Di ima za kupiti maske za SE T610? Nešto sam vidio na eBayu i sl. samo ne znam jel oni dostavljaju u HR... Zanima me jel naručivao tko sa neta? Može url...
ako nekog zanima da malo pojasnim zakaj telefoni kupljeni u hr. makar su slobodni ne mogu koristiti Online Update Service svi telefoni koji dođu u Hrvatsku su na neki način pripremljeni za VIP ili T-mobile (što se može isčitati iz CDA broja pod Customization u Software info), a kako za sada SE...
Koji je program za prebacivanje stvari mob sa kompa na mob?
sto mislite o mobu. cuo sam da dolazi potkraj godine u nase krajeve. mob je stvarno cudo tehnologije. ako je slican t630. ima puno opcija i kameru s 1.3MP sto je stvarno neodoljivo. inace mi se jako svidaju mobiteli tvrtke sonyericsson jer u svakog strpaju stvarno malo cudo tehnologije i nisu...
primjetio sam da mi je slika na ekranu blijeđa nego na drugim t630-kama(s istim postavkama kontrasta). jel to moguce ispraviti apgrejdom softa? @WB- mogao si mi nes i konkretno odgovorit,a ne samo kvocat. :-/
Treba mi neki jako dobar mob na pretplatu, po mogućnosti SE K700i! Ako neko zna kako ga dobiti za manje od 1000 kn neka javi jer mi treba jakoooooooooo! Ali ako neko zna nešto bolje za te novce, otvoren sam za prijedloge! :-/ Ćaća mi je već na cronetu, današnjem t-mobile-u već jednu ipo...
Imam jedan problem....nemogu maknuti t-zones sa softkeya..pa mi se masu puta slucajno stisne tipka i konektira na net pa mi zdere lovu...help....
Kupio sam usb kabel za taj mob, uštekao u komp, i čuje se samo onaj zvuk spajanja i prepoznaje da je spojen novi uređaj,ali ništa više se ne događa? Kak to?
kveščn: imam nekih problema sa SE t630.konkretno,kad prekidam razgovor na desnu funkcijsku tipku,zna mi se dogodit da 2-3 puta stisnem tipku i onda mi se naravno mob pocne spajat na wap(posto mi je desna tipka link na t-zones).ja to naravno ne želim,kliknem na cancel i mob mi zblokira.ful zblokira...
ovo + je ispred G jer je malo više od glasine... Z800 će se pojaviti u proljeće 2005. i biti dostupan svim operaterima za razliku od V800. Inače sve ostalo je isto kao i u V800... pa tražite tamo specifikacije... Uzmite pažnju, vee PS. Na EMMI još uvijek nema hrvatske verzije softvera za...
Iman neke dobre trikove za SET630 - ne znam dal ste zainteresirani - ako 'da' postavit ću ih - pod tip's n' trick's
Imam kabel i mogu ga otkljucati. Ali zanima me koji je program najsigurniji i nabolji i da ga mogu skinuti s interneta. I kako se radi u tom programu, sta se treba napraviti da bi otključao mobitel. Znam da bi trebao sam traziti po netu ali programa ima mali milijun pa neznam koji da si skinem pa...
Zna li netko dal se još negdje može kupiti (i promjeniti) kućište za T28 (i po kojoj cijeni), odnosno srediti poklopac tako da se ne otvara sam od sebe nego samo na pritisak gumba?
Da se sa kabalom MA-8910P i softwerom koji ide uz njega za SE moze mjenjati (vrsiti upgrade) firmwer tj. software mobitela i ako neko nesto ima bolje od ovoga neka da kao prijedlog.
evo,od danas sam vlasnik doticnog moba i sve 5,osim t-mobile teme i popratnog sadrzaja.preso bi jos prek toga,ali kap koja je prelila casu je izbacivanje tipke "opcije" kad sam u stand-byu!sad je tamo t-zones logo koji vodi direktno na t-portal(to je sad treca tipka koja direktno vodi na...
Pozdrav Bez obzira sto je ovo pitanje za neke glupo morao sam otvoriti ovaj post samo radi njega. Dali SE K700i ima klasican blic i kako se aktivira posto mi ne ide da to uspijem prateci uputstvo.
Znam da mogu pomocu send filea da prebacim fajlove sa pc na mobitel da li ima software ya prebacivanje fajlova ili slika sto me vise interesuje sa mobitela na pc. Inace imam T610.
dobio sam sms sa jednog broja na f500i i piše pošiljatelj nepoznat,ni broja ni asocijacije iako ga imam u imeniku,zainteresiran ,poslao sam sa tog broja na drugi f500i i potpuno ista stvar ;znaći samo sa tog broja sms samo na f500i piše pošiljatelj nepoznat.Da nisam vidio ne bih vjerovao
Pozdrav svima Dali SE K700i ili T630 ima cro menu,ako nema dali postoji za download i gdje.
Našao sam na netu uputstvo kako skinuti masku sa T610: http://howardforums.com/showthread.php?threadid=386823 Sad me zanima gdje nabaviti masku za T630 i onaj konektor za tipkovnicu. :thumbup:
Mene zanima gdje nabaviti i koliko košta onaj bluetooth autić??? Usput mjenjao sam sam s200 za t610...iako sam mislio da nikad SE nece u moje ruke nakon T300...moram reć da je T610 super mob...uspio sam izvuć 2600kb memorije na mobu :thumbup:
Prihaklao sam Jabru na T610 (i to na onaj "napredniji" nacin), snimio sve potrebne glasovne naredbe, ali ne sljaka sve kako sam si ja zamislio. Pritiskom na gumbic na Jabri i izgovaranjem imena mogu pozvati. Duljim pritiskom gumbica mogu napraviti redial (redial radi i pritiskom na gumbic i...
ej bok ljudi, ovako imam dva mob. ovaj T610 i P800 i jedan cabal koji nezam kako se zove izgleda kao stalak okrugli i na njega se postavi mob. i ukljuci se u USB. Nemam nikakvog CD-a niti ista pa me zanima sta trebam sve uraditi da ga spojim s pc, koje programe trebam skinuti i gdje? hvala puno ...
masina... sve info pogledajte na http://www.mobiledia.com/phones/sonyericsson/s700.html
MOŽE LI SE NA t630 STAVLJATI BLJESKALICA??AKO MOŽE DI JE MOGU KUPIT I KOLIKO KOŠTA????
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma