Zna li netko može li se ovo nabaviti u Hrvatskoj ? Sony Ericsson Multimedia Gameboard EGB-10 http://www.mobilefun.co.uk/product/2349.htm Sony Ericsson CAR-100 Bluetooth Car http://www.mobilefun.co.uk/product/2222.htm :zbunj:
Kao što ima na motorolama i samsunzima stavljanje šifre na foldere , jel se to nekako može na SE Z530i ? ili se mora instalirati neki java program, pa da se prek njega? Jel imam neke privatne stvari.. kao slike od obitelji i to.. pa svaki put kada nekom dam mobitel da mi ne drka po tome... ...
Radi se o tome da mobitel vise uopce nemogu napuniti , problem nije ni s baterijom ni sa punjacem provjerio sam , uspio sam ga napuniti par puta tako da izvadim sim i upalim ga ali tada se ne pojavi ni ono optimizirano punjenje nego nakon određenog vremena baterija skoci iz crvenog na zeleno ,...
Evo najnoviji firmware za z520i (R3F015) pa ako netko ima kabel neka si ga updatea i nek javi što se promijenilo ;) http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.2.13.7b.exe
Kako u naslovu piše, imam kabel, nemam software za prebacivanje stvari na svoj novi Z300i s kojime sam inače jako zadovoljan... osim eto... imam par svojih midi-a i slika koje bi strpao gore... ima tko kakvu ideju za software?
Zanima me kupio sam k750i u metro i sad mi je sheban doma.Imam garanciju od metroa ali neznam di se nosi mob na popravak(njima ili u em pa oni priznaju garanciju od metroa?)
Kako dotični kupiti? Naime PayPal nema u popisu hrvatsku i javi ovo: Error 3028. You have been accessing your account from a sanctioned country. Per international sanctions regulations, you are not authorized to access the PayPal system. For more information about your PayPal account status,...
Službeni press release: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=4834 GSM arena: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z530-1487.php Srodni telefon: Sony Ericsson W300
Evo vako, moj Z1010 se gasi naime ili kad ga se malo mrdne ili makne itd znaci valjda gubi kontakt na bateriji i sad sam ja onu malu plastiku malo podigao tako da baterija kako tako pritisce donji dio i sad to vec nekako radi pa zanima me sta bi moga napraviti!Thx!
U T100 ubacio LP, nakon toga kada sam ga upalio prikazuje "No network", da li je soft u pitanju ili MF kolo otislo.
Frendica mi ima k300i i izgubila je tu naljepnicu šta već... Mene zanima mogu li to negdje nabaviti? Neznam vi koji radite po servisima, možda imate toga :) zbilja ružno izgleda bez toga...
Pitanje za frenda: Koji software i driveri su mi potrebni za prebacivanje file-ova na k700i BTW Može li mi tko opisati kako funkciomira i zašto služi remote control...
Imam K750i kupljen u njemackoj i jako bi volio na njemu imati hrvatski meni. Samo ne znam sta mi je sve potrebno za to i koji fileovi??? HVALA :notooth:
hello: zanima me jeli isti joystik za j210 i t630 ??? Ak ne, od kojeg onda telefona pase joystik za j210, jer originalnog nemam ?? Ako ko ima semu (mislim na vodove na ploci telefona) dobro bi mi dosla ... hvala unapred
Da li mi neko moze pomoci i objasniti postupak update-a firmwarea za k750? Znam da je potrebna dobra konekcija (imam adsl) ali za ostalo nisam siguran, kakve su posljedice ako ne uspijem? Nadam se da ce mi neko odgovoriti i uputiti me da uradim update, iz BiH sam i kupio sam ga prije 6-7 mjeseci,...
zasto mi kod pisanja sms -a nakon 80-ak znakova prebacuje na sms 2,t9 ukljucen
Imam telefon tek tjedan dana i već me živcira :) Naime šrkipi plastika poprilično i telefon ne "naliježe" dobro, sa bočne strane koja ja bliža zvučnika, crna plastika sa staržnje strane ne naliježe dobro na sivu plastiku koja se nalazi na bočnim stranicama, pa kako ima dosta lufta, dok se to...
Koristim MyPhoneExplorer za kopiranje file-ova sa notebooka preko bluetootha na SE k750i. Međutim prilikom kopiranja na mob za svaki file moram na mobitelu potvrdit da ga želim kopirati (isto vrijedi i za brisanje) plus što je to popraćeno iritantnim glupim zvukom s mobitela.... :-/ Da li je to...
evo zanima me kako maknuti punjenje na usb na k750 jer svaki put kad idem neš stavljat on mi počne punit pa kad idem negdje nikad ga nemogu dokraja isprazniti!
danas okupao t630 u jarunu. odmah ga iskljucio i rastavio. dosao doma za 1.5h rastavio do kraja te obrisao wc papirom. nakon sto se skroz osusio sastavim ga i upalim, al se gasi i ne hvataju tipke oko joysticka. softver divlja i kao da nema dobrog kontakta u cijelom mobu... ako znate kako ovo...
Zanima me kada se kupi ovaj d750i za 2300 kn u t-mobilu dali je zaključan na simpu ili mogu i ostale kartice? E sad se dvoumim između k750i/d750i pa me to gore zanima.
Jel mi moze netko rec koliko dodje nova maska za W800i i jel se moze promijeniti kuci il mora se u servis:thumbup:
imam problem koji se očitava u tome da kad probam poslati sliku na komp mobač mi se smrzne a to mi se zna desiti kad sa kompa pristupam preko blutotha u mobač. ako je ta tema več bila molio bih šortkat do njega da to riješim. hvala
Evo ovako: Ubo sam jedan J300i za 100 kunića i sve je bilo uredu do večeras kad mi se userd slušanja mp3-a mob ugasio. nakon što sam ga upalio uključio mi je onu Portable Handsfree postavku i otad na mobitelu nema zvuka (pustim melodiju, ali se ne čuje). A da stvar bude još gora kad me netko nazove...
Znam da sam vec dosadan s ovim,ali imam w800i...Hocu updateat zbog nekih sitnica,ali se bojim da ce sa najnovijim firmwareom doci i onemoguceno gasenje zvuka za vrijeme slikanje...Tko je 100% siguran-kakvo ce biti stanje toga,i zna li netko,moze li se ikako vratiti mobitel na stariji firmware ako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma