Cijeli dan trazim kako ukljuciti opciju signalizacije o propustenom pozivu i nista.Nasao sam samo za sms, zna li itko kako ukljuciti neku opciju da mobitel da neki signal o propustenom pozivu.
Vec mjesec dana se borim sa instalacijom opere na samsung b5702. Probao sam instalirati i starije verzije ali ništa. Naime, prilikom spajanja na operamini stranicu preko samsungovog browsera, prepozna mi telefon i ponudi download verzije 4.2 na hrvatskom. Kada krene download, izbaci poruku...
Da ukratko objasnim situaciju - na S8300 mi je otišao flet kabel (nije radio zvuk više, samo kad se mob držao rukom na pola između skroz otvorenog i zatvorenog). Naručio sam novi flet i novu masku jer je ova bila prilično izguljena. Promijenio sam sve komplet i sve radi na mobu, osim što se više ni...
ovako : napravio sam update navedenom mobitelu i odjednom se ugasio , update-ao sam ga na windows mobile 7 sa windows mobile 6.1 ja sam ga pokuso ponovno upalit ,al nije dao , i sad nikako neda upalit ga , pokusavam mu restart (iglom u malu rupicu kod power button-a) i ni to neda :S posloji li...
Zanima me dali netko zna gdje kupiti kompletno kučište za Samsung F 210 ,nigdje ga nemogu nač a htio bi urediti mobitel.Ako netko zna molim da napiše ili stavi link(za Europa trade znam da bi mogli imat al su sigurno skupi do bola.
Pa evo, trebao bi mi ovakav fw, hvala unaprijed.
trebao bih firmware s hrvatskim jezikom ili izčitan firmware iz isto takvog uređaja , hvala
zna li netko kako bi išao postupak dekodiranja samsunga s8300? po mogoućnosti da obavim to bespla :D ako ne, koliko inače košta dekodiranje ovog uređaja? tnx unaprijed
Pozdrav svima na forumu! Može li mi tko reči koji je zadnji firmware sa Hrvatskim jezikom po mogučnosti i jeli podržava navigaciju? Ili, ako mi tko može postaviti gdje da ga skinem(XD ili XF firmware) , jer ne mogu nigdje nači, a hitno mi je. Hvala.
Pozdrav... Na sestrinom G800 nakon sto ga je nekoliko puta ljutito otvarala-zatvarala nesto je otislo k vragu. Mobitel nema slike ekran se uopce ne pali. Flat kabl je mijenjan prije 9 mj, zanima me da li uopce postoji sansa da je flat kad je cijeli ekran crni. Znam da kad je flat da je slika...
Pozdrav, imam problem na Samsungu S8000 jet , mob mi se nakon nekog vremena zablesira sta god stisnem na ekranu on ne reagira i onda ga pustim otprilike 20sec i opet mi počne radit sve normalno , to mi se počelo dešavat skoro svaki put nakon razgovora kad pričam s nekim, nakon šta završim razgovor...
Dakle ispao mi je mobitel na pod, nakon toga bilo koju karticu da ubacim u njega on ne oćitava. Znali netko u čemu može biti problem, mogu li nešto sam napraviti ili moram u servis nositi?
pozdrav! nov sam na ovom forumu pa ako sam sto krivo napravio jbg nisam namjerno...naime, zanima me kako instalirati programe i igrice na mobitel??..imam ga dosta dugo i jos nisam skuzio kako sto sljaka mob...i ako mi netko moze preporuciti neki program i igricu... hvala!!
1.) kako ste zadovoljni odzivom touch screena? 2.) kako ste zadovoljni brzinom telefona? 3.) koliko vam u prosjeku traje baterija? 4.) da li ste zadovoljni jacinom zvuka preko slusalica (da li je dovoljno cujan npr. u autobusu ili negdje vani)? 5.) da li je istina da stylus nakon nekog vremena...
zanima me jeli moguče da navedeni model služi kao modem, za PC, za spajanje na internet? bio bih jako zahvalan kad bi neko objasnio kratki postupak kako napraviti to. Hvala! :cthumbup:
Pozdrav! Imam problem. Kako se na mom samsungu spojiti na internet preko gprs-a , a ne Wi-fi. Neznam dodati postavke. Unaprijed hvala
dali postoji neki software ili mugucnost ubacivanja hrvatskog menia
Dal netko možda zna dal mogu na samsung 5620 (monte) instalirati nekakav navigacijski software koji radi. Pokušao sam sa garminom i we travel i ne radi!ili je do mene ili do mobitela. Na internetu i na Youtubeu sam vidio da covjek na istom mobitelu koristi navigaciju pomoću naviexpert,a ja taj...
Bok, novi sam ode kao sto vidite...tako da sry ako sam posta da krivi podforum, ali ovaj mi se ucinija nekako naj adekvatniji. :D znaci zapeo mi je za oko ovaj mobitel, samsung f110, ali problem je sljedeci - nema ga nigdi kupit! trazim ali nema... pa ako neko od vas zna gdje ima, neka...
Pozdrav Pa zar je stvarno tako teško usvirati win7 i s5230. Instalirao sam PC studio 7, sve prošlo glatko, spojio mob i neće se povezati u device manageru upitnik kod Mobile usb modem 1.0, našao na netu driver, napravio update drivera sve prošlo ok i sada se u device manageru javio još jedan...
Kao prvo ovaj postupak radite na vlastitu odgovornost te ako nešto pođe po zlu sami ste krivi za to. Ja ću vam objasniti najbolje što mogu kako se to radi na Z400. Ako gdje zapne pitajte pa ću vam pomoći. Što je sve potrebno? 1. USB kabel 2. instalirani driveri na kompjuteru 3. flash program...
Pozdrav svima, koristim ovaj telefon par meseci , i moram reci da sam odusevljen njime. Ono sto mi najvise smeta kod njega je nemogucnost dodavanja novih widgeta. Moje pitanje je da li postoji nacin da se ubace novi widgeti, patchuje fw itd... Hvala!
Pozdrav svima,molim pomoć,zna li itko gdje naći flaš fajl za mob iz naslova,xf ili hd,pretražih pola neta al bezuspješno,zahvaljujem unaprijed!
Evo ovako hitno trebam nekako blokirati od jedne osobe dolazne pozive i poruke,ja nevidim nigdje tu opciju,mob je iz t-mobile.HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA ! ! ! ! ! ! ! !
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma