Koji je po vama bolji mobitel, cijena nije problem?
Znam da je otvoreno dosta topica na ovu temu al jedno pitanje na koje ce i ostali dobit odgovor koje to zanima u vezi ovog mobitela. Dakle koji software koristit za infra-red a koji za data kabel,volija bi da se te informacije daju,naravno oni koji znaju. Dali sa infra red mozemo...
Gdje ga je moguce nabavit i za koliko love?Ili neka mi neko kaze koji je kabel od drugih modela samsunga dobar isto.
Zna netko kako otkljucati ovaj model, po mogucnosti bez kablova i ostalog potrebnog materjala?
Koliko jekvaliyetno uradjen preklop na E-700 ? Hteo bih po prvi put da uzmem preklopni telefon,pa me interesuju iskustva ljudi sa ovim samsungom. Da li neminovno puca taj flat kabl i u slucaju pazljivog koriscenja ?
Bok ja sam novi na forumu i trebao bih vašu pomoć. Zanimam me kako flashirati samsung e700, kupio sam irad adapter i želim flashirati mob. Dali se mob može pokvariti pri tom postupku? I molio bih vas da mi kažete koji su sve programi i stvari potrebni/e da to učinim(po mogućnosti lin za download...
Nikako mi ne uspijeva prebaciti slike iz mobitela na komp. preko Irde ;D naime svaki puta mi dođe poruka "Prijenos nije uspio. Pojavila se greška kada se bezična veza povezivala na drugi uređaj. Veza ne može biti uspostavljena jer ju je uređaj na koji je usmjerena odbio".
Molim pomoc..s kojim programom se moze dekodirat taj samsung i dal mi treba kabel ili se moze kao i nokie bez...hvala puno
dal funkcionira to putem data kabela dal je neko isprobal
ekipa, zanima me kako trajno iskljucit T9? da li se to uopće može ili se svaki put mora isključit kod pisanja sms?
Kako se zove stvar u reklami za Samsung E800. Probao sam Googlati, ali dobio sam više odgovora. Zna li itko točan naziv i možda link? Pozdrav!
Koji je najnoviji Samsung???
Da li je netko probao ovim kablom iz HG-spota spojiti X-100 sa PC-jem: USB Data kabel za Samsung E700/A800/C100/X100/E710/E715 URL: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=10196 i da li se s njim mogu prebacivati walpaperi, java igre, melodije, kontakti itd? Naime, citao sam da je prebacivanje...
Jeli moguce koristiti c-100 data cabel (serial) sa x-100 mobitelom? Nedavno sam ga nabavio i usprkos svim pokusajima nisam ga uspio natjerati da radi sa mojim x-100 mobitelom, a pokusao sam sa svim programima od originalnog samsung softwera do raznih uploadera, ali nikakvog efekta nije bilo....
Zna li netko da li i kako se može isključiti konstantno ponavljanje melodije za pristiglu poruku dok se ista ne pročita?
Pomozite ljudi, jel zna netko MMS postavke za Samsung E800 ili gdje da ih nađem? Hvala. :thumbup:
?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
sve je bilo ok i onda dodje mi poruka i idem je ja procitat kad ono, tipke ne funkcioniraju. uopce nema komunikacije izmedju tipki i software osim tipke NO koja radi samo kao on/off. pokusao sam vadjenjem baterije, promjenom kartice al nista. nemogu nista. a sta je najgore sav imenik mi je u...
Bok. Imam problem sa mobom samsung sgh-x600 : u mms-u idem snimat zvuk i to šljaka,tj. audio file se spremi u izborniku pod Glas i može se normalno preslušavat. E,sad ja nisam skužil kak se brišu ti glasovi,jednostavno nisam našo tu opciju. jel mi može neko pomoć ?
U cemu je razlika izmedju ova dva telefona?
Zna li netko način kako promijeniti default tonove poruka na x100(e700,e100,x600)?
Zašto u setup-u PIMS & file managera nemem opciju za irda na USBu već samo za com1 i com2???
Odličan mob s odličnim funkcijama digitalnog fotoaparata. Nažalost, ne za Europu. :cry: :cry: Opširnije
kako da 'glasove' odn zvukove snimljene mikrofonom prebacim na komp? u programu easy studio nema te opcije..... niti opcije slanja tih zvukova u folder sa tonovima
imam mali problem...imam data kabel a nemam drivere...jel mi moze ko dati link gdje da ih skinem???? plesae...trazio sam ali ih nisam nasao...... heeeeeeeeeeelp:-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma