Imam SE W705 DB 3210 RED CID 53. Sa Aerix-om nejde jel ne podrzava CID 53, probao sam Flash s drugom Firmware-om i FS, Custom sam stavio, ali nejde. Generiro sam customize_upgrade.xml, stavio u Filesystem i s SEUS-om sam uspjesno upgrade-ovo, barem nema vise Branding. Jel postoji bezplatan unlock...
imam problem s c902, sinoc ga kupila. Sve dobro i uredno radi. stavila sam si svoju mjuzu/slike/teme na mobitel al IGRE ne mogu. Skinula sam sigurno igre koje rade jer sam ih skidala sa puno stranica za svaku sigurnost i nijednu ne mogu uopce kad prebacim bilo gdje na mobitel ( bilo to...
ako netko zna gdje se moze kupiti u zagrebu hvala
Pozdrav, Prvi puta pisem na ovom forumu, te se ispricavam zbog navedenog topica iz razloga sto ste o takvim stvarima vjerovatno vec puno pisali. No posto se ne razumijem u mobitele, nisam nasao ovdje upute za unlock, jer ne kuzim ove cidove, netko mi je rekao da je moj cid49 makar nemam pojma...
Molio bih pomoć, ovakav je slučaj odljepila mi se trakica gdje piše p1i pa sam sa super bond ljepilo to išao ljepiti i zaljepio ja to...ali mi se prenesla po jednom dijelu ekrana to jako lijepilo i probao sam čistiti to sa onim sprejem namočio ekran za čišćenje monitora, pa sa karticom pa sa...
Da li bi mi netko mogao posuditi svoj Aerix acc da si otkljucam mob, jer ja svog ne mogu nikako aktivirati stalno mi izbacuje da je stranica nedostupna kda kliknem na link za aktivaciju. Ispricavam se modovima kaj sam otvorio zasebnu temu. EDIT: hvala MASVA na acc, uspio sam moze lock
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teasing_with_their_new_xperia_pureness_phone-news-1104.php
kao što vidite iz naslova imam problema sa konf. greškom i ne znam kako ću popraviti... dogodilo se poslije update mobitela odjednom, ima li možda neki program ili nešto, kako to riješiti na najlakši način? hvala :D
Zanima me može li se to ikako izvesti na dummy telefonima (konkretno me zanima za K850)? Dakle,imam laptop i na njemu adsl i bluetooth,i sad,mogu li se kako povezati sa mobom preko bluetootha na laptop i surfati koristeći pc internet vezu? Nadam se da ste shvatili o čemu je riječ (zapravo...
Pozz svima Kupio sam ove slusalice al nemogu da ih spojim s svojim Mob rekli su mi da moram da ih resetujem jer se kace na drugi mob e sad sam ja naso upustva kako al imam problem "If you want to clear all the settings from the headset,pres and hold the power key and the volumen...
Evo budući da sam postao ponosni vlasnik K850i (plavog) pa da napišem mali review iz prve ruke... Kao prvo,mob sam dobio,nisam ga kupio... I nažalost,brandiran je na vodafone,ali jbg... Debrandirat ću ga prvom prilikom,u servisu,a dotada ću se morat pomirit sa vodafone ikonicama i ostalim...
Dakle imam problem sa mobitelom,kad idem da udem u aplikacije ili igre,pise mi RADNJA NIJE USPJELA Sta da radim probam reset i nece,probam putem kompa popravit a opet nece.a sinoc je jos radilo sve
Molim savjet gdje kupiti?
Zanima me jel ima ša novog o unlocku g502 sječam se kad sam ga kupio još negdje krajem 08-e ak se dobro sječam nije bilo načina za unlock a sad mi stvarno treba da mogu sve sim kartice stavljat. Može link na tutorijal ili sl. jer nisam nikad skroz unlock radio!
ej, ljudi. ja sam novi ovdje, zanimaju me mobiteli i pratim novosti... znam dosta o njima, ali bi zeli saznati vise o mijenjanju softvera i sl. na mobitelima. imam k510i, uskoro kupujem nesto vise, ali bi zelio znati e mogu kako promijeniti svoj mob, na bilo koji nacin (u softverskom smislu). tko...
bit ce sluzbeno predstavljen 8.9. -HSDPA/HSUPA connectivity, -2.4 inch TFT QVGA display with 262K colors, - accelerometer, light sensor, -built-in GPS,
E da, trazio sam po forumu i nisam nigdje nasao:cry:
Dakle ovako, planiram (mozda) jednom updateat ljubimca (w705). E, pa sada, da mi netko kaze iz prve ruke, da li se gube podatci nakon nadogradnje (koristeci njihov alat za nadogradnju). Pitam, jer imam jedno prilicno lose iskustvo. Nadogradio sam si jednom bio stari k550i, pri cemu se on...
Pozdrav,molim vas pomozite mi.... Od svih tih savjeta na forumu kako,shta,gdje,kuda,kamo sam se sav izgubio,ishao sam flashati svoj w760i... I normalno napravio p.....iju. Zapravo,ni sam neznam shta sam napravio,koristio sam a2uploader,i neznam ni ja shta vishe,sad mi mob samo blica kad ga...
Evo da s Vama podijelim iskustvo sa trenutnim mobom Sony Ericsson V640i kojeg sam kupio od VIP-a u kompletu po cijeni 901kn odnosno 3% popusta pa me je došlo onda 875kn, nije loše jer već odmah sam u startu dobio neke novce na mobu znači 30kn u prva dva mjeseca i ostatak će mi ići 40kn tijekom...
Dobio sam SE K608 s mreže triangle uk s željom da ga flasham da ima hrvatski. Mob je CID49. Flashao sam ga s X++, fs, zatim custom pa main. Svi fajlovi skinuti s www.topsony.com Na kraju kad se upali piše "Please wait", odnosno "Pričekajte" na hrvatskom kad ubacim sim karticu. I tako stoji...
solidan mob... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10854
imam stari k608i koji je radio do pre neki dan ok....ali prilikom menjajne teme se ugasio i kada sam ga upalio stigne do trazenja kartice tu se ugasi i onda se pali sami i tako u krug....kada nema karticu u sebi prodje sve i stoji na insert card... kupio sam kabel dku11.....pa bih vas zamolio kao...
veliko hvala na slikama :respect::respect: slike su stvarno dobro. tekst se vidi pročitat odlično na svakoj udaljenosti(osim na 100% zooma jer slovo skoro zauzima cijelu sliku hehe). idealan fotić za one koji trebaju detalje sa slika. btw. dobar kalendar na desktopu
specifikacije: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/f305?cc=hr&lc=hr
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma