Bok ljudi, mislim kupit Z520 pa me interesira vaše mišljenje o tom mobitelu?? :licklips:
Za koliko se da nabaviti da je u super stanju? Vidio sam ga kod bratica i meni je fenomenalan. Imam motorolu e550 i dobra mi je al je naspram k700 losija kamera i losiji fotic, puuuuno manje memorije 4 naprama 64. Dal netko nudi nesto?
Znam da je mob koliko-toliko još friški, ali možda ga već netko ima. Čitao u moby-u i kažu da je mob ok, imao ga u ruci i čini mi se ok, softver je prilično brz, ali me zanima iskustva iz prve ruke. Kakva je baterija? Da li svira mp3 kao zvono (znam da bi trebao:) )...
Kada spojim mob i sve podesim on zablokira ( prog na kompu )
Uzeo sam danas taj IT-120 USB IrDA fazon i imam problem. Windows XP mi ga ne prepoznaje, to jest prepoznaje ga, ali nema drajvera za njega, a nisam dobio ni disketu u tom paketu. Inače proizvođač je iNTEX...jel može neko da mi pomogne? Gdje da ih nađem? Hvala!
Pozdrav. Najprije, svima sretan Božić i sve najbolje u novoj 2006. godini. A sada, problem: Kako povezati K700i sa kompjuterom preko RS-232 kabela. Ja lijepo sve spojim (RS-232 na serial port na kompjuteru i onaj drugi kraj u mobitel) ali nema nikakvih znakova da je povezano. Ako netko zna...
edit: promijenjeno ime i dodane live slike na kraj teme... nije jos sluzbeno, ali ja stojim iza toga ;) ono o čemu se priča od izlazka postati će i stvarnost... K750i tijelo: plastika/aluminij visina: malo "duži" od K700 debljina/širina: malo deblji. širi od K700 ključne riječi: MSDuo i...
Kako dobiti unlock code, trazio sam po netu al ima samo uz placanje! Ak postoji za nokie i sve ostale nevjerujem da nema neki programcic i za Sony Ericsson. p.s. ako neko zna-pa evo podataka SE T230 Zakodiran na T-mobile IMEL: 35192800-777663-3 (01) ->taj 01 pise kad ukucam preko moba...
E ljudi jel imao netko problema sa instaliranjem PC Suit-a za D750i? ja kad ga idem instalirat dodje mi do kraja i onda mi javi "publicKey tooken" i napravi mi rollback cijeog programa :creep: ...... ako netko zna kako ovo rijesit neka javi.......
pošto ću si kupit kabel za k300i molim vas nek mi netko nabroji software koji trebam za pc (drivere i slično) unprijed zahvalan:japan:
kao što piše u naslovu kako?
Mozete mi objasniti koja je razlika izmedu SE K750i i SE D750i znam da je D750i jeftiniji za 700 i da mu je maska bijela i malo drukcije.
Razmisljam o kupnji k700i pa imam par pitanja: 1. kako se kuciste aparata nosi sa zubom vremena? jel se lako izgrebe i osteti/ poklopac baterije rasklima? 2. tipkovnica, da li skripi nakon mjesec dana tipkanja? da li ne lovi tipke kako bi trebala? 3. joystick, o ovome sam se nacitao, zar je...
ovako, da se kao prvo ispričam ako ova tema ne spada u ovaj podforum, ali nakon dužeg razmišljanja, odlučio sam je staviti baš tu. Molim moderatore da premjeste ovu temu u, za to, primjereniji poforum ako joj ovdje nije mjesto... A sad da prijeđem na stvar... Trebao bi kupiti sony ericsson k750i u...
jel se ikako mogu pobrisati sve sa njega imam ga brandiranog na vodafone live meni ako se može dajte uputstva unprijed zahvalan:guitar:
Dobio sam tukantu od moba, pa me zanima koiko košta kabel za njega da mogu ubacivat slike/tonove/java igre ....
Sto mislite o tom modelu? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z800-1042.php
evo, čisto informacije radi, taj tuning je vrlo moguć, danas sam ga radio i prošlo je uspješno... probat ću još i D750 u W800, pa javim.
u subotu sam uzo mob.. i mislih si kako je solidan ima sve po malo, memorija,radio, razne zabavne gluposti, i krenem pisat prvu poruku, i sve dobro, i poslije kliknem tipku za povratak i škip..kliklem opet i opet škrip,ja ne znam kako vas druge to ne muci??! prije sam imao gd87-po meni legenda...
Imam ovaj novi telefon i primijetio sam da kad me zove netko, s nekakvog bucnijeg mjesta, njegov glas je dosta tih, a skoro da bolje cujem ljude izas sto govore. Imam osjecaj kao da je ukljucena neka wide funkcija koja previse lovi okolne zvukove. Eto, nadam se da sam ovo jasno objasnio pa me...
Da li mogu otključati svoj K300i u kučnoj radinosti ? Nemam nikakvog iskustava, ali sam na stranim forumima našao da bi dalo sa E MC-om ili S O N IC-om, naravno crackiranim. Zanima me vaše mišljenje i da li je dobar usb kabel kupljen u HG spotu ? Imam još nešto impulsa na simpi, a ovo je tele2...
dali neko ima kod rider za r310 r320...preko imea da izkalkulisem kodove...... imam atr v5.3 by Zulea ali ga jednostavno necita..
Bok svima, jel se to moze?
Imam sony ericcson k300i i slab mi je zvučnik na njemu. je li ikako moguće promijenit taj zvučnik sa drugim zvučnikom od npr. k700, ako je moguče tko bi mi to mogao napraviti i koliko bi me to koštalo. I na k300 imam samo 12MB memorije, je li bi se to moglo šta povečati, ako može tko bi mi to mogao...
Kupio sam W800 prije par dana i sve funkcionira odlicno osim sto nikako ne mogu napuniti bateriju do kraja. Uvijek je nacrtana zadnja crtica da se puni, a kad ga poslije cijele noci skinem sa punjaca i odem u phone status pise battery 88%. Da li je to normalno ili?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma