Radi se o modelu K700i.Jednostavno se ne aktivira u vrijeme kad je određeno, ne radi ni ponavljajući alarm.Na ekranu je uredno oznaka zvona ali u zadano vrijeme ni zzz od zvuka niti se išta pojavi na ekranu.Do sada je sve uredno radilo.Molim za pomoć ak neko zna. Naravno danas sam zakasnio na posao...
Kako povezati sony ericson F500i sa laptopom preko infra reda......Windovsi Xp
Posto ga mislim sebi uskoro uzimati, interesuje me kakav je?! Znam ja sta on sve ima i ceprkao sam po njemu malo, ali me interesuju iskustva, preporuke i sl. Ako ne bih uzimao taj, koji bi, do 300KM tj. do 1100Kn?! Interesuje me da ima dobru kameru, IC (ili BT ;) ), malo bolju memoriju (bar...
Iako je za vas većinu ovaj mobitel daleka prošlost, ja ga tek sad kupio, pa me zanima jel još netko ima, gdje se mogu kupiti maske i slično....
Kupio sam neoriginalan kabel, mislim da ga je napravio coach. Ne mogu ga instalirat, kompjuter ga uredno registrira ali driveri se ne žele instalirat. Jel netko imao sličnih problema? Šta napravit?
čuo sam da dolazi K550i-po specifikacijama K600i bez UMTS-a,možda netko zna više
kupio sam rabljeni k700i ali nema one gumice ispod gdje se šteka mob sa puniti pa je rupa okolo, gdje da to kupim?
one sto dodju uz telefon. Dali ih netko moze ugurati u uho a da mu ne ispadaju van. Imam osjecaj kao da su napravljene za ferengije :-D
Ovako,dobio sam neki stari autopunjac za ericssona i probao na svom k700 i radi. E sad me zanima dali mi se moze sta desiti mobitelu ili bateriji posto je punjac stariji (cini mi se da je od T29!) il su ti autopunjaci univerzalni tk svi isti...ono, glavno da jack pase?
sto je najbolja opcija za povezati sa PC? USB kabel, bluetooth usb adapter...? Neka preporuka? Ve-mil, hgspot? usput..koje optimalne postavke za mp3 koristite? Hvala!
Mob mi se svakih dan dva upali i ugasi sam od sebe! Dali je to problem sa FW il je povezan sa necim drugim,i kako se gleda koju ver FW imam u mobu? Jel neko imao slicnih problema?
Evo danas je SE imao presicu i u Zagrebu, nedugo nakon svjetskog predstavljanja, tako da smo imali prilike se malo poigrati s novim telefonima. Slobodno pitajte, a više čitajete u sljedećem Mobilu. :) Evo par 'live' slikica novih telefona s presice. Eksluzivno za Mobil Forum!!! ...
zanima me koji je max kapacitet memory sticka koji ovaj mobitel moze primit?
Help - frendica ima z1010 i od prošlog tjedna joj se na displayu u gornjem lijevom kutu pojavljuje neki nepoznat znak - nešto kao plavi polu-kružići (?) i tada joj nestane signala ( ja npr. imam signal ali ona ne - a sjedi metar do mene ) - može ostvariti samo sos poziv. Ima li itko kakvu ideju što...
koji mi kabel treba za koristit doticni program (bilo bi okej napisat ime kabala, di se moze nabavit i cijenu otprilike)??? 10x
Pozdrav ekipa! Ne znam dal me se sjećate, bio sam tu regan krajem 2003.g. ali sam u međuvremenu promijenio E-mail, a zaboravio sam stari password pa sam se morao ponovno regat. Imam jedan problem, ne sa mobitelom nego sa instalacijom bluetooth adaptara za prijenos podataka sa moba na komp pa...
Navodno ova kombinacija funkcionira... Krajnji rezultat je znatno povecanje standby time-a (vrijeme izmedju dva punjenja). Baterije su cini se iste velicine i potpuno kompatibilne. Jedina je razlika sto je standardna SE baterija 3.6V, a ova Nokijina 3.7V. No to je manje bitna razlika, je li? ;)...
Kupio sam S700i(naravno na crnjaka).Sve Šljaka super osim punjenja. Na ekranu mi se stalno pojavljuje OPTIMALNO PUNJENJE uz pisak(svaku sekundu).Neznam dali je problem u punjaču ili mobu. PPPPPOOOOOOOMAGAJJJJJTTEE!!!!!!! :comp:
imam jedno pitanje ako ima koji znalac da malo pomogne... naime htio bi ubaciti hrv jezik u k700i. jer mi mob nema.. dal je to moguće s nekim programom prek neta ili ipak moram ići nekom lokalnom hakeru???
Zanima me, gdje se sonyericsson v800 može kupiti u hrvatskoj i koliko dođe?? Hvala!
Evo i kod nas se u prodaji pojavio dugo ocekivani s700i: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=116173#post116173
Onda kako vam se cini ovaj novi SE K750i????
Dali je u SE K700i IKAKO moguce prosiriti memoriju. Bas bi bilo dobro ako moze. -emir-
Dali glasnoću koju dobijemo unosom nove melodije u mob. možemo pojačati samo preko programa za manipulaciju-promjenu melodije (npr.PsmPleyer) ili postoji neka druga mogućnost(za nas laike) :zbunj: :dunno:
jel paše na njega kabl od t610?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma