Na koje se sve druge modele punjač za Sony-Ericsson T610 može koristit ?
Koristim spomenuti mob i poprilicno sam nezadovoljan kvalitetom zvuka u slusalici s obzirom da je, pri svakom pozivu, glas sugovornika poprilicno distorziran i pomalo neprirodan. Neki mozda to ne bi ni primijetili, ali mene uzasno bode u usi jer na prijasnjim mobitelima sam imao zvuk gotovo kao na...
eto pa recite mane i vrline ovog moba brijem mjenjat 6600 z njega paaa...
Znači kada će doći u hr, i koliko će koštati u dućanu. Ako netko zna. Pozdrav
i ja imam pitanje vezano uz k700..uzo sam ga u subotu i primjetio sam da je malo losija kamera... i danas s frendovim k700 usporedjivam kamera i moja je barem duplo losija..oba su t-mobile,i na istoj kvaliteti npr njemu se vide slova čitat meni je mutno..kad kameru usmjerim prema lusteru na...
jel se moze preko kabela koji ide na com port? hvala
zanima me za jednog frenda... koji je najnoviji firmware, kako ga staviti, koji je kabal potreban, kako unlockati mob i kako ga debrandirati, odnosno napraviti k500i.... LOL thx.
Ima oznaku ERI T28/29 slika ovdje i kada s njim spojim T68i i pokrenem FMA na ekranu mobitela se pojavi obavijest da puni bateriju ali taj "proces punjenja" traje par sekundi i prestane. Ovo je pinout kabela na kojem su žice spojene kao i na shemi kabela za T28 koja se može naći na netu ali nigdje...
imam jedan k700i kojeg bi mi trebalo okljucat jer je kupljen u VIP-u, a koristit ce mi za TELE2... jel mi moze netko sa foruma, ili da mi bar preporucite nekoga ili mogu li sam s nekim kodovima (ne mislim kupovat kablove i software-e, nemam vremena za to)???
Alo ljudi!Malo sam novi oko SE K700i a tak bi htio maknut onaj Vodafoneov software sa njega a neznam sta mi treba od programa i gdje da nadjem "original" soft za njega?Ako mi tko moze pripomoć...Slučajno?
Ima netko SE s700? Dojmovi? I u kojem ducanu u zg bi ga mogao kupiti (nisam ga vidio u vip/ht centrima...) Hvala, --x
Pozdrav! Imam u naslovu spomenut mob i zanima me sto predstavlja mali znak koji se nalazi iznad indikatora jacine signala? Znak izgleda kao naopako slovo L i ponekad mi se pojavi, a ponekad nestane tako da mi nista nije jasno. Koristim Tele2 mrezu.
Evo pojavio se u prodaji u ViPnet-u. Link: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8724112&idphone=310060 Cijena se ne čini loša. Jel ga neko nabavio, kakvi su dojmovi? :)
Mene zanima da li je moguce da se slika kada se usteka dodatna kamera za SE J300i=?Da li je to moguće? Ako može,onda cu kupiti.Molim Vas javite mi,imam jedan dan vremena. HVALA UNAPRIJED
Bok, treba mi mala pomoć. Interesiraju me bluetooth slušalice od Sony Ericssona. Našla sam na njihovoj stranici modele HBH-65, 35, 60, 30... pa me interesira ako netko zna njihove cijene i gdje ih je najbolje kupit (zbog izbora, cijene...). hvala:) :) :)
Moram priznati da sam se ugodno iznenadio, odlicno "leži u ruci", dobar software i najbolja kamera do sada....stvarno pohvale SE, bas cu gustat neko vrijeme....
Zanimaju me maske za J300. Nije važno da li su original ili kopije, glavno da su ok:) Probao sam na svim mogućim web shopovima u hr i bio za vikend u Hami i nigdje ih nema. Zna li netko od vas gdje ih ima za kupiti? Našao sam original SE za 20-22eur, ili 30eur ako je sami dizajnirate ali mi se...
Da li neko ima semu za serial port ili usb kabal za Sony Ericson K700i ako neko ima neka mi odgovori. :comp:
Interesira me dali npr. melodije ili slike na kartici treba prebacit u mob da bi se ih koristilo kao zvona te podloge ili se ih može koristit direktno sa kartice. Zelio bi znat iskustva korisnika Z800 pa ako je netko probao taj mob neka napiše.Prvenstveno me interesira osjećaj težine i dimenzije,...
da li se može otključat t630 ili t610 preko bluetooth-a ?? negdje na netu piše da može !!!!
Pozdrav svima! Kao što naslov kaže, cujem da se k700 povlaci iz prodaje u t-mobilu. Prijatelj mi radi u t-mobilu i kaže mi da ih svaki dan zovu ljudi i da se žale na probleme u radu k700. Po meni su u t-mobilu nešto zeznuli sa softwareom.Poznato je da k700 ima 1mp kameru a u t- mobilovoj ponudi je...
alo ekipa!šta mislite o ovom mobu?
Jel zna netko di se može skinuti program za update firmwarea !!! Sony Ericsson T630 !! Hvala !!
Može li se na modelima W800i ili K750i promijeniti "maska" tj. kučište? Thankz
.. a ponajvise onaj djojstik u sredini... pitanje, jel doslo do kvara, i naprosto treba ocistiti kompletno iznutra??? nemoguce se kretati kroz menije,, ,strgam prst dok ne uspijem jednom pomaknuti... puno hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma