Ljudi pomagajte, kupio sam bluetooth i hocu ga spojiti na k700i. prvi put mi je uspijelo, drugi put kad sam pokusao nece. neznam zasto ali sam obrisao bluetooth i isao ga ponovno instalirati. taj put nisam uspio. gdje grijesim.. nemam pojma... ako ste imali kakve vi poteskoce sa tim istim...
Raja pomoc neophodna ! ! ! Imam T610... nabavio sam data kabal... pokusavam da uspostavim konekciju izmedju tT610 i PC-a... ne uspijeva!!!! downloadao sam odgovarajuci software. PC raspoznaje data kabal.... ali mi se u mobitelu samo ispisuje poruka "optimizirano punjenje" kad pokrenem bilo koji...
Koju karticu koristi,koji je najveci kapacitet koji ima ta kartica i kako se krecu njene cijene.Ak vam nije problem da netko stavi sliku
Molim vas, može li mi netko reći jednu informaciju? Sutra bih kupio taj mob u VIP-u za 1630 kuna jer mi stari ima preko 10 000 bodova pa me zanima je li kodiran? Ja sam na 098. Inace, kupovala je moja cura u VIP-u Samsung E800 i nije bio kodiran. Hvala unaprijed!
Kupio sam k700 u t-mobajlu u sijecnju i sad mi je full krepao joystick i zanima me da li garancija obuhvaća i taj kvar.
Kada ga krenem instalirati nikako da dođe do kraja i onda instalacijski program prestane reagirati.Isto je i kod deinstaliranja-javlja grešku.Jeste li imali i vi nešto slično tomu kada ste instaliravali PC Suite za Sony Ericsson T630? Gdje mogu naći najnoviji PC Suite za taj Mobitel?
primjetila sam da u zadnje vrijeme imam jako slab signal...ono,bilo u kuci bilo vani...kad god zovem veza puca a neki put se ni ne uspostavi...tako je u zadnjih tjedan dana...nije mi pao na pod nit nista...sto se dogada?? i jos pitanje...stavila sam ono "info o stanici" i sada to ne znam...
Jel itko čuo za walkman100? Mora da jeste! E pa ja sam upo u finale! Ima li tu još tko tko je upo? Ja sam glasovo za Prljavo Kazalište - Lupi petama! :thumbup: ;D Sta kažete? :comp:
Bok svima. Pitanje jedno. Jel zna itko gdje nabaviti i koliko košta. Trebao bi mi nužno. Kamera je super pa bi je blic još poboljšao.može i na PM
Može li mi tko reći koji je software najbolje koristiti za prebacivanje slika s moba na komp ? I gdje ga mogu skinuti ? Unaprijed HVALA!
Imam USB data kabel za Sony Ericsson T630(za sve novije SE modele ). Kada ga spojim na računalo, računalo ga prepozna i instalira ga pomoću drivera s Cs-a koji sam dobio uz kabel. Instalira ga kao "Prolific USB.to-Serial Comm Port (COM3)". Međutim kda spojim mobitel na kabel nijedan...
...prvo isprika ako se o tome već pisalo - tražio sam ali ne mogu ništa iskopati... postoji li kakav softver za komp koji bi omogućio (naravno kad se spoji sa T630) rad sa imenikom i SMS porukama (npr. da se mogu slati i pohranjivati SMS poruke sa kompa) i druge perverzije... Zahvaljujem!!!
evo danas stavim svoj T610 star oko 2 godine na punjač i ne trza. Stavim drugi punjač i ista stvar. Na punjenju prije 5 dana uredno se napunio. Malo pobrišem kontakte i stavim opet na punjenje i opet ništa. Kasnije ga isključim i stavim na punjač i nakon jedno 5 minuta on se uključi i kao puni...
...jako dobro,dobre su!
SE f500i F500i * Video snimanje * Zaslon od 128x160 piksela * Fotoaparat VGA * 3D igre F500i
postoji li za k700i dodatna memorijska kartica????? čitam ovo http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/415/Sony-Ericsson/K700i i vele da kao u novijim modelima K700i toga ima!!!!
zanima me kolko bi to koštalo i dal to ide pod garanciju
Ljudi ako imate ili znate nekog tko ima pisite. Naime, imam K700i i kamera je super, sve dok ne uslikam. Kad uslikam pojave mi se tockice na slici. Znam da je 1024 x 768 softversko povecanje i da na njemu imaju tockice, ali zasto ima na 640 x 480 ili 320 x 240. Ne kuzim. Promijenim i kvalitetu...
jel zna tko kad i da li uopće dolazi kod nas?
Pozdrav svima.Otvaram ovu temu da bi cuo vaša mišljenja o ovom telefonu.Ja sam imao t65 prije dvije godine i to mi je bio najdraži mobitel.Kupio sam ga u vipu za 0,38 lipa na pretplatu. Jel zna netko gdje ga ima za kupiti(novog).
Please, help! Kupio sam danas Bluetooth, instalirao sve s CD-a, i radi mi slanje s moba na komp, ali obrnuto ne valja! Unio sam i code u komp, i isti taj u mob i kada kliknem na neku sliku SEND TO-------> Bluetooth ----> T630, napise: Bleutooth device not found. A normalno salje s moba na...
Ljudi imam k700i i dali je bolje da si uzmem bluetooth dongle ili irdu (imam) Sto je bolje, brze, jednostavnije, prakticnije itd.
T610, stranac, downgrade-ovan sa v6 na v7, nema vise mrezu.....sve sam pokusao....Postoji neki file kojim kad odradis gdfs sve radi kao zmaj.....Ja ga ne mogu pronaci.. Koristim ufs tornado,,,,, Jel neko posjeduje nesto slicno?
kako se mijenja maskica na t630?gledam gledam i ne kuzim...znam samo maknuti onaj poklopac od baterije... :lol: ali kako maknuti ono iznad poklopca i prednju maskicu??mora li se ici na servis ili moze i ono "napravi sam"... i,je li pametno kupovati maskice na placu ili kupiti origigi?ima mozda...
Imam laptop i na njemu infrared. Inace sam mob samo prislonio laptopu s ukljucenim infraredom i odmah bi ga prepoznao. Stalno saljem neke podatke, theme, tonove i sl. Problem je u tom sto nekad reagira, a nekad kao da nisam uopce priblizio. Sve mi je na mobu ispravno, kao i na laptopu. Da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma