K700i-nestaju ikone pa se vrate,nestane opcija za slikanje pa se sama pojavi, šta mislite je problem sam u softweru ili je nešto drugo,mobitel je radio potpuno normalno i onda ovo odjedanput počelo zajebavat.
Vidio sam da ljudi rade svakojake modifikacije onih standardnih slusalica za K750i. Htio bih se upustiti u takve poslove :), ali ipak me strah da nesto ne zeznem, posto bas i nemam iskustva na polju elektronike. Da li netko to radi u Hrvatskoj pa da se dogovorimo za maleni poslic :). Mislim da mi...
Pozdrav svima imam jedan problem prije 3-4 god nabavio sam iz Austrije kodirani mob SonyEricsson T610!Odnio sam ga jednom tipu i otkljucao ga je tada sam bio simpa korisnik!Danas sam postao TMOBILE korisnik i dobio sam novi broj i karticu.Kada samo ovu karticu stavio u mob dobijem poruku Telefon...
Evo ako mi moze neko dati link ne mogu na forumu naci onaj dio kad se govori o participiranju ovakve kartice da se dobije 1giga tocnije 900 i nesto megabajta memorije....
Potrgao mi se konektor rs232 sve je zaliveno plstikom jel neko zna kako zalemit zice nazad tj koju gdje ili shemu konektora
jel zna netko kako,uspio sam ono sto i mala djeca iz vrtica, dva serafa ispod baterije, a ostalo... google nije pomogao
Pozdrav, evo nedavno nabavih SE w800i, kupio sam ga u t-mobile-u. E sad, kad udjem u meni telefona prve dvije ikonice su mi od t-mobile-a, pa nesto ja sebi razmisljam kad su oni uspjeli zamjeniti standardne ikone od w800 sa svojima, mozda ima neki nacin za modanje kompletno svih ikonica. trazio...
Želio bi znati koji mob koristite i zašto gdje vam je se dobro pokazao...
Eto, izdržao je kojih tri tjedna i počeo je štekati... Prema dole ga jedva nateram... ostali smjerovi su ZASAD ok... e sad, pošto je kupljen prek oglasnika i rečeno mi je da ima garanciju, a kasnije sam skužio da nema, ne znam kaj da radim... znam da bi mi u servisu naplatili (neznam kolko). Probao...
mene zanima dali software od nekih drugih sonny ericssona paše na k700i
da li se usb kabel od SE D750 može koristiti i na K700??;D ;D ;D
Zanima me jeli ima za sony ericssona K700i usb kabel ako ima može li mi tko reči cjenu hvala unaprijed
Imam doticni mobitel i sad me nesto zanima. Kada sam ga kupio, nisam bateriju napunio skroz do kraja kako je bilo navedeno, pa su me neki rekli da se time gubi pravi kapacitet baterije. Ne znam da li je to potpuno tocno, ali ako je, jeli ikako moguce nadoknaditi taj nedostatak? Puno hvala!
Mob. je uzet preko TELE 2 i ima hrpu slika, muzike i ostalog koje ne mogu izbrisat. Čuja sam da se treba sve resetirat ali nema pomoći, sve ostaje. Gleda sam po forumima ali rješenje nisam uspija nać. Unaprid hvala.
Evo nekih osnovnih. K750 i D750 su isti u karakteristikama dok izgledom D750 vise slici W800! Dimensions: 100 x 46 x 20.5 mm Weight: 100 g Talktime: 9 hours Standby Time: 400 hours Dimensions: 100 x 46 x 20.5 mm Weight: 100 g
NAPOKON SAM GA KUPIL jucer navecer stigo mi u ruke :) totalno sam happy al imam problem .((( ovako imam problem sa kablom... ukljucim u usb kabel i onda u mob i obrnuto sam probo... uglavnom nece mi prepoznat kao externu memoriju kao sto bi trebao nego mi ga puni kao punjac.... LOL korisno mi...
http://www.mobile-review.com/articles/2005/se-103main-en.shtml
Da li je netko probao dodati neki task i staviti Reminder i da mu se reminder javi u to vrijeme koje je upisao ? Meni to bas i ne radi :(
pozdrav! zanima me da li se naplačuje spajanje na server t-coma kod provjere e-mail poruka? je li netko možda uspio staviti carnetove postavke na d750? piše mi kad postavim interval provjere e-pošte na npr 5 min : "provjera u kratkim intervalima može biti skupa. molimo javite se davatelju usluga...
Imam problem s baterijom, ukratko mobitel mi ne prikazuje kada mi se napuni vec se stalno puni... cak i nakon 24h punjenja se josh uvijek nije napunio... A onda kada ga upalim pise da je puna bat, a preko MyPhoneExplorera mi kaze da je baterija 71%, pa sad pitam jel zna ko sta mu bi?
Jel valja ovaj mob šta? Razmišljsm da ga kupim:licklips:
čuo sam da postoji greška, ne znam dal na svim ili određenim modelima koji su naknadno otključavani sa stranih mreža gubitak signala. Reko mi jedan poznanik da je uzeo u oglasu z 800 otključanog sa neke talijanske mreže i da mu se događalo da je gubio signal telefon.da li netko ima loše iskustvo s...
Evo ovako da pocnem svoju tuznu pricu, sve sljaka savrseno ali kad zelim nekome poslati preko BT a da nije sistemsko ( tu mislim na zvuk ili sliku ) pocne slati i odmah kaze da nemoze poslati. Kaj postoji zastita na mobu ili kaj drugo? Molim Vas ljepo odgovorite ja slusam :bunny:
Evo na netu sam naletio na ovaj trik, koji je možda nekome već poznat, no meni nije bio i vrlo je praktičan. Naime tipke za poglašnjavanje/stišavanje zvuka imaju (tjekom sviranja Media Playera) i funkciju prebacivanja na pjesmu prije/poslije BEZ OBZIRA u kojem se djelu menija (ili standby-u)...
Trazio sam malo po forumu dal je netko vec spominjao ducane..ali sam corav Uglavnom, trebam kupiti taj mob u ducanu jer mi je bitna pisana garancija...vidio sam da ih imaju u vipu..ali kaze mlada dama u sluzbi za korisnike da su svi mobovi tamo brandirani s onim vodafone glupostima..a ja bi s...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma