Imam Samsung D500, nov. Jos ga istrazujem, ali vidim da ima demo spot i kad sam isti prebacio na komp-kaze: 3gp ?! Nece da se otvori nicime sto imam, pa bih pitao vas iskusnije: Hoce li sve biti od sada snimljeno u ovome formatu? Cime cu ja to da gledam na kompu-mislim -kojim playerima,kao i na...
psoto nemam nikakav kabel a posto mob nema irdu,postoji li neki web servis da si posaljem neku melodiju ili sliku? ili je ipak jedino rjesenje samo kabel? hvala
Frend mi ima e800 a softwer mu je od t-mobila(ikone u meniu su malo drugačije od originalnog samsungovog).Pa me zanima jeli se taj software može maknuti i staviti originalni.Naravno mislim ako se to nekako amaterski ili homemade može napraviti ili baš mora otići do nekog tipa koji se bavi takvim...
Danas dobio Samsunga D500. Imam manji problem. Iz laptopa mogu slati sa IR sve OK, bluethoot ne radi. Iz moba ne mogu slati ni sa IR i ni sa Bluethoot. Do 20 % a onda sve stane. Kde bi bio problem, molim za pomoč. Hvala!!!!
Molim za pomoč. Sa BT mogu sve prenositi slike, video, itd.... Ali kako JAVA igre. Ne ide. Ali trebam nek program jer BT kojeg imam ima svoj program i ne mogu prenositi JAVA igre. Pomoč!!! Ili možda ide kako drugčije može ko opisati Hvala!!!!
jel isti za sve modele,imam x460 pa da se ne zaletim i kupim krivo
ovo sam vec jednom pitao ALI problem nisam rijesio kao sto nitko nije ni odg., pa zato molim da mi netko tko zna kaze kako da posvijetlim sliku na displayu. Naime, odkad sam popravio foliju displaya svijetlina na glavnom zaslonu je cijelo vrijeme na najvisem sto znaci 15, no u postavkama...
Gdje se moze na internetu doticni kupiti ili ako neko zna gdje se moze u Osijeku nabaviti? I kolko dode otprilike. Hvala.
Ima li itko neki dobar site za Samsung D500 ?? Wallpaperi,java games,melodije i slicno...
Kud se ukucavaju ti vražji kodovi i kaj se njima dobila
imam samsung e 700, irda i easystudio. laptop i mobitel pocnu komunicirati i onda se pojavi poruka da je irda ili blokirana ili se mob. previse udaljio od laptopa. da li itko zna sto da radim??? mijenjala sam i setings za irda port ali nista
Danas sam uzeo Samsung P510 i zanimaju me vaša mišljenja o njemu? Ovo malo kaj sam ga koristio mi se stvarno sviđa, a i fora mi je ovaj automatski preklop:-) Znam da je mobitel malo šminkeraj, ali ima video, kameru itd. Jel zna netko koji kabel ide za njega?
http://weblogs.asp.net/nleghari/archive/2005/01/03/345837.aspx izvanredno! neznam sta drugo reci,mob je jednostavno fantastican,pa iznesite svoje komentare.
Kako ga otkodirat?
Danas sam htio frendu da ubacim melodije u mobitel e700,ali prilikom prebacivanja uvijem mi pokaze da neprepoznaje takav mmf file.Do sada sam uspijevao da prebacim u sve telefone ali u ovaj nece pa nece.slike sam uspio prebaciti ali melodije nikako. Telefon je donesen iz Austrije.predvidjen je za T...
Ne mogu spojiti samsung d410 via IRDA port sa kompačem. Stalno piše da je mobitel offline. Kako :wstupid: dalje?
Zanima me kaj mislite o ovome mobitelu? Nadam se da ću ga sutra dobiti u zamjenu za E820 i čini mi se OK... P.S. frend me pitao ako znate koliko košta folija za Samsung E800 da ga nosi u Europatrade servis...sjebao mu se ekran i treba ga popraviti, pa ga zanima cijena...
Ovo je moj novi tel! ;D
Imam veliki problem...probao sam spojiti Samsung D410/X600/E700/E820 na tri razlicita PC-a (koristio sam odgovarajuće data kablove i čak IrDa adapter) i na svim se događa isto...uđe mi u Easy Studio, počinje loadatati podatke s moba i nakon kaj mi dva puta napiše "Cannot read message" se PC...
Imam jedan problem...imam Samsung E820 i serijski data kabel za njega...instalirao sam easy studio i easy GPRS, ali ne mogu prebacivati podatke...kad ukopcam mob u kabel i pokrenem easy studio, na mobu mi se upali svijetlo (i počinje se puniti baterija), ali nema nikakvih znakova da mi je komp...
Postovanje, ima li netko "Network lock code" za samsunga x460, moze i sifra za e700. Problem je u tome, sto mi mob neradi na simpa kartici, a radio je, samo sam izgubio ovaj code, pa mi sad trazi to da mob moze radit na simpi. Sifra se obicno dobije ako mob kupujete na crnjaka... Unaprijed...
imam problem sa displayem,ako to uopce je problem,kada ugasim mobitel i ponovno ga upalim vanjski display mi je aktivan(sat je na njemu i te fore),ali kad me neko nazove,ja vidim ko me zove i kad zaklopim mobitel onda mi se display opet ugasi i moram opet iskljucit mob pa ukljucit da bi imao sat na...
da vas pitam,jel ima negdje neka stranica na kojoj bi se mogli naci neki programi sa samsung x450?!? drugo pitanje je dali se doticni model moze nadograditi,ako je to moguce!
Zanimljiv telefončić, uglavnom zbog touchpada za piskaranje... Specs: http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/samsung_d488-1003.php niš posebno, ali solidno...
Samsung nikad ne spava ;D ;D ;D Ovaj put izdao je najnoviji, najbolji naj naj mobitel ;D ;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma