se javi neko ko imaj taj tlefon. I ja sam se zapalio za njega, i uzimam ga za koji dan, ako ne saznam nešto loše o k700i.
ovako imam data cable za t610, moze li to na f500i, skidao sam sa njihove stranice software onaj mobile monitor, al mi ne reagira i iman irda ma-620, na njihovoj stranici nema f500i, ima samo t610, jel to isto? HELP, please, hvala
koji program da koristim da prebacam igrice i ostale stvari sa pc-a na t610 preko bt?
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje u vezi SE T610. Kad me netko zove mobitel dosta brzo prekine taj poziv i ispada kao propušteni poziv dok sa druge strane kod onoga tko me zove telefon i dalje normalno zvoni i ispada koda se ne javljam na mob. Dali se to može negdje u mobu podesit da prilikom...
cisto malo da bacim bub u uho i da napisem nekaj opet ovdje... pa uskoro bi se trebali pojaviti neki novi modeli, a glasine su: K800 K900 Z700 Z800 F700 F900... ne pitajte me sa je koj, jer SE uvijek sjebe imena, ali uskoro, vrlo uskoro dolazi suparnik Nokie 8910 (*koji isto dobiva...
MOLIM VAS RECITE MI DI SE MOŽE KUPIT DATA KABEL ZA SET t630?????
zanima me jel moguce nabaviti bijeli T630 u Hrvatskoj? nisam bas puno kopala po forumu pa se ispricavam ako je ta tema mozda vec spomenuta.... ... da, ja sam jedna od onih koje padaju prvo na izgled :rolleyes:
Igrao sam se malo s float's mobile agentom i t630 i došao do slijedećih informacija o potrošnji baterije... 85,8 mA - irda, sa svjetlom 10,8 mA - irda, bez svjetla 12,7 mA - irda, bt, bez svjetla 87,3 mA - irda, bt, svjetlo 139,8 mA - irda, svjetlo, potraga za vidljivim bt uređajima (254 mA...
Evo, kupio sam ju u Njemackoj preko e-baya i imam ju sad vec tjedan dana u kombinaciji sa V600 i moram reci da je slusalica izvrsna! Lagana za nositi, nasloni se na uho i tako stoji bez problema. Kako je mikrofon blizu ustiju, glasovno biranje radi bez problema i ljudi s druge strane me izvrsno...
Dakle, kao što naslov kaže... kak i s cime unlockat SE T230... please help! ;-)
Mozda ce vam biti smesno, ali prvi put imam sony ericsson telefon, model t200 i ne znam da ubacim melodije. Da li Sony Ericsson telefoni koriste melodije eriksona? Kako na telefonu pri ubacivanju nota stavim malo slovo. Meni izlazi slovo sa tackom kao na pr. "A." Ako duze drzim samo se skloni...
Moze li se flash-ati t610 u 630? ........... Imam kabel.......sta mi treba od programa i dje da ih nadjem.... Thanks....i pozdrav!
Frendica je kupila T 230 i kada joj se potroši baterija do kraja stavi mob na punjenje ali prikazuje da se puni samo zadnja crtica na mobu a ne sve. (Baterija je potoršena do kraja ali se miče samo zadnja crtica). Događa li se to i ostalim vlasnicima T 230? Mislim je li to normalno ili ima neku...
edit by zappan: fotke se nalaze na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2325 gdje možete dodavati nove fotke, a raspravu o njima nastaviti ovdje ah da whiteboy... ovo slobodno zalijepi na vrh
Sony Ericsson danas je predstavio novi preklopnjak. Radi se o dual mode (3G+triband) telefonu sa 1.3 MP rotirajućom kamerom koja ima i blic i video, tu su i dva zaslon u boji, od toga unutrašnji ima 262k boja. MP3 player, Memory Stick (dolazi s 32 MB, a podržava do 1 GB), video streaming, 3D java,...
eee znam da je star mob ali stara mi ga koristi i nece novi...kao navikla se na ovaj reko ok... problem je u tome sto vec duze vrijeme mob radi i ima para na racunu i moze slat poruke i zvat nekog ali kad nju netko zove javlja se sekretarica i kad joj se posalje poruka neprimi... onda resetiram...
Negdje piše 2 megabajta, negdje 1.5...jel može neko iz prve ruke da mi kaže kolika mu je memorija? Uskoro trebam nabavit' taj telefon, a stari mi ima t630 koji ionako ima ne baš dosta memorije (2 megabajta), nije valjda da su nasljedniku t610 smanjili memoriju? Živjeli!
Bok svima, htio bi si ubaciti HR meni u svoj sonyericsson t68i a neznam kako pa ako mi netko od vas moze pojasniti kako i s cim...hvala
Imam mali problem sa z600. Imam data kabal i neki program floAt's Mobile Agent ali en mogu se povezati sa telefonom. Pise mi build contact structure i tako stoji. nece dalje. Zanima me da li postoji nekakav drugi agent za z600 ili se ovaj probel moze nekako rijesiti???
Dobio sam 610 sa zakljucanim provajderom..... Sta da radim.......? .........help.................... :comp:
Ovo je novi FW za T610. Ima li ko iskustva s njm i sta su razlike u odnosu na prethodne?
koliko je kamera na k700 bolja od motoroline v500? jel uopce bolja?
imam t-630...i data kabel za njega...instalirao sam ona 3 programa na cd_u kaj sam dobio sa mobitelom...slike lako prebacim sa image editorom...ali melodije??? mms home studio ne mogu pokrenuti...kad ga pokusam ispise mi se poruka... RUN TIME ERROR ´91´ OBJECT VARIJABLE OR WITH BLOCK VARIABLE NOT...
Bok, jel mi moze netko objesnit kako da upgrejdam sftw na svojoj t68-ici pa da ga mogu bolje prodat? Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma