gdje ima kupit slušalice za k750i neračunajući elektromagic jer ih zovem već 10 dana i stalno govore da su na putu .... ili ako ih je neko voljan prodat neka mi se javi
Evo danas sam vidio ovaj članak: http://www.gsmarena.com/w700_and_z525_from_sony_ericsson-news-184.php Moram reći da mi se W700 jako sviđa (boja); a koliko sam uspio primijetiti ima iste specifikacije kao i W800 (istina, dobijes karticu manjeg kapaciteta, i imaš nekoliko MB više memorije u...
Evo kao sto sam tu negdje napisao pretprosli tjedan mi je K750 bio na popravku joysticka koji se pokvario vec drugi puta i dobio sam ga u ponedjeljak natrag. Pise da je zamijenjen novi joystick Sad prije sat vremena idem curi poslati poruku i vidim da opet steka. Ne radi ni jedan smijer, nego sve...
Kak vam se čini novi izgled SE službene stranice:rotfl:
Nesluzbeno najavljen novi model Sony Ericsson Z525
da pokrenem malu diskusiju oko cijena nekih mobova, ne čini li vam se da neki mobovi vrtoglavo gube cijene u odnosu na neke čak i po karakteristikama lošije od njih samih ( ma da se i o tome može raspravljat, svako ima svog favorita). uzmimo za prinjer jedan K750, super mob, kamera jedna od...
imam t610 i kabel i 5 softvera za otkljucat (kodiran na vip ) ali svi traze pare a para se nema pa ako netko ima neko drugo rijeselnje neka mi javi :chef: hvala
:) Zanima me di mogao skinuti najnoviji firmware za k700i i kako bi mogao maknut sve od t-mobil-a,gledao sam po forumu no nisam baš nešto našao! I još nešto gledao po ovim linkovima na forumu no nigdje ne mogu nače određ ene nove igre zna neko neki sajt sa novijim igrama??? Ima neko ovu igru...
Dakle stvar je kad idem instalirati dcu 11, kaže mi new hardware device found, ja stavim da sam nadjem driver i stavim ga da pretraži SE k700 cd i folder na desktopu u kojem su driveri za dcu 11 sa SE.com . Kaže da ne može naći, nemam cd od dcu 11 jer sam ga izgubi inače bi ga lako instalira. jel...
Nakon godinu dana korištenja mi se na mobitelu najedanput pojavio naptis: Umetnite odgovarajuću SIM karticu. Kak da to uredim da bude OK? BTW mobitel je kupljen u simpa paketu.
Gdje ga mogu kupiti sa kompletnom opremom-moze i bez garancije,ali da je cijena do 2000kn.... Trebam ga tek poslije petog mj.... Pa ak neko zna ili prodaje.... Please....
Skinuo sam onaj SE update program i sve je super i kada hocu staviti novi softver kaze "nema trenutno dostupne nadogradnje" :rolleyes: Postoje dvije novije verzije softvera od moga, a on meni da nema nadogradnje :-/ Imam debrandiranu verziju mobitela.
Možda vam naslov malo glupo zvuči... Zanimaju me njegove mane.Kupit ću ga u vipu pa me i zanima da li tamo dobivam sve originalno kao u normalnom paketu(one dobre slušalice i sl.)Koja je verzija softvera koji je u vip-u i molim vlasnike da mi kažu neku zamjerku(naravno ako je ima).Koliki je fps...
Koliko memorije imate u K 750i ? Podatci variraju od 32 koliko stoji na sluzbenim stranicama,pa do 38 mb, npr. gsm arena. Ja sada nakon što sam stavio novi softver imam 32 mb, ali čini mi se da sam prije imao više, mislim 38 mb.
zna li netko kada će doći na SE w810 najavljen mu je dolazak u prva 3 mjeseca 2006, a još ga nema
Nakon silnih pisanja o tome kako je vip prčkao po k750 eto stigla je i vodafone inačica k750 u Vip Cijena je za sad ista, ali mislim da uskoro pada za 500kn minimalno http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=16569495&idphone=329778
Bio sam u t-centru jer mi je mobtel pun prašine i hoću da je očiste no oni su se nasmijali da to nije moguće i da napravim sam, te sam otišao pun srama pa me zanima kak se može skinut maska sa d750i ja skinem one šarafiće ispod baterije ali dalje neznam neću ništ na silu da ne strgam molim...
Koji su to uređaji zašto neki stariji imaju noviji nemaju? Npr t630 ima moj z520i nema??? jel to greška u softu ili...
samo me zanima kako ide sa firmware-om. nesto san cita po forumu da moze bit nekih problema sa mobon iz vipa, a posto se ja nekuzin u to jel mi ti mos rec sta o tome. jel se moze stavit novi firmware i ima li kavih problema?
Evo neki dan sam uzeo K700i. Mob je OK, al ima nekih nedostataka koje recimo Siemens ima već duže vrijeme, a to su jako mali adresar i bez unosa rođendana, file manager je bezveze (ne možeš više datoteka odjednom poslat, kratka imena datoteka,...), nema preglednik slika sa zoomom, nema uređivač...
imam k700i i bluetooth usb dongle dometa 100m sa softverom i driverima od WIDCOMMa. instalirao sam float's mobile agent 2.0 i kada kliknem na tools > options > general on sam selektira na kojem je usb portu bluetooth dongle i ne mogu kliknuti na lookup device, te se nikako ne mogu konektirati sa...
ja se izvinjavam sto upadam ovako ali potrebna mi je pomoc stize mi uskoro K700 pa sam se pitao koji data kabl ide tj. tacna oznaka kabla koji softver za manipulaciju fajlovima, neki link itd... unapred zahvalan :)
Dali je itko imao problem da mu irda adapter ne prepoznaje mobitel...Jednostavno ga nece naci.Proizvođac je neki lijevi koji je napravio dobru kopiju (identicnu) od Mobile Actiona.Moj model je es-620 a kad odem na Mobile Action stranicu njihov je ma-620...Instaliram njihove drivere i sve sljaka kao...
1.4 dolazim u Zagreb na Auto moto show Sad zajedno bi odnio mob do em-a da mi nadograde softver..kako putujem pitat ću naravno da mi odmah stave softver..šta mislite, jel mogu imat kakvih komplikacija da mi to neće odmah obavit..koliko bi uopće trebalo za nadogradnju, jel tko to radio btw....
Imam Sony Ericsson K750i i muče me dvije stvari,male ili velike neznam. 1.Svaki put kad prekinem screensaver(sat) ekran mi pobijeli,a sat pocrni i nakon manje od sec. ekran pocrni a sat pobijeli.Ovo se sve događa u 1 sec. 2.Kada idem gledati slike odaberem željenu sliku i kada hoću izađi van...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma