Koristim ImTOO 3GP Video Converter i nisam zadovoljan sa ovim programom, naime kvaliteta slike je OK, ali kvaliteta zvuka je katastrofa, ako pokusam u programu staviti veci bitrate i sample rate, tada jednostavno program odbija konvertirati fajl, dali neko zna neki konverter koji je sposoban...
Zanima me dali Samsung D500 moze vrtiti divx filmice ili barem realmedia klipove?
eto, procitao sam sve postove od prije u vezi tog kupovanja na crno, jer kao onda nemam garanciju ako se nesto desi sa flat-kabelom? kako se to moze provjerit dal sve s mob-om valja u trenu kad kupujem na crno, i zasto bi se to uopce dogodilo, kad ga stalno otvaras-zatvaras? jel neko kupio taj...
Kada saljem slike, muziku, filmice sa kompjutera na D500 preko bluetooth-a, sve funkcionira odlicno, e sada me zanima dali je ikako moguce poslati slike sa D500 na kompjuter preko BT-a? Imam Bluetake Bluetooth Class 1 USB Adapter BT007X... Pozdrav:comp:
Kupio sam polovni D500 i vidim da fali dosta tvornickih slika i zvukova, a ja bih zelio mobitel vratiti na tvornicku postavu, e sada problem je u tome sto neznam koja je sifra za to, nece ni 00000000, 0000, 12345, 54321, dali neko mozda zna kako da ga vratim na factory settings? Pozdrav
kao prvo pozdrav svima,a sad,susjed mi ima taj mob i oce ga prodat,trazi 600kn,fora je u tome,kaj kad otvorim mob onda do pola kad je otvoren ima slike,a ako ga otvorim do kraja onda nema slike,u cemu je problem,ako ste mogli skuziti o cem use radi,ja mislim odokativno da se raki o onom kontakt...
Molim vas recite kako skinuti melodije ili sličice sa interneta na mobitel tj. kako prebaciti sa PC-a na mobitel? Dali za to treba neki program? Koji i gdje da ga nađem? Ili trebaju kablovi? Mobitel: E800
bok! vidite i sami iz naslova....zanima me da li postoji kabel za e300... lik mi je u vip-u prodo za x460 i reko da su svi kabeli za samsunge isti ??? i da bi mi trebo radit.... međutim ne šljaka mi...PROBLEM u kojem god dućanu pitam za kabel za e300 nemaju...******...POMOZITE!!!
Trebao bih Easy Studio za D500, ali velicina je 100MB a meni ce za to trebati uzasno puno da skinem (56k veza) pa molim nekoga tko to ima ako ikako moze snimiti na cd i dati mi ili prodati... Jos jedno pitanje .. dali netko zna gdje na internetu naci hrpu onih stosnih gif animacija za ubaciti u...
Kako na E300 staviti melodiju da nije preko kompica ili slanjem MMS?? Ako uopce postoji ta mugucnost
Ne znam kakav mu je vabnjski display,jeli u boji ili samo ono kao kod P 510,plavo bijeli?I ako je u boji vanjski jeli dobra rezolucija?
Samsung A800/T100 USB --> da li ce ovaj kabel raditi sa samsungom e720?
Ciao sta ima. Htio bi znati dali E 720 valja kao mob,i interesuje me koliko dugo mu drzi baterija!Hvala! :spin:
Kako izbjeci da se svaki put skida cijeli phonebook i SMS s mobitela? Nema nekakva sinkronizacija da registrira samo izmjene? Kada kopiram SMS s PC-a na mob, stavi ga u Outbox kao unsent. Kako ga kopirati u inbox (po mogucnosti da originalni posiljatelj ostane)?
Prilikom pokretanja PIMS & File Managera izbaci poruku "Unable to initialize DAO/Jet db engine." Nakon toga stane i smrzne se na "Loading PC's phonebook data". U cemu je problem? Kako rijesiti? X100, spojen preko PCB133LBE.
Kako da vidim koju verziju softvera imam na tel.?? Koja je najnovija verzija i kako da je prebacim na tel.?? Hvala
imam e800 kad u njemu nema kartice mobitel se normalno upali javi da nema kartice i sve je ok kad stavim karticu nikako da se digne jednostavno zablokira a kad se i uspije diči prvo nekoliko puta javi da nema kartice onda ga ostavim 15-20 minuta ugašenog i sasvim normalno se digne i prihvati...
Imam već neko vrijeme model x-600 i koristim taj program (Easy studio Pimps & file manager) za skidanje slika s moba na komp. ali nemrem nikako stavit sliku s kompa na mob koju imam... Isto tak nigdje nemrem nać opciju stavljanja na komp audio zapise koji su mi spremljeni na mobu... Sad nemam...
:( :cry: ok,odo se ja ubit.........bok...................crko je ekran,mob se upali a ekran prikazuje k***c od slike,cuje se melodija,a slike nema...............mojoj sreci dodo kraj,sad cu ja sebe :drink: pa onda :rifle:
stavit slika na vanjskom displayu?Ako može opišite kako, ako ne može oprostite na glupom pitanju!Fala unaprijed! :wstupid:
Koji kabel je bolji - serijski ili USB i zasto? Posto prvi put namjeravam spajati mob s kompom, mozete mi reci koji program je najbolji i gdje da ga skinem? Da li ima mogucnost backupa imenika i poruka i sto se sve moze napraviti sa X100, E700, E800 preko tog kabela? Puno hvala
Skinio sam program "EasyStudio PIMS & File Manager" za Samsung E630 Ali kada priključim telefon, taj program mi neće prepoznati telefon. Govori mi da je OFF LINE. Zna li neko rješenje za taj problem? ;D
Zadjih par tjedana je poceo rikavati. Dogadja se to da se prilikom razgovora gubi zvuk, tj. druga strana mene cuje, ali se moj zvucnik ili jako stisa ili skroz ugasi. Pomaze prckanje oko ulaza za handsfree, guranje i vadjenje onog gumenog poklopca i sl. improvizacije. Preko handsfree-a radi bez...
..kako se aktivira?
ekipa, veliki pozdrav. zanima me, da li se strvarno isplati uzeti D410 za nekih? molim vas za pomoć. te, hvala unaprijed.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma