instalirao sam novi rom za omniu, windows mobile 6.5, i nije mi se svidjela, jel mi može itko pomoć da mi nađe rom koji bude sa mobitelom kad se kupi?
nakon 100god sam izvadila d900 i stavila karticu unutra...pise "zakljucavanje telefona" i trazi me pass...pin nije, 00000000 nije...vjerovatno sam ga promijenila i zaboravila sam koji je...karticu koji sam prije koristila sam odavno prestala koristiti... ima li kakve sanse da osposobim mob?ili...
Da li ima iko na ovim forumu ko je odradio pojačavanje prijema antene GPS-a na ovom telefonu? To se radi tako što naletujete jedno 10 cm žice (ogoljena-licnasta) na zadnjem dijelu telefona (ispod maske leđa). Znači kontakti antene su na ploči u donjem dijelu telefona, negdje u visini mikrofona,...
Pozdrav za sve! Molim vas da mi neko odgovori da li je moguće na ovom telefonu (na bilo koji način) omogućiti "gif" aplikacije za pozadinu. Znači, kada gif aplikaciju postavim za tapet, ona je u stvari slika. Trebao bih napraviti jedan gif od sličica koje bi se konstantno smjenjivale na ekranu....
Nadam se da sam stavio u dobar podforum.... da vas pitam... imam samsung s3650 corby... i gledao sam po jutubu i našao nekoliko videa što ljudi pokazuju taj mob da ima android .... sad jel to istinito ili? pa ako je istinito jel može itko reći kako to napraviti jer bi stvarno volio imat...
Poštovanje! Prijatelj mi je dao svoj G810 da vidim ako što mogu srediti. Mobitel se jednostavno ugasio i kod sljedećeg paljenja ne ide dalje od Samsung logoa. Zanima me,jel se može mobitel popraviti sa USB kabelom koji je došao s mobitelom? Pozdrav!
imam problem sa blokiranim telefonom... pise telefon zamrznut... mobitel je samsung sgh-x670... zna li neko kako to mogu rijesiti? hvala...
C/P radite na vlastitu odgovornost fw=firmaware Kod samsunga s5230 na fabrickom fw-u ne moete instalirati igrice,programe i ostalo(kod vecine s5230 modela , kod nekoga moze) pa da pocnemo da radom :
Jel uspio netko osposobiti Flash da radi na ovo mobu? Ja imam Android 2.1 gore. Cuo jesam da ce to biti sredjeno u verziji 2.2. Zanima me jel to netko osposobio u verziji 2.1.
Da li neko zna kako se dekodira ovaj telefon mnogo bi vam bio zahvalan kartica je tele2
Kupiti ili ne? 799kn u konikomu. Preklopni mob, dizajn mi je odličan a i karakteristike su zadovoljavajuće... Kakva mu je kvaliteta (zvuk, materijali izrade, eventualni bug-ovi...)? Služio bi za pozive, poruke, eventualno uslikati sliku (imam digitalac), malo interneta (10-20 mb/mj)-opera mini,...
nadam se da ima znalaca koji ce mi pomoci oko mog problema. Radi se o Samsung Omnia i900 uredjaju i kalibraciji ekrana. Imam problema sa ljevim djelom ekrana, pa na tom mjestu ne prima signal dodira pa moram sa virtualnim mišem klikati, ali navikao sam se i ne radi mi problem. Problem je nastao...
Imam samsung 5212 i kada stavim SIM kartice dugo trebam čekati da ga aktiviram t j kad ukucam 1 pin i 2 pin na displeju se pojavi SIM UČITAVANJE koje može trajati do pola sata,tada ga ugasim i opet ispočetka, i tek nakon 9-10 puta mobitel se aktivira.Rekli su mi da moram staviti SIM kartice novijeg...
zadnjih par dana primjetio sam da mi mo ne pokazuje ime ni broj dolaznog poziva. pise samo unknown. probao sam i karticu drugu i izgled da da je bas mob u pitanju. htjeo sam ga flashat ali kad ga spojim na komp nista se ne dogadja. ne prepoznaje ga uopce. probao sam i namjestit na mass storage ali...
pozdrav, imam samsung sgh d900 i mob mi je predobar. mogu se mjenjati s likom za LG KP500 Cookie(koliko znam da nemoze otvarati video na youtube-u i nema adobe pa ga nebih uzimo) te lg k502 cookie. radije bih uzeo lg k502 ali opet sam na netu nasao da nekad zna biti dosta spor zbog procesora, ali...
sa pc studiom nisam imao sreću,dobio sam nakon instalacije poruku.mobile not recognized ili tako....zatim sam deinstalirao pc studio,neka sam,i u phonu postavio opciju connect via mass storage...e sad,korak dalje,znači PC mi uspijeva vidjeti mobitel kao disk: e.Mobitel NEMA KARTICE. Nisam uspio...
U600-problema sa flat kabelom...nakon zamjene kabela slika mi je naopako....molio bi za pomoć ako tko zna riješiti ovaj problem...hvala unapred...!!!!
Da li netko posjeduje navedeni uređaj? Specifikacije su gotovo identične I9000, jedino što piše na GSM ARENI da je za kinesko tržište.
http://www.gsmarena.com/samsung_i8520-3150.php Dimensions 123 x 59.8 x 14.9 mm Built-in projector Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 480 x 800 pixels, 3.7 inches Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash Video 720p@30fps, video light
jel mi možete reći koliko bi koštala promjena stakla(ne ekrana) na samsungu S5230?????:sos: :sos:
Ne znam jel do mog uređaja ili opčenito. Dns sam ga dobio i kada ga zatvorim tipkovnca ostane odkljucana. Trazio sam po postavkama, al nisam nista uspio nac. Zna neko rješenje?
imam samsung C 3050 i komp ga neće prepoznati! išao sam u t-centar i oni su rekli da imam virus,i ja sam ga probao opet spojiti na komp da ga oćistim ali ga komp ne prepoznaje! mob je ugašen! dali ga možda zbog toga ne prepoznaje? bio sam zamjenio baterije i s drugom baterijom se upalio i ta moja...
:cthumbup::cthumbup:
Pozz mene zanima dali postoji software GPRS za taj model mobitela.. tipa garminovog za nokia modele... zanim me dali taj modelmobitela uopce podrzava GPRS aplikaciju i dali postoje Free verzije ili verzije sa kojima se moram spajat na internet te trosim novce. Unaprijed hvala ;)
Oprostite na naslovu teme, ali ovo mi je prvi put tak oda neznam. ako je krivo ispravite me. Ovako, flashao sam i900 omniu na WM 6.5 na Windows 7, preko Grand prix, e sad pokazao mi je dok je flashao na "Phone" error, i sad kad ga upalim ne nudi mi da unesem pin, i Phone je off. Svaka vasa pomoc bi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma