Imam SONY CMD - J70 koji je kodiran na T-com i trebao bi unlock kod. Imei je : 350668333911469 Unaprijed hvala! Pozdrav!
Kupija Sam Polovni D750,ali Nisam Dobio Original Cd Da Ga Mogu Spojit Sa Kompom.ako Netko Ima Drivere Ili Ih Moze Uplodat Negdje Bio Bih Veoma Zahvalan.
Zanima me da li se mogu smajlići tipa ovog :mad: staviti pod sms poruku..? Probao sam jedan sličan ali ne ide..hm..ovaj smajlić je .gif file a a kakve su onda one animacije koje su već u mobu..? Možda bi se dalo preimenovati .gif smajlić or something..pa da bude vidjen u sms poruci..?!? Ako...
Jeste li zadovoljni kvalitetom slike na k750?.Ja nisam nikako.Dok sam imao D500 sa njim sam pravio kvalitetnije slike iako mu je kamera 1.3mp.Kakva su vasa iskustva?Pozdrav.
Jel se može na T630 otključati neke funkcije? Video snimanje? Ja sam pročitao negdje da se može obrisati jezici, pa da si ostavim samo jedan ( engl ili hr ) te da bi se oslobodilo 5MB memorije.. Jel to istina?
Zanima me ako je K700 upa u more hoće li vridit matična ploča?
imam w 550i i u uputstvu mi piše da ne iskopčavam USB kad ga priključim dok ne sigurno ne izbrišem software,simbol mi je dolje desno u kutu "safley remove software"tako nešto,i kad ga izbrišem, na mobitelu mi i dalje piše ne iskopčavaj... a kad ga isključim on se ugasi i sam ponovno upali,a u...
je li moguće čitati tekst na mobitelu, je li potreban nekakav program ili treba promjenit format teksta? (w550i)
molim vas recite koji ducan i koja je cjena.. 1.kupio bi slusalice kakve dobijes sa w800i..jer cujem da su dosta bolje makar i ove su ok 2.kupio bi i vecu karticu 512mb al more i 256mb..koju preporucujete?! ostalo je vise nego dobro:))!!
Sony Ericsson's Z700 gaming phone combines a color screen, Java, Bluetooth, polyphonic ringtones and fast GPRS connection to form an ideal tool for playing games when mobile. The Z700 comes pre-loaded with Men in Black and Charlie's Angels games, and will be on the market during Q3. Mobile...
imam ovog ericssona,jako kvalitetan stari mobitel,ali radi samo na simpu. jel ima ikakve sanse da se odkljuca pomocu kodova na ostala dva operatera. PHONE:Ericsson T28s IMEI:520034715006318 hvala
Evo ovak gledaujci K700 i K300, nakon sto sam rastavio K700 zbog joysticka, dodjoh do pitanja, nisu li ti mobovi elektronicki gotovo indenticni, osim sto K300 ima losiji displej?? Jer ako jesu, moglo bi se nes iskombinirat da se na K300 omoguci BT?
Znade li netko kako na J300i namjestiti postavke za mms za tele2 ili da ih negdije skinem? hvala unaprijed!
evo pokvario se kad ga upalim pojavi mi se ono traženje(kad traži mrežu) i onda prvo zacrni ekran pa ga pobijeli i tako stalno dok ne izvadim bateriju jedina stvar koju znam je da mi je prije nego se u8gasio ostalo 0Kb slobodne memorije pokušao sam instalirati novi FW ali kaže onaj update...
koliko se ja sjecam...neki su sony-evi mobiteli su imali opciju slanja anoimnih poruka, zanima me je li i z5 bio jedan od njih ili cak z7 (mislim da nije ali eto...), e sad ima li itko ijedan takav muzejni primjerak i da li to funkcionira i danas... p.s. kupujem sony z5 ili z7, ali da sve radi...
tko mi to može napraviti što hitnije i povoljnije ali samo u zg?? on se ne može otključati onako nekim kodom bez spajanja na box?? ako može, molim pomoć!!:notooth:
Evo pitanje iz naslova.... kad ce izaci i sta ce biti bolje u njemu ?
Dal moram mobitel nosit baš u EM. Imam garanciju, šteka mi joystick i tipka kojom slikam (d750i). Znači dal će mi vrjedit garancija u nekom drugom dućanu s opremom za mobitele?
tražim nekoga tko mi može na području grada zagreba dekodirati sony ericsson t630, što jeftinije??? hitno, može i na pm
Koliko vama ljudi traje baterija na W800i koji ga imate?? Evo meni treci dan vec i baterija mu je na 53%??
zdravo,odlazim u kupnju moba d750..u t-mobile,pretplata..tarifa 60, 2 god ko bog:) e i sad me samo zanimalo..(makar znam da se vec pricalo o tome al da sad ne trazim) konkretno sto sve dobijes sa mobom (kao komplet) osim punjaca:)) slusalice...i sto jos?? (e da i kakva je kvaliteta...
Pozdrav svima! Ovdje sam novi i nadam se da ćete mi pomoći oko mog problema jer se više ne mogu snaći! Radi se o update-u novog firmware-a na moj SE W800i. Naime desilo se to kad je nadograđivao novi firmware (negdje valjda pretkraj) izbacilo je poruku "nadogradnja nije uspjela" ! No još gori...
Imam frenda koji ima k700i i želio bi vidit koji sve firmware za taj mob. ima i kakve bi koristi imo budući da gubi garanciju......dakle osnove o moddingu k700i... Unaprijed hvala!!!:cyborg:
ja bih vas pitao dali se može preko bulethoota nadograditi software u mobu ako spojimo prekom com-a ja sam skinuo sa sony ericssonove stranice program za nadograditi ja mislim da se zove update service i sada bih vas pitao jeli to kako moguče preko bluethoota Hvala Unaprijed!!!!!!!!!!:comp:
ovako ja imam sony ericsona k700i i kad unesem komandu za otključavati mrežu to je ova komanda<**< i onda mi piše zaključano putem MNC2 i kada idem otključati mrežu piše mi unesite NCK dali netko moždakoji je NCK za sony ericsona k700i ili ako netko zna kako saznati NCK
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma