ekipa, mala pomoć u odabiru mobača. radi se o samsungu a800 i motoroli v70. znam da su oba mobača već pri zalazu ali mogu ih dobit za 1300 kn (+/- 100 kn). pa vas molim za plusove i minuse.
Evo pala mi je ideja da napravim neki Samsung site,koji bi sadržavao vijesti o novim modelima,igre,wallpaper-e,melodije.... Pa ako bi mogli dat neke preporuke,obazvezno LINKOVE.... Da napokon i mi Samsungovci imamo naš site!:) :) :)
jel zna netko kada dolazi na naše tržište samsung e-800???
stigao nasljednik C100. dizajnerski ništa novog. samo lagano zatezanje bora. a tehničke karakteristike se samo u par segmenata razlikuju od C100. primjerica: C110: C110:
Sta mislite o o Proizvođač Samsung Model X450 Godina 2003 Dimenzije 83 x 46 x 21 mm Težina 77 grama Mreže 900/1800 Antena Vibracija
Samsung telefon sa vanjskim i unutrašnjim ekranom od 256k boja!:) :) :) http://www.gsmarena.com/samsung_p710-715.php
Jel mogu promjenit sliku na vanjskom ekranu na svom mobiću?I kako?:cool:
uspio mi se nekako sj mob, kad je rasklopljen odn otvoren, onda mi je na ekranu svijetlija slika, a kad kameru ukljucim potpuno je bjelo. sve se unormali tek kad ga malo sklopim (ne do kraja nego do pola)
Pozdrav svima....i nadam se da mi moze netko odgovoriti sljedece: na kompjuteru imam audigy2 platinum karticu koja posjeduje irda za svoj daljinski pa me zanima dali mogu iskoristiti taj port za prijenos podataka sa pc-a na samsung e-700 ili moram u shoping??????... Unaprijed hvala....!!!!!
Pozdrav, Razmisljam o kupovini novog mobilnog aparata, sto mi savjetujete? Nekako mi je za oko zapao Samsungov SGH-E710 i SGH-E600, koja je razlika i koji je vise isplatljiviji, i bolji? Postovanje, Ivan
Šta kažete na taj mob? Meni se sviđa. GSM 900/1800 MHz 92 gr, dimenzije 87 x 45 x 23.5 intergrirana VGA/CMOS kamera (lampica za slikanje u mraku) auto folder 64-polifone melodije MMS, EMS, irda dva displaya, vanjski rezolucije 96 x 48 pixela16-gray OLED, a unutrašnji/glavni je TFT LCD...
Nikako da mi proradi wap na P510 makar sam točno upisao (prepisao) sve postavke. Pa gdje griješim?
Ima li netko ideju što bi to moglo biti.Ispiše se krivi broj (i ime) pozivatelja na displayu.To se događa na 2 kom e700 i 1 kom x100.E 700 odnio u servis,pa pojma nemaju,kazu:zabunio se mob. Provjereno nisu krivi unosi čak sam i kartice skroz očistio od podataka.Osim toga jedan od ova dva e700 sam...
samo za lijene
Nekako sam i ja uspio napraviti jednu ogrebotinu na vanjskom ekranu svog E700. Ogrebotina je površinska, jedva se vidi ali mi ipak smeta. Gdje bih mogao nabaviti ono za ispolirat ekran na mobu? Mislim da sam vidio nešto u Mobilu ali se ne mogu sjetiti...
prekopao sam cjeli mob i nigdje nisam nasao... a bilo mi je bitno jer kad cesto prolazite kroz 3 drzave onda je ipak potrebno
skinuo sam webviewer i mail4me za svoj samsung x600 ali ne znam kako da ih instaliram fajlovi su bili zip-ovani i ja sam ih s winzipom extract-irao ali ne znam koje fajlove treba da prebacim na mob
dakle slika je dosta problijedela, a kad idem slikat onda ekran (nutarnji) postane svjetlo-siv (full) i nis drugo se ne vidi, a slika koje se uslika je kasnije zelena, dok npr kad slikam u autoportret modu slika je normalna (osim kaj je ekran problijedjen)
Skinuo sam brdo igrica,slika i melodija na komp.Software za prebacivanje isto,sad jos samo da nadjem kabl koji odgovara za x100 i sve OK.Zna li netko gdje se ovaj (ocigledno genijalan izum) kabl moze pronaći.Ako ne to zna li tko kakav uploader gdje mozes uploadat stvari za samsung, pa ih preko...
Kao sto i naslov kaze. Uzasno me nervira kada provjeravam racun i kad mi ispise koliki je. Onaj PLINK!!!!! koji me ubije u trenu a nemoz ga nikako iskljucit osim ako vi neznate neki kod, sifru, nesto??!!!
Zna li tko sto treba uciniti kad x100 ili e700 ispisu krivo ime pozivatelja,a provjereno nije greska u unosu u imenik. Ne događa se često,ali me zabrinjava,jer oba moba povremeno naprave istu grešku s različitim karticama.
Samsung je najbolji, Samsung ovo, Samsung ono. Kupim zeni C100 kad ono neko zujanje i pucketanje prilikom uspostavljanja veze i tokom razgovora!? Posle mi jedan prijatelj kaze da je to jako cesta pojava kod Samsungovih mobitela!? Sta je to, neki problem sa hardware-om ili software-om? ...
Ajde, molim nekoga da mi da ovdje kojui korisnu informaciju. Naime nisam uspio namjestiti sljedece na E-700, (a nemam manual): 1. moze li se i kako namjestiti da se slika slikana sa njegovim aparatom podesi kao slika pozivatelja. Npr. slikam curu i da se njena slika posjavi na ekranu kad me...
:confused: LJudi! Crko mi je A800 ! Sve radi,ali neće uspostavit kontakt s operaterom.Čak ni hitne pozive. Možda netko ima slupani A800 a da mu matična ploča valja. Kako da dođem do popisa ovlaštenih servisa Samsunga u hr?
pozdrav forumu! ...vidim (ak dobro vidim) da nema tema na tu temu:) jel ima tko iskustva s dotičnim mobitelom? trenutno su vrlo povoljni i mislim ga nabavljat, karakteristike mi odgovaraju ali čujem da ima čudan:confused: software?! kaj je to na njemu čudno ili komplicirano?...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma