Kupila sam jucer navedeni mobitel i nekako me razocarao u nekim stvarima. :-/ Prije njega sam imala Nokiu 7610 za koju moram reci da je ipak bolji mobitel kompaktnijih dimenzija.Nisam cak ni primjetila znacajnu razliku izmedju te dvije kamere premda je po specifikacijama na S700 bolja.Najvecu...
Dakle na opasku Ravilova, evo : "Done..." :king: Nebi otvaral novi post samo radi toga... Ljudi, i presretni vlasnici... hm , nije speech... we have a laureat, here ! Nas K700i :spin: je MOBAC GODINE - YEEEEEEEEEE :thumbup: :beer:
Čitao sam da netko to spominje u vezi nadogradnje kamere... Na veću rezoluciju... pa ak ima tko da zna kako molio bi da malo objasni meni običnom laiku... hvala...
Stvar je super,idete na biljeske,napraviti novu i mozete slati preko bt-a ili ic-a.Jako korisno za slanje porukica za vrijeme sata u skoli,a besplatno... ;D ;) Bed je sto morate biti blizu osobi kojoj saljete poruku. :-/
Kako Prebaciti Snimljeni Video Na Comp. Imam Mobileedit 1.94 Al Nije Aktiviran Molim Pomoc Hvala
evo i Sony Ericsson iznenadi sve pomalo... pricalo se o telefonu, ali mislim da su ga namjerno pustili ovako rano, a dolazi tek krajem ljeta zato da nas malo iznenadi... kad smo vec znali za K750i, K300i i Z800i ;) pa evo dame i gospodo K600, za sada samo link a uskoro i vise ;) ...
za ovaj smo vec znali ;)... isto kao V800, ali bez vodafoniranja :)... za sada isto samo link, a uskoro vise: http://www.sonyericsson.com/3gsmworldcongress/flash.html
Od nedavno imam K500i i primetio sam da ne zauzima dodatno prostor u memoriji kada se smestaju *.jpg, *.bmp, ili *.gif fajlovi. To je dobro poznat problem SE fajl-sistema jos od T68 pa do K serije. Interesuje me kakva je situacija sa K700? Ovaj K500 ima verziju soft-a R2AA003. Jel to konacno...
Eto kupio ga danas. Sreće i veselja unedogled. otvorio kutiju stavio bateriju sim.... uključio punjač i NE PUNI. jedan šteker, druki okreni obrni .... Ne puni. Sada je skoz riknula baterija i??? zna li tko možda sam glup ili što??? Pomagajte. E da, radi li u Zagrebu servis (planinska)...
Poz Friend me pita koji mu je kabl i program potreban za Z200 za komunikaciju PC -> Mobitel i jedno moje pitanje(posto je on malo glup... :D): Kako ide fleshovanje na SE mobitelima jel se moze raditi normalnim kablovima recimo kao sto se radi na Siemensima ako neko poznaje fleshovanje...
Molim Vas ako netko izdradjuje/prodaje usb kablove za doticne mobitele da mi javi. Hvala unaprijed!
dali f500i može na 098 , ako se odkodira , dali ima neke smetnje
Molim onog ko zna gdje da skinem unlock soft za t610 koji ima podršku za serijski i usb kabel, da javi. Trebam unlock sa Vipa da mogu koristiti sim od T-mobilea. Hvala!
:) Hello! :spin: Imam usb kabel za Sony Ericsson i zanima me kak mogu prenjeti slike sa moba na komp?
dali mi molim vas netko moze rec gdje mogu stavit novi siftver za f500i u osijeku , i koliko to kosta ako je jos pod garancijom
spojio sam data cable u usb na kompu(nisam mob priključio) i piše mi found new hardware USB-Serial Controller i kliknem u taj neki žuti oblak.I dalje mi na netu nenađe nikakav program jel zna netko neku web stranu za skinit neki program za data cable.Ne za slat podatke to imam,nego za USB-Serial...
Kupio sam K700i na pretplatu (tarifa60) u t-comu! Kako da maknem tzones sa gornje desne tipke i stavim bilo što drugo?? Unaprijed zahvalan!!
dali valja taj fon šta?dal ga ovdje netko probao?
Naslov teme govori sve. Zanima me da li je izasao, i ako nije , ima li neko informaciju kada bi mogli da ga ocekujemo ? Sta mislite o ovom fonu ? Meni se cini da ce da bude zverka
koj se zove DVD TO SONY ako ima ili zna gdje se da skinuti serial ili ckrak molim da mi javi HVALA!
jel mi netko može pomoć da nađem software za data cable ne radi mi file manager ni fma,a sa send file mogu samo s kompa na mob
kupio sam mobitel u t centru i sve je divno krasno osim onoga desnog gumba odabira iznad kojeg pise t-zone u ružnom ljubicastom okviru.ne idem na wap i nisam glup da skidam melodije po 10 kn pa mi to ne treba.kak da se rijesim toga pa da mi pise alarm,igre, ma bilo sta osim toga.al po mogucnost da...
Pozdrav svima. Evo problema: Prije sam koristio t610 i s MA-8910P kabelom i CD-om od mobileaction.com koji sam s njim dobio jako lijepo prebacivao slike, zvukove i imenik. Kupio onda t630 i morao skinut novi software koji eto ne radi. Ne kuži uopće da je mobitel uštekan u kabel. Čak je i kabel kao...
Jal mi netko može reći neki program za slanje sa moba na komp za f500i
Koje su razlike izmedju K700 i K700i?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma