Evo upravo sam isprobao spojiti slušalice koje dolaze sa W900i na K750i i nažalost (ali očekivano) moram vas obavijestiti da nema kompatibilnosti. Šteta, jer se radi o odličnim slušalicama. K750i izbacuje poruku NOT SUPPORTED (vidi sliku) i sve dok su slušalice spojene ništa se ne može raditi s...
ovako zanima me dal ima tko kakve informacije o njemu cito sam nesto na njihovim offical stranicama al nisam nasao ono sto zelim :( ne razumijem :( koja je razlika izmedu W900c i W900i i dal moze netko pasteta ove karakteristike ovde :) hvala ljudi
Nedavno kupio doticni telefon i od samog pocetka imam problema pri razgovoru i sa prebacivanjem slika putem IC sa kompjutera. Naime, kad pricam istovremeno sa sugovornikom, gubim ga u razgovoru, kao da nestaje signal (s drugim telefonima nema tih problema probao sam). Kad prebacujem JPG sa...
Nabavio sam W800i, i odusevljen sam telefonom, ali brine me sto se ne zeli napuniti do kraja - puni se do nekih 75% i onda stoji....ona ikonica za punjenje je animirana, ali tako bude cijelu noc i ne napuni se dokraja. Da li je to problem sa firmware-om ili mi ne gine servis? (imam garanciju)
pozdrav svima. imam nekoliko problema s curinim k300i iz tele2 prepaid paketa. 1.-boje ekrana- izgledaju isprano, "neživahno"(ok, i meni ta riječ zvuči glupo, al zbilja izgledaju tako, kao da nisu oprane pervolom;D ). ima li netko iskustava s k300i ekranom i kako mu izgledaju boje? da li su...
Zanima me kako da dekodiram t630 da mi radi na tele2 i vip??. Trenuto moze radit samo na 098 broj.
Zanima me da li ima kakva razlika između softvera na k700i s vodafone-om i bez.Oba dva mobitela su iz vipa i iste su cijene,no mislim da li možda ovaj s vodafone-om ima neki noviji jer su sad negdje napravili verziju s Vodafone-om.Molim vas,odgovorite!
radi li tko ugradnju firmwarea sa hrvatskim jezikom za T100 ? ili neki soft ?
Bok svima, vi koji imate navedeni SE, jel mozete otkljucati tipkovnicu kad se zakljuca? i jel ju mozete zakljucat?
ovako imam K700i i brandiran je na t-mobile a htio bih da ne bude brandiran...hehehe malo smijesno zvuci al tako je.naime mob ima neke tikove(indikator(pokazivač) trajanja baterije je totalno nepouzdan) , a uz to ima i one t-mobile oznake u meniju sto me zivcira :evil: pa sam mislio da bi novi...
Zna li tko gdje bi se mogao naći novi t630 i po kojim cijenama? Znam da je mob star ali susjedu je riknuo jedan 630 nakon dvije godine a on bi opet želio isti i naravno mene zadužio da mu ga nađem!
Evo par slika (prve slike) moguceg nasljednika K750
Negdje sam sjeo na mob ili ga pritisnuo i otišo mi je ekran.:cry: Više od pol ekrana je sje...Šta mogu napravit sad? Jel mi šta vrijedi garancija?
Bok! Da li netko zna mozda gdje bih mogao skinuti nekakve kodove za Ericsson t39 i R320 za otključavanje, ako je to uopće moguće bez kabela i neznam čega? Zaključani su na T-mobile (tadašnji cronet) Zahvaljujem se na svakom odgovoru.
Kako mogu promijeniti logo operatora na se j300i? ----------------------------------------------- molim vas ako može odgovor što prije
Jel mi može ko objasnit kak da to napravim i jeli to uopce moguce!! Ako je di da skinem taj sofwer???
Zna netko gdje da nabavim takav adapter. koji ce moj obicni konentor pretvoiti u novi konektor za k750, ne da mis e kupovat novi kabel sam za to..
Kao sto pise u naslovu imam F500i, te ni sam ne znam kako ukljucio opciju da imenik pretrazuje samo po brojevima (znaci kad otvorim meni imenik i stisnem tipku 5 da bi skocio na slova JKL, on samo pokusava skociti na brojku 5). Jasno, posto nemam nikoga cije prezime pocinje brojem, automatski me...
Imam K700 i IRda USB adapter i nikako ih ne mogu natjerat da se povežu i rade zajedno, naime IRda ga nadje tu i tamo, ali čim pokušam nešto poslat na mob preko win aplikacije ista se zamrzne. Napominjem da isti adapter sa nokiama radi bez greške (od starijih do novih modela) bez posebnog softwarea.
zna li tko na kojoj stranici mogu skinut software za sony ericcson k700i? i kako se to radi?
Evo pišite ovdje one kodove npr. za provjerit firmware,za vidit na koju je mrežu mob kodiran i to
Da li ima itko iskustva s fma(float's mobile agent-om).ne razumijem zasto mi se nece spojit preko bluetooth-a.Usao sam u ''tools'' pa ''options'' namjestio da se spaja preko bluetooth-a upisao adresu koju sam pogledao u softveru od usb bluetooth-a ivt blue soleil.samo neznam koji port treba...
Spojim mobitel sa računalom i počnem ubacivati MP3-ce u MP3 folder,ali kada sa mobitelom idem potražiti filove nemogu ih nigdje pronaći! Nema ih ni u Glazba i video --> Sva glazba,ni u Datoteke --> Zvuk! Pojave se jedino kada koristim File Menager i ubacim ih u memoriju telefona,ili Windows...
U Outlooku 2003 ima mogucnost dodavanja slika kontaktima, jel se moze nekako ta slika prebaciti na mob da i tamo bude pokraj kontakta. Pokusao sam kontaktu na mobu dodati sliku i napraviti sinkronizaciju ali u Outlooku se nije pojavila. Ima li mozda neki drugi program koji to moze sync? idem...
ovako kupio sam seriski kabel za k300i ali kopjuter mi ga ne prepoznaje ja sam ga spojio ali ništa pomognite:-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma