zasto mi se desava kad pisem poruku na samsungu v200 da imam manje karaktera nego na drugim telefonima
Bok ljudi, trebam pomoc, nemogu nigdje nac data cabel za samsunga C100, jel zna tko di tog ima i cijenu odprilike!! Imam infracrveni al to bas ne funkcionira a i u prirucniku od C100 pise da se bolje koristiti data cabelom nego infracrvenim!! o ovome je vec pisao dj_velja al nitko nije odgovorio...
Osnovno Proizvođač Samsung Model T500 Godina 2003 Dimenzije 76 x 44 x 23 mm Težina 80 gr. Mreže 900/1800 Antena Vibracija
Ovako ide pričica: Jućer se ja i jedan moj kamarad iz škole posvađali,i nakon par sec naguravanja taj moj kamarad baci meni u glavu svoj samsung a800. I šta je bilo? Meni je bilo kvrgetina na glavi,a samsungu niš. A mob je bačen u moju tikvu svom snagom. Nemorate mi vjerovat.
S 300 dobio MMS podršku(softwaresku naravno)! www.mobil.hr Nadam se da će vlasnici S300 modela moći besplatno upgradeati soft. na "m".
Ima li V 200 Javu ? U Mobilu pise da ima a ja je nemrem naci
dali je več bilo rasprava o ovom telefonu? zanima me mob kolka je cjena?
ovo bi trebo biti novi samsung: ako vidite sliku sve vam je jasno ako vas zanimaju specs idite na http://www.gsmarena.com
Telefon koji pokriva uglavnom low-end tržište, sa tipičnim vrlinama i nedostatcima Samsunga, ali ima jednu POSEBNOST: prvi je telefon sa ugrađenim 3D čipom, tako da je navigacija menijima mnogo zanimljivija... evo ovo je još jedan korak u budućnost...
Samsung je, poput ostalih dalekoistočnih proizvođača, poznat po svojim preklopnim mobitelima. X600 je pravi izuzetak jer je prvi Samsung s kamerom integriranom u candy bar kućište. Naime, osnovna koncepcijska podjela kod mobitela jest ona na preklopne (flip) uređaje, koji se sastoje iz dva...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2352 P4E je stavio fotku, ako imate još - priložite, a komentirajte fotke ovdje ;)
Ljudi ima li neke velike razlike izmedju ekrana sa 4096 boja i 65536 boja npr. Samsunga T100 i Samsunga S100 ? Molim da mi odgovore samo oni koji imaju iskustva u oba slucaja i nemojte reci pa brojke govore sve ili pak 4096 je 4096 a 65536 je 65536 boja .
Zna li neko koji program treba da bi se SGH-V200 nakacio na PC radi sinhronizacije, skidanja slika i sl.???
Samsungov telefon SCH-M220TV je inicijalno zamišljen kao flip CDMA uređaj koji ima ugrađen TV prijamnik, no krajem godine se očekuje i GSM varijanta. Ekran je TFT-LCD veličine 45 mm. Zanimljivo je da ista antena obavlja prijam CDMA/GSM i TV signala, a baterija je posebno dizajnirana kako bi mogla...
Samsung se zbolja zagrijao za izbacivanje novih modela.Ovaj nema kameru ali ima MMS (doduše samo primanje al kaj ćeš...) General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Introduced 2003, 2Q Size Dimensions 88 x 42 x 23 mm Weight 88 g Display Type UFB, 65k color graphic Size 128 x 144...
Samsung je napokon ugradio potpunu podršku za MMS(ne računajući modele s kamerom).Mobitel ima 150g što je relativno teško no izgleda mi kao polu-smartphone. General:Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Introduced 2003, 3Q Size Dimensions 87 x 54 x 27 mm Weight 150 g Display Type...
Sto kazete na ovu mashinu!!!!!
Neznam jel već netko pokrenuo raspravu no ovom mobu(u zadnje vrijeme mi se počelo dešavat da započinjem stare teme-ali nije bilo namjerno).No evo: General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Introduced 2003, 2Q Size Dimensions 90 x 46 x 23 mm Weight 93 g Display...
Šta kažete na ovo? Pravi ženski telefon...
Da li mi tko može preporučiti net za melodiju??:)
Evo vidim da nitko nista o ovom modelu pa da i njega spomenemo. Jucer sam ga kupio pa da i to je tako kvalitetno da nije za vjerovat. Totalno sam siguran da vode i Nokiu i Motorolu i Siemens i sve ostale proizvodjace i to vode...vode i vode. Najmanji preklopni mob s integriranom kamerom. ...
Mene zanima jel itko ima specifikacije ovog mobitela. . .. nisam ih nigdje na netu nasao .. . . . pa ako imate sta postajte
Dali ima gdje za skinit editor polifonijskih melodija za A800 ili kakav drugi program, editor od T100 ne vidi A800. pozdrav HUMI
Model X400 je predstavljen kao Gaming phone www.mobile-review.com/phonemodels/samsung/samsung-x400-en.shtml a model X410 kao prvi Samsung sa Bluetooth tehnologijom www.mobile-review.com/phonemodels/samsung/samsung-x410-en.shtml
Having earned itself a reputation as a mobile phone manufacturer that dares to go new ways, Samsung is once again showing off its technical prowess. Announced at the recent CeBIT fair, Samsung's new wrist watch phone will hit shelves in Europe some time during the fourth quarter this year, boasting...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma