šta znači kod mobitela iz Vip ponude oznaka vodafon live? kod nekih mobitela u ponudi na internet stranicama Vipa piše vodafone live ikona.. jel to znači da imaju njihov software??? KOJA JE RAZLIKA??? zanima me prvenstveno SE W810i
Ako netko ima slike kako se skida maskica na K700, trebao bih ga očistiti. To sam već vidio negdje na forumu, ali davno i sad ne mogu više naći. Hvala!
Po rubovima poklopca baterije. Evo slika: No molim vas, nemojmo sad o K750i, ovo je tu samo primjera radi, ali dalje molim o K800i. Isto tako sjećam se da su i neki Siemensi imali problema s tim, i GSM i DECT telefoni, folija i premazi su se gululi i to normalnom uporabom... U svakom...
Dakle, imam problem. Spojim W800i s USB kabelom s kompom i windowsi mi prepoznaju mob, a SonyEriccson File Menager ili float menager mi ne mogu prepoznati mob, kao da nije spojen s kompom. Molim Vas ljudi za pomoc, vec lagano ludim, ne mogu niti prebaciti slike niti mjuzu.. :(
Uskoro ce u prodaju bijeli Sony Ericsson W810. Specifikacije iste kao i "obicni" W810 samo sto je bijeli :) evo par prvih slika
Koliko bi došla zamjena stakla ekrana za k750? S mobom je sve 5, al staklo je strašno osjetljivo, pazim ga koliko je god moguće, al ipak već imam dvije male ogrebotine na sredini. Sad bih htio nabaviti prek neta one fine zaštitne naljepnice i staviti novi ekran i da više nemam briga. Koliko bi me...
dali netko zna mozda kako se to radi tj, dal je to uopce moguce, jer mob ima funkcija nadogradnje,al posto nisam to nikad radio molio bi da mi neko da koj savjet kako:bunny: (naravno mislim doma preko kabla ili preko wapa)
Može li mi netko maknuti Vodafone ikonu s desne tipke na K310i i omogućiti slobodno programiranje te tipke? U servisu su rekli da to ne rade.
Bok ljudi !!! Triba mi pomoć oko komunikacije izmedju PC-a i mobitela (T630)....sve radi savrseno u FMA (floAt's Mobile Agent) samo me muci kako namjestit da mogu pricat preko PC-a uz pomoc slušalice i mikrofona kad nekog zovem ili kad taj netko zove mene.....inace mobitel je spojen preko...
dali več postoji HR meni za k800i i kako ga ubaciti
Evo kupio jucer to cudo nakon 5 godina vjernosti Siemens telefonima, i sad da me ubijes ne mogu naci nacin za pojacati zvuk alarma prilikom budenja ? Svira najtise moguce, tako da me je ujutro probudila vibracija mobitela na ormaricu, a ne zvuk zvona.. Gdje to nastimam ? Takoder jos...
Postoji li razlika među slušalicama koje se isporučuju uz SE mobitele walkman serije? Trenutno imam w300i, i dobio sam slušalice oznake HPM-70. Čini mi se, po nekim fotkama, da w810 ima jače sluške (izgledaju mi "nabildanije" na slici). Optička varka ili...:rolleyes: ?
otisao mi flash ono dok snimam pa stisnes * da ti se upali, sad me zanima kolko to kosta ???
Postoji li mogucnost da se u w810i ubaci Hrvatski izbornik i mogu li se onda preko sms-a slati nasa slova sa kvacicama ?
Može li se K700i puniti punjačem od t68? U biti može se, no je li to štetno za bateriju? Ovaj od K700i mi ima razheban kontakt. Razlika je, koliko vidim samo u amperaži izlaza...5,1V(t68) i 4,9V(K700i).
eh imam jedan problem veliki... Znaci ja lijepo se sinoc igro na mobu i zaspo... I probudim se jutros i prebacim par igara i kad hocu da isntaliram javi neku gresku... I ja njega ugasim lijepo i desi se sljedece: NEMOZE DA SE UPALI... Znaci stisnem ono dugme na vrhu i stoji ona bijela slika...
tko mi može flashati se k700i za 50 kn, imam neki softwerski problem, danas do 5 u rijeci
Evo link na vijest objavljenu na esato.com. Koncept izgleda doista predivno.
Imaju li kakve zamjenske slusalice za kupiti za k700? Ove su jos ispravne i rade dobro ali su neprakticne za poluditi. Da mi je znati koja budala ih je dizajnirala da jedna strana bude duza a druga kraca. Koristim ih za trcanje i zbog toga mi jako smeta sto nisu jednaki lijevi i desni dio, pa mi...
imam jedan "pomozi bože na šta liči" i nema antene jer nemože nać mrežu Bt radi ali samo kad je drugi mob jako blizu,imam samo pinove vidljive oda netene ima ih 5.jeli ko zna kako spojit "komad žice" da mi na njemu radi BT
iam problem sa mobitelom, evo ovako došao sam doma i kad ja ono pogledam mob mi blinka ono ugašeno/neugašeno. probam ga ugasit ne ide. izvadim bateriju i karticu i sve vratim upalim ga i on opet j****no bbbbbllllllliiiiinnnnnnkkkkkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
čuo sam da se može nekako povećati memorija na se k700i-u, nekakvom nadogradnjom pretpostavljam
Jel se može maknuti Vodafone live! software a da se ne izgubi garancija, ili bar promjeniti izbornik? (k300 & k750)
eh dakle kao sto i naziv teme kaze: Jel ima kakav nacin da se poveca memorija za SMSove na CID49 telefonu a da nije preko FAR-a jer on ne podzrava CID49??? Znaci nekko drugacije... I dali ima kakav "tool" il u tom fazonu nesto, znaci sto koriste ovi operateri i tako unlockeri, s kojim bi se...
Pozdrav svima zanima me kakva su vasa iskustva sa Sony Ericsson S700i ?! Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma