Prestala mi raditi vibra na mob-u... kaj mogu probati napravit? Probao sam s kodom *#8999*8378# H/W test i vibra ono pise mjenja se on/off kak se pali i gasi, al mob ne vibrira... :( Hvala unaprijed...
Imam jedan pa mozda malo smijesan problem ali i kad bolje pogledas i nije. Naime izgubio sam poklopac od onog utora gdje se prikljucuje punjac i sad mi ona rupa zjapi prazna i skroz mi telefon gubi na izgledu. I sto mi upada prasina vutra i da ne govorim po mraku mi iz njega svijetli kao iz...
Mobitel ulovi signal ali kad me neko zove sam uvijek nedostupan, ne mogu slat poruke a koji put se neće ni logirat na mrežu Rekli su mi da je to poznati bug u softveru Ovako imam kabel od S 300 dali sa njime i nekim softverom mogu stavit noviju verziju softvera u njega da radi...
Kako mogu prebaciti video sa mobitela u računalo...Imam easy gprs program...
di sta kako zasto. vidio sam da se prodaju kucista za e700 a ako nije tako skupa zamjena, zasto ne? moje je udeseno na sve strane + vanjsko staklo puknuto. i sad jos trazim dali ima kakvo obojano kuciste (tipa ono kao za nokiu 3310 sa raznim slikicama ili neki najsluking airbrush) smo nisam nasao
E da...dali netko zna neki software koji moze konvertat midi fileove u mmf... :thumbup:
Jel mi moze netko reci koji model Samsunga ima mogucnost MP3 ring tonova, a da je preklopni? THNX
Svojedobno je na ovom forumu bio kod koji je enejblao skrivene izbornike na samsungu x100 i e700.Zna li netko takav kod za e300? U skrivenom izborniku moglo se podešavati glasnoća slušalice,melodija, mikrofona i zvučnika, uz još puno drugih postavki, između ostalog i kontrast displaya.
Kolko dugo treba punit bateriju prije prvog korištenja? Meni u uputama za samsung E800 piše da ju treba napuniti do kraja, ja sam ju punio nekih 6 sati. Baterija mi je trajala točno 24h, točnije bila je zadnja crtica nakon 24h(nisam gasio mob. po noći), a u tom periodu bilo je 30min razgovora...
Frend mi ima E800 i ne zna kako iskljuciti T9 na Samsungu E800. Ima hrvatski meni. Ja imam Motorolu V600 pa se u Samsunge ne kuzim.
Pozdrav, jedno pitanje,da li se u SGH E800 mogu ubacivati nove melodije,pozadine zaslona i sl. iz PC i na koji nacin? Hvala
jesu li te price ipak istinite da kosta samo 300-400eura?! i kad uopce dolazi u ducane?
Pozdrav! Isprika ako je newbie pitanje, no zanima me kako poslati npr. sliku putem Ic-a drugom telefonu, ako je uopce moguce.
pozdrav... pitanje1: da li znate gdje se mogu downloadati melodije, i ostalo za E800? pitanje2: uglavnom sam vrlo zadovoljna mobom, međutim izluđuje me imenik, pretražila sam mob i manual..i nisam našla da li je nekako moguće povući broj iz jednog kontakta u drugi. Naime kad se kopira sa...
Nek mi netko skine program za d 410 easystudio i pošalje pouzećem.Plaćam normalno kolko tražiš adresa samomalo@vip.hr :kiss:
Pozdrav ekipa, imam jedan problem. Ovako: imam samsunga p 510 i kabel od samsunga v200. Sa neta sam skinuo Easy GPRS namjestio samsung modem itd. sto treba. Kad pokrenem Easy GPRS nece se spoji - piše Offline. Sta dalje, pomozite molim vas!!!
prejeben je, jos samo da su mu stavili neku memorijsku karticu, inace...bas mi dobro stoji :))) he he he
Zdravo!! pitam vama velik uslugu, za informaciju. Jesam taljanski i htio bih darovati novo mobiltel "SAMSUNG D500" mojoj djevojci da zivje u bosna. u italija ovo mobiltel nema jezik hrvatska, taljianskji i druge jezike... pitam vama ako ima vec u hrvatski ovo mobiltel i gdje mogu kupiti (ako u...
max veličina slike koja se može postaviti na mob. pomoću ovog programa je 176x178. Te slike su premale na mom mob (imam samsung d-410) Zna li netko postoji li drugi bolji program koji podržava moj mob. ili može li se ovaj program podesiti(sumnjam) da mogu postavljati malo veće slike?
naime u cemu je problem...posudio sam IrDA kabel i pokuso prebaciti neke melodije i tak to....nije islo ..Pa me zanima da ne bacam novce bzvz.... E da...i koji software....EasyStudio???
Dali mi netko moze reci gdje ima za kupiti e710 i koliko kosta,a da nije u oglasniku?
Molim pomoć...da li netko zna kako se isključi T9 (Hrv)mode, odnosno da li se može izbjeći da pri pisanju nove poruke ne moram svaki put birati Abc mode? Hvala...
od prijatelja prijatelj prodaje e700 za 1000kn. star preko godinu dana. baterija traje 2-3 dana, navodno je sve u redu osim sta je preklop podosta raskliman. isplati li se to, moze li se preklop ikako dat napravit, koje su cjene oko tog kvara, vasa iskustva i to.. sve me zanima.... zoran tnx
Dali itko zna gdje ga ima za kupit i koja mu je sadasnja cijena?
sta mislite? e300 E710 meni e710 ima mnogo lepsi dizajn, ne volim ovaj okrugli dizajn kakav ima e300, podseca dosta na s300 (a meni je uvek bio lepsi s500)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma