Sony Ericsson je odlučio podebljati svoju low entry ponudu mobilnih telefona i to odjednom sa tri modela: Z300i, J220i, J230i. Z300: preklopnjak, sa vanjskim monokromatskim displayom, unutarnji sa 65k boja, ali slabije kvalitete, ne podržava javu, niti mp3, bez kamere naravno. Izlazi u veljači...
Danas sam kupila SE J300i Pa me zanima di mogu kupiti usb kabel za SE J300i?Kolika mu je cijena? Unaprijed hvala
Ovako, doletila mi je šiška u mene, točnije u mobitel, koji je bio u džepu... I da ću pogledat kolko je sati-kad ono, pola ekrana bijelo, dvi crte na njemu i manja crna mrlja na kraju ekrana.A preostali dio radi, al sa bijelim crtama po sebi. I sad, prijatelj mi veli da je pukao samo prednji dio...
gdje mogu skinuti firmwire za Sony Ericsson Z1010??? P.S.-kako flashati mobitel???
Prije neki dan mi je mobitel pao na pod doslovno sa malog stolica. Izgleda je da ovo bila kap koja je prelila casu jer mi vise ne radi mikrofon, dok sve drugo funkcionira bez problema... Posalo sam EM e-mail da mi odgovore koliko bi me (otprilike) doslo popravljanje mikrofona, ako utvrde da je...
Koja je razlika između ova dva modela? Na internetu svugdje nalazim testove i recenzije o K700 dok za K700i nema ništa. Pretpostavljam da nije neka velika razlika ali pošto me Vipov paket malo zagolicao, volio bih znati razliku prije nego se odlučim za kupovinu. Hvala
Pošto namjeravam kupiti d750, zanima me par stvari... Danas sam prćkao po SE W800i i otkrio da na nekim slikama nema zoom-a. Te slike su bile veličine 176x220 pixela, a na slikama manje (ali ne na svim) i veće rezolucije mogao se koristiti zoom. Pa me zanima, pošto ima ljudi na ovom forumu koji...
imam se t630 star 6 mjeseci resetirao sam ga iz nevažnih razloga stavio sam si Asphalt uraban gt i kada ga pokrenem kaže mi da imam premalo memorije a ostala mi je jedna slika i kada nju pokušam izbrisati kaže resursi pri kraju pokušajte ponovo i onda kada odem vidjeti koliko imam memorije poslije...
Danas sam kupio w800 i mob je super. Kako do sada nisam nikad radio sa sonyericssonom neznam kako prebacit teme,igre i ostale stvari preko kabela. Znam samo mp3 jer ima onaj software disctophone. Za teme nema niki softwer posebno. Molim za pomoć:spin:
moze mi netko dati stranicu sa laguage packom koji sadrzi hrvatski jezik za k750i...:-/ hvala
Walkman™ prelazi na 3G W900i je svestrani Sony Ericssonov 3G Walkman™ telefon s mogućnostima zakretanja. Ima sve što vam je potrebno za potpuni glazbeni užitak dok ste u pokretu i podržava najnovije i najnaprednije 3G mrežne usluge. Veliki i impresivni zaslon čini gledanje videa u pokretu pravim...
Di mogu nac usb kabel DCU-11 za SE k300i? I kolko kosta? Hvala unaprijed
Da li postoji neki alternativni software za SE K608i jer PC Suite baš i ne radi najbolje, točnije file manager ne radi a ostatak aplikacija radi svršeno :creep: :angry: . Točnije, File Manager od jučer odbija poslušnost a zadnjih 10-ak dana radio je kak spada (stalno javlja "phone not connected")
T-Mobile se napokon odlučio obogatiti svoju ponudu mobilnih telefona i to odmah sa dva nova Sony Ericssona. Riječ je o walkman mobitelu W800i, čija je cijena samog uređaja 3298,00 kuna, pa od 2799,00 na Tarifi 60 i sve do 2099,00 kuna na Tarifi 700. Postoje već linkovi na reviewove na forumu,...
Pozdrav svima. Imam SE K700i, kabel, laptop i t-mobile pretplatu. Kako da se pomoću svega toga spojim na internet? Znam da je to dosta sporo, ali ipak mi treba. Unaprijed hvala svim dobrim dušama. :-)
pozdrav svima, vjerojatno je ovo već bilo pitanje ali možda neko zna, dakle kako promjenit firmware na K750i na novu verziju, ali da odgovor nije: 1. odi na stranicu sonyericsson jer mi tamo neće kaže nešto da moj operater to ne podržava 2. odi u electromagic - nemam garancije i nedaje mi se...
Imam pitanje... Htio bih kupiti SE K750i (tj D750 pošto bih kupio u T-mobile), pa me zanima, ako netko zna, koliko poruka može stat na mob? Trenutno imam K700i i na njega stane tek nekih 60-ak poruka, pa me zanima koliko stane na K/D 750i... Unaprijed zahvaljujem...
Imam lagani problemčić, neče mi t230 slati poruke, a do nedavno je radio bez problema! zvao sam t mob. operatera, i kaže da nije problem u njima, pregledao sam dali je slučajno broj pošte izbrisan ali nije... U čemu bi mogla biti stvar?
zanima me kak da se sa d 750 spojim s nekim preko bluetootha i onda mu gledam datoteke kao na d500 imam opciju da nadem bt device ali nakon toga imam samo opciju refresh service list ali ne i connect.
Da li data kabel Erissson T39/T68/T65/R520/R600 USB pase na SE D750? znam da pase na K700i.... hvala unaprijed na odgovorima
Trazim kvalitetnu vezicu za mobitel (SE W800i), obavezno jednobojno narandzaste boje sa kvalitetnim spojnim elementom. Sirina trake 20mm. Mozda koja info gdje ju mogu kupiti?? Hvala unaprijed
Sto mislite o ovim mobitelima? Cijene? Gdje ih je moguce kupiti?
čitam ponude na vipu pa vidim linkda k700i se može nadograditi da ima 1.3 megapixel-lnu kameru jer netko zna kako nadograditi :drink:
Dal postoje koje maske za k700i jer mi sadašnji skin nije "baš nešto"?
Dakle, dolazi li? Jer ja ga nisam dobio.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma