isao sam na Update Service i kad mi je prvi put zavrsio nisam imao zvucnike, pa sam drugi put isao na Update Service i sad imam zvucnike a nemam mikrofon u cemu je fora??? i da nije mi pao na pod ni nista
Naime sad imam debrandirani flash i sad kad se spojim na wap nazovimo to "mreža" ne vidi koji model imam i ne mogu skidati ništa npr. sa t-zone---javi da nema sadržaja za moj mob, a na SE stranici javi unknow phone. u čemu je stvar, da li format gdfs-a može riješiti problen i da li s tim formatom...
Planirao sam upotpunit svoj SE z530 sa karticom od 1gb i USB kabelom što bi ga pretvorilo u solidan mp3 player/memory stick. Već sam bio spreman izdvojit potrebnu svotu, kad mi je prodavač u dućanu rekao da ima loša iskustva sa vezom mobitela i računala preko USBa. Navodno brzine prijenosa podataka...
Evo, za one koji su kao i ja dugo tražili drivere, tu imate zapravo skoro sve drivere za novije SE modele. MyPhoneExplorer 1.4.5 radi s ovim mobom, provjereno. http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/ma3/ @imatic OT:vidim da su i tebe napali libanonski hackeri :comp: :confused: :-/
Float's mobile agent mi ne detektira bluetooth adapter. Imam winxp sp2 koji su automatski prepoznali i instalirali bluetooth adapter i bez problema prepoznaju mobitel, slanje podataka s PC-a na mob i obrnuto radi bez problema. Kad odaberem u fma native bluetooth/lookup device ne pronađe...
dakle zanima me gdje se moze kupiti u hrvatskoj ta memorijska kartica za SE530i od koliko mb i za koju lovu?? gogle pretraga bas i ne daje neke korisne rezultate a bogami nista nema ni na sluzbenim stranicama sony ericssona.
Znali iko kolika je cjena Sonyericsson W810i u EURIMA? Hvala
jeli moguće to maknuti na w810? i kako?
krece u prodaju pocetkom devetog mjeseca i jos se ne zna po kojoj cijeni.:-/
Ima li gdje u Hrvatskoj za kupiti ova kartica (kapciteta 4GB)? Ja sam pronašao samo od 2GB iako na www.sony.hr navode i onu od 4GB. Nisam još kontaktirao Sony, ali da pitam ovdje ako netko zna gdje se i po kojoj cijeni može kupiti ili kada bi se trebala pojaviti (nije hitno jer ne kupujem karticu...
Sve do danas, u lijevom gornjem kutu kraj razine signala, bilo mi je prikazano crveno slovo G (ikona) , najvjerojatnije ima veze sa GPRS-om. Od danas mi je to slovo G crne boje. Mobitel je k700i. Da li netko zna kakva je razlika i što znači, pregledao sam upute nema objašnjenja tog slova...
Posto u zadnje vrijeme NITKO ne cita (i ne postuje) pravila o naslovima tema, koja su lijepo objasnjena ovdje: http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=12&a=6 zamolio bih sve nove (a i stare) forumase da pripaze na naslove. Sve nove teme koje se otvore i nisu u skladu sa pravilima o naslovima biti...
Imam laptop koji ima ugradjen card reader sa kojim mogu citati SD/MMC i MS kartice. Kad stavim obicnu full-size MS karticu, to uredno procita, dok ako stavim MS DUO (probao sam i sa i bez adaptera), to ni ne skuzi da je ustekano. :( Inace imam i vanjski USB card reader koji uredno cita/pise i MS i...
kada safely removam hardver (mob i karticu), mobitel mi još uvijek daje poruku da ne isključujem uređaj već moram u potpunosti ugasiti komp da bi mobitel mogao odvojit od kompa. ideje? i da, koji je najnoviji software za w810, moj ima R4CK003 i javlja mi da je to najnoviji?
Zanima me jel u svim prodavaonicama EM-a imaju slusalice (HPM-70) za walkman telefone jer za koji dan idem u zg pa me zanima,tak da nejdem u sva tri ducana ih trazit. /PLEASE nemojte mi zbrisat temu jer mi je JAKO VAZNO/
Što mislite o ovom mobu? Mislim ga kupiti ima ga kod teleta ;D General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Size Dimensions 93 x 46 x 24 mm Weight 96 g Display Type TFT, 65K colors Size -- 128 x 160 pixels
Problem je ovakav: ukopčam kabel, selektiram stvari i copy-paste. I onda ga kopira i kopira i kopira... Maloprije mi je za 70MB trebalo 35 minuta!!! I onda nakon šta je sve prebacio, iskopčam mob i vidim da mi je prebacio 4 stvari, a 20 nije. U biti nakon što je kopiranje bilo gotovo, kliknem na...
Jučer dobio taj mobitel i sve šljaka 5. mobitel je super,čvrst je i plastika uopće ne škripi.šta se tiče funkcija-sve radi izvanredno. ima Stereo zvučnike i muzika se čuje ko na kompu,slušalice su kvalitetne koje se dobiju uz njega a kamera je bolja nego kod prijašnjih generacija(W800...
Može li mi netko tko se služi Far Managerom i ima SE W800i zipirati sadržaj FS mape? Malo sam prćko i mob neće da radi, a zaboravio sam napraviti backup! :cry: Bio bih jako zahvalan! File mozete staviti ovdje, ovdje ili ovdje Unaprijed, tnx!
Odnio ja neki dan svoj K750i na servis da mi poprave joystick i stari danas navratio u servis da uzme mobitel i čovjek kaže da nešto ne može popravit joystick, da ga promjeni ali da opet ne radi kako treba, i ostavio ga je kod sebe još da vidi je li ikako moguće to popravit Je li se još nekome ovo...
telefon mi je blokirao i grije se nenormalno cim stavim bateriju. inace ako ga ukljucim bez sim-a onda se samo grije, ali ne blokira. isprobao sam razlicite sim kartice i sa svima je isto. hoce li pomoci flash na novu verziju? koje programe trebam koristiti i gdje da ih nadjem? hvala
...naime, mojoj djevojci otišao ekran na k300 pa me zanima di se može (najpovoljnije) nabaviti, i za koliko, ekran za taj model... hvala...
kako podesit da se moze vise sms poruka spremit u memoriju moba k700?
zanimljivo:thumbup: http://www.t3.co.uk/news/247/communications/mobile_phone/revamped_sony_ericsson_sees_red hm...možda sada moja žena odustane od W710 :) :) :)
Evo ga došao u pakete u vip.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma