Službeni press release: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pc3_1_1&zone=pc&lm=pc3_1&prid=4831 GSM arena: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w300-1486.php Srodni telefon: Sony Ericsson Z530
Zna li tko kako se krecu cijene ocih kartica? link, nesto...? thanx
ljudi pomagajte, na w800 mi joystick radi super; lijevo, desno i dolje, ali gore nece nikako. Ne bas nikako, ali moram stisnuti prema gore, pa onda malo lijevo i onda radi. Dali bi se to moglo odnijeti da se mozda samo ocisti prasina ili tako nesto, ili cu bas morati mijenjati joystick. thx
Evo mada znam da sam otvorio podosta tema za svoj broj postova, al eto vidio sam kad je jedan lik rekao: "da ne otvaram novu temu..." a na to mu je mod odgovorio: "tad bismo imali samo jednu temu"... pa et uglavnom kao sto mozda znate kupicu K510i... i to sutra popodne ako mi stari mogne sa pola...
Zanima me ko bi mi mogao nadograditi softver na W800 u osijeku i okolici i kolko bi to koštalo?(ispričavam se ako ste već pisali o tome ali nisam nigdje našao...)...:) ubuduce pazi na velicinu slova i naslov!!! imatic
evo kupia ga danas i ima na sebi oznaku t-mobile i njihov izbornik kako ga maknit i bili time izgubia garanciju
dakle, zna li itko razliku izmedju, konkretno: SanDisk, Memory stick Pro Duo Gaming 1GB Memory Stick PRO DUO 1Gb, Sandisk -------------------------------------------------- cijena im je ista u nitelu 421 kn, a u necem je razlika, osjeti li se razlika u brzini?
Imam problem sa k300i. Naime stalno stoji da je aktiviran profil handsfree iako on uopste nije prikljucen na telefon i ne cuje se kad svira mp3 ili kad pustam video, ali se cuje alarm ili kad zvoni, znaci sve kao kad ima handsfree. Probao sam da stavim neki drugi profil pa cak i reset profila ali...
eh dakle zanima me jeli svakog K510i (i oni sa najstarijim softverom) CID 49??? Ili ima i onih sa CID 36??? I znam da ce neko reci "zato sam en provjeris"... pa sutra rano idem na put i docu za dva dana i odma cu ha kupit... eh sad imam opciu da kupim sa kablom ili bez... pa ako je CID 36 icu...
prvo moja isprika na USA-shit tastaturi bez ch i ch :wstupid: .... a sad, shto me zanima, kupujem mobitel i ne mogu nachi nikakve konkretnije owerviewe ovog modela, mislim se izmedju k750, w810, v630, i z800. na ovom sam forumu prochitao sve o prva tri modela ali nekako mi je najdrazhi z800,...
Kako? Hvala!
Ovako recimo kad upalim Z1010 on dosta trazi mrezu i skoro u svakom slucaju je ne nade a kad je i nadje ima 1 crtu uvrhglave 2 ono u crvenomn ni poziv ne uspostavim nekad on se ugasi ja mislim da je do softvera starog a ne do nekih konakata?Sta vi mislite!
znam da je bila vec slicna tema ali na toj temi je decko prckao po mobu pa ga nemoze uplaiti, a kod mene je malo drugacije...pa ako bi netko znao rijesenje problema da podijeli ovdije bio bih zahvalan.... mob je star nekih 9mjeseci iz vipa je, nije zlostavljan nije letio, ocuvan je ma sve super...
Evo ovako mob je brandan na usrani T-mobile software i ovako razne stvari se desavaju, dakle kod prebacivanja recimo sa bluetoothom jednostavno se zamrzne ili usred razgovora restartira itd.. ja mislim da je u pitanju softver a kad sam ga pokusa nadograditi pisalo je da je to vec najnoviji softver...
Gledao sam k800/k790 i jedina razlika je 3G koji me niti najmanje na zanima, pa jel zna itko da li stiže k790 kod nas i ako da, kada ? :wstupid:
Kupio W810 i kak sam uvijek sam svim mobitelima na početku/picajzla/ onda me zanimalo nešt... Dal vama malo škripi mobitel kad ga stavite u šaku pa pokušavate drugim prstima smanjiti ili pojačati zvuk sa strane gore ili kak nadogradit sofware i koja je njegova naj inačica??
U Vipu su dobili navedeni mobitel pa me zanima ako je netko upoznat sa njime da da neki osvrt? http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=16569495&idphone=349316
Odnio sam V800 na servis jer mu je tipkovnica malo stekala i ponekad se brejkala slika na ekranu i zamolio da srede tipkovnicu i provjere software. Za nekoliko dana je bio gotov i kad sam ga uzeo, na putu do doma isprobavam kameru i ne radi!? Pojavi se slika od kamere i nakon sekundu izbaci u...
pozdrav! zna li možda netko gdje bi se mogao naći handsfree za auto sličan HCQ-30 za w300i? po mogućnosti ispod 300 kn. nešto jednostavno, premjestivo. preuzeto sa emshop-a ili se više isplati uzeti neku bluetooth slušalicu tipa HBH-PV700? preuzeto sa emshop-a
...edited...
Znam da je ogranicen na nekih 200 poruka, ali sam procitao negdje da netko uspio to "otkljucati" i mogao je imati do 3000 poruka. Zna netko kako to napraviti ?
Imam w810, najedamput kad sam ga palio mi je poceo blicati bijelo display, nemrem ga ugasiti na tipku nego samo vadjenjem baterije. Pokusao sam upgrade softvera, kaze da imam zadnji, stavim da svejedno upgrade napravi i tada mi pred sam kraj javi nekakvu gresku. Molim pomoc, hvala.
Jel može netko preporuciti gore navedeno a da provjereno radi sa SE k750 i da cijena ne prelazi 300-400kn. Danke! P.S. Da li netko zna koliko zrace te slušalice.Po meni manje nego kad ti je mobitel na glavi jer prijenos ide preko bluetutha, ali možda se varam? I još me zanima, koliko traju...
jel se to kako moze rjesiti. imei 35682800 - 606029 - 1 - 08 hvala lijepa...
Imam jedan problem s tim programima,tj. s bilo kojim takvim programom :(((.... Do prije par dana sve mi je super sljakalo i onda od jednom nece vise :((... Sad kad ustekam mob u USB kabel i kad mi recimo FAR veli da drzim "c" i ukopcam kabel onda umjesto da ga program skuzi mob se upali i pocne...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma