U zadnje vrijeme jako puno pričam na mobitel (od kad su uveli đabe za jedan broj ) pa mi se neda držati mobitel na uhu toliko dugo.. E sad, gledao sam malo na vipovoj stranici one bluetooth slušalice, i preskupo mi je.. Koje je najbolje rješenje za najviše 100 kuna? Ne mora biti BT, može biti i...
Evo skinuo sam sve poredu kako piše na ovom linku http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407 e sad ja pokrenem ikonu sa desktopa i opet se sruši ma3platform što da ja radim evo vam par slika molim vas pomozite
Jel zna neko dal mogu da zakljucam fajl ili stavim secruty code na k750.Npr kao na nokii.
Meni > Povezivanje > Internet podesenja > WAP postavke > Desna funkcijska tipka OPCIJE > Napredno > Promij. Naslovnicu > Pod naziv upisati egal, a pod adresa sms: (da ne zaboravite staviti sms dvije točke!) Spremite izmjene! Sad kad u Standby-u pritisnete tipku s desne strane Online mob...
Pozdrav, Imam usb kabel, sta bi mi jos trebalo za napravit update? nekakav program i zadnji driver? moze netko postat linkove? Unaprijed zahvaljujem.
Kupio prije koji dan K700i(koristeni) i desava se to da je baterija ocajna, tj. indikator kaze da ima jos pola baterija ili malo manje, a ono kada me netko nazove, jednom odzvoni i automatski se ugasi. Mislim da je zato sto je losa baterija pa padne napon kada netko nazove jer onda trosi najvise...
Eto, ovo nisam pronašao nigdje... Posjedujem SE Z520i tek 38 dana i već me počelo iritirati to što taj telefon ima samo 24 MB (ne brandirani), a ako je i brandiran, onda se može koristiti samo 16 MB. Na ona sranja od branda odlazi nekih 3 MB, a os (firmware) koristi nekih 5-6 MB. Imam...
Evo oet ja... Danas sam sebi stavio Software R1AA008 za D750i.. Ali nije to sto ja hocu... Me ni daje onaj Meni od W800i. Imam vec onaj programm SEUS... Ali nemam blage veze kako da stavim i odakle da dobijem taj W800i Software...
e ovako .. ne razumem se mnogo u sony ericsson .. situacija je sledeca, prijatelj je nabavio tel ali ne zna secure code... :rolleyes: e sad, jel postoji neki program za SE sa kojim moze da se vidi to i koji je .. i da li se eventualno fleshovanjem moze izbjeci to ... recimo na motorolama sam...
Zanima me jel netko uspio skinuti prednju masku jer meni nikako ne ide a žao mi je da koristim nepotrebnu silu da ne bi ostao bez nje... I Ako zna netko gdje se mogu kupiti ;)
Namjeravam kupit k600 (Motorolin software me razocarao), ali je taj k600 na Tele2. Posto nemam tele2 SIM karticu jel ga moguce kako otkljucat (home made) bez umetanja SIM kartice? Posto je tele2 klijent VIPneta jel se moze koristit VIP kartica u tele2 mobitelu bez dekodiranja?
Drago drustvo... Imam jedno pitanje.. Mozel se staviti software od W800i na D750i...??? Ako neko zna, da mi kaze.. Puno hvala..
mogu li se na k500 mjenjati ikone kao na siemensima
Poznato je da K750i/D750i određene kombinacije simbola (u SMS-u) pretvara u male smajlije. Evo sve moguće kombinacije: :-) - obični smiley :-( - tužan ;-) - namiguje :-O - viče (valjda) :-l - ozbiljan (mora biti malo L) :-] i :-D - kesi se (mora biti veliko D) :-[ - vrlo tužan
di ga ima za kupit..????? cijeli osijek sam obisla i nigdje ga nema
Jel se moze ikako iskljucit zvuk kamere? Mobitel je kupljen u T-mobileu.
Naletio sam na jedan se calculator pa neznam dali radi vi ga probajte pa recite dali radi ja sam probao na t230 nije radio SE CALCULATOR
Koliko ste puta imali Sony Ericsson ili koliko ste imali mobitela?! :eat:
Jel ih je moguce promijeniti na koji nacin? Imam usb kabel pa ako treba sto flexati ili sl. nema frke.
Imam problem,zaboravio sam security kod na svom K700 jel mi netko moze pomoci u vezi toga?
Radi se o sony ericssonu z520i E meni je maloprije... naime, zvoni mob ja ga otvorim velim "halo" kad ono on još uvijek zvoni... skinem ga s uha, pogledam ga, kad mobitel ugašen a zvoni... pokušam ga upaliti dok zvoni međutim ništa... LOL mob beživotan a zvoni... izvadim bateriju stavim, upalim...
Hej,imam k750i na engleskom....Kak da ja instaliram hrvatski na taj mobitel preko kabla koji sam dobio? Jel ima neko program ili nesto slicno-please...:dunno:
dal postoji koj program za K750i da moze upravljati televizorom.... teoretski bi se moglo al dal postoji program ako da plz nek netko posalje na pm hvala
naslov mozda nije najbolji ali... zanima me jel postoji neki konverter i gdje ga ima kupiti da ga uključim u d750i i u njega uključim slušalice ili zvučnike kao ove na kompu
evo kupio sam mobitel u t-mobile-a,pa ga trebam otkodirati. Ako itko moze da mi to napravi bio bih zahvalan evo i IMEI IMEI:35820200-333994-2 Hvala unaprijed..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma