Ovako, imam k800i kodiran na t-mobile, odkodiravanje mi nije nuzno,ali mob je poceo blokirati,pa me zanima da mi netko objasni kako da preko usb-a kad spojim mobitel stavim novi software? Ako nije problem detaljnije objasnjenje
Pozdrav! Ovako, planiram kupit SE Satio u Vip-u ( jer ga ni u t-mobile ni u tele2 nema) ali mi vip ne paše pa bi ga trebalo otključat. E sad me jedino zanima jel se može taj mob otključat i ako može koji je postupak? Hvala!
xD Elem, dobio sam, pomenuh već na temi o oldtimerima, SE K550 u "srednja žalost" stanju... Cilj je vratiti ga u, koliko-toliko dobro stanje, pa onda "poslati dalje u svijet" (da li prodati ili dati nekome, vidjet ćemo kasnije, zavisno od prilika...) Evo, dio posta u kom nabrajam trenutne...
poslovnjak http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hr&lc=hr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10864
Trazio sam po forumu i nisam nasao ama bas nista sto bi mi pomoglo da mi pojasni sa cim patchati K510i Kada ga hocu patchati sa setool2 onda mi napise nesto tipa da moram napraviti full flash to patch unlock Stavim samo .vkp patch da mi patcha i on uradi stvar ali mobitel onda nece ni da se...
SE je danas navečer službeno predstavio SE Z555 (više informacija o modelu u roku od 24 sata). Specifikacije: -nasljednik SE-a z530 -zaslon: 1.9˝ 176×220 piksela, 262k boja, 2. zaslon je skriveni OLED -kamera: 1.3 megapiksela -gesture controls - radio -brat blizanac SE-a w380
SVE ŠTO RADITE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST,JA NISAM ODGOVORAN ZA BILO KAKVE NUS POJAVE ;D i da za one koji imaju k800 kojega su kupili poslije 7. mjeseca u 2008. ne uzbuđujte se jer će vam jako blinkat ekran evo primjera 1.Ako nemate skinite USB driver 2.Napravite backup sa My Phone...
Želite li ovladati osnovnim vještinama videosnimanja i montaže s mobitelom Sony Ericsson Vivaz i osvojiti ovaj HD mobitel, na zagrebačkom se Jarunu u subotu i nedjelju (12. i 13. lipnja) održava besplatna Capoeira Amazonas i Vivaz akademija. Akademiju će kroz nekoliko radionica voditi Mislav...
Bok ljudi. Jel zna netko od vas dal se može symbian koji je nalazi na nekom SE telefonu zamjenit sa windowsima mobile? možda je glupo pitanje al ja se bavim više s kompovima nego s mobitelima pa ono... valjda je opravdano :)
Pokušao sam prebaciti CID preko omniusa registrirao se i sve,no doslo je do greške i telefon(w705) neće uopće sada da se upali. Dnevnik radnji 15:20:52 Otključaj mrežu koristeći reset 15:20:52 Otključava uređaj sa mreže koristeći reset (najviši OTP CID: 53). 15:20:52 Operativni sustav:...
Prije svega,pozdrav svim Cafe-Mobilcima,moderizaciji i administraciji : ) Ovako,nedavno sam nesto s fontovima zabrljao preko a2 uploadera,i onda sam preko SEUSA spojio mobitel i pisalo je da imam najnoviji softver,no ako imam problema da ga mogu ponovo staviti i to sam napravio i sve je bilo ok....
zanima me jer se moze to cudo modat i jer ko ikad modo....kupljen u vipu..cid52 red hvala!
Imam jedno pitanje u vezi mobitela SE K750. Kada udjem u folder s fotografijama, neke od minijatura fotografija su mi prikazane kao crno polje, a kad otvorim tu fotografiju za pregled prikaže mi se normalna slika! Kako da mi se prikažu normalne minijature da mogu znati koju sliku otvaram? Zahvalan
Novi neki stroj ali za japansko tržište za sada...osim ako ne izbace uskoro za europsko nešto takvo: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s003-3342.php Inače ne stavljaju na gsmareni ove japanske verzije pa što ih sad puklo da počeli? Uglavnom neloš malo robusniji stroj samo da je i u...
to sam naso na gsm areni ali nisam siguran da ce se pojaviti kod nas.... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_bravia_s004-3343.php
pozdrav, imam problem sa modelom w890. moze se preslusati pjesme putem player-a, ali ako me netko nazove onda nema zvuka, samo vibrira... i odmah da rijesimo ovo: 1. nije upaljeno samo vibra modus (tj. nije upaljen onaj da je stisan zvuk) 2. u profile je aktiviran normalni modus sa zvukom...
Koristim odnedvno ovaj program i super je...imam problemcic sljedeci, on izlista ringtonove a kad kliknem na bilo koji,krene da ga pokrena i onda izbaci error: unable to open selected files,following error hs ocured:0x00004E18 (00004E18) napominjem da su tonovu u midi..kad bilo koji od navedenih...
imam se k800i...problem je sto kad otvorim kameru kamera prikazuje sliku samo u zelenim nijansama i kad slikam pise spremanje ali ne spremi i samo ugasi kameru bez obzira sto nisam zatvorio poklopac kamere...jel zna tko sta bi moglo bit??:cry:
Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku. Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti. Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju...
znaci fleshovo sam mob i sredio drivere za display, ali walkman i dalje neradi, znaci ubacio sam power_up_musicmode.vkp i u preset\system\lighteffect\systemeffects ubacio nove fajlove, ali walkman i dalje neradi, (a kada stavim light na 60% onda kada mi se svjetlo izgasi nemogu ga vise upaliti...
Novi "redizajnirani" K800 pod novim imenom K810 stize oko 5 mj u Francuskoj predstavljen je na nekoj prezentaciji sa kojih mozete vidjeti slike i ostalih modela: http://www.planete-se.net/index.php?showtopic=19350&pid=202325&st=0&#entry202325
Sony Ericsson C902 Cyber-shot TM – The image and style statement - Slim Cyber-shot™ phone with unique slide-out lens cover. Camera-ready in an instant - Stand out design – instantly recognisable 5.0 megapixel camera with Face Detection and Auto Focus. Always capture the best shot possible ...
evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti :thumbup: thx
Jel ga moguće kako otključat?? ... hvala GREŠKA: MOBITEL JE J120i
imam mobitel sony ericsson z310i i kamera je odjedamput riknula pise:Izvrsava se drugi program.zatvorite ga a zatim pokrenite kameru jel se to moze kak popravit? jel ima netko isti problem?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma