ipak postoje, po cijeloj hrvatskoj mi ljudi u ducanima pametuju da ne postoje, ma vraga, evo ih!!! nasao sam to na e-bay, jel neko narucivao od njih? koliki je "shipping"? LINK NA STRANICU E-BAY
ovo sam sakupio sa razlicitih stranica-foruma, pa da podijelim s vama::thumbup: D500 je za cijeli svijet D500C je za istocnu aziju(Singapur & Malaysia), dolazi sa podrskom za kineski jezik D508 je za aziju(Kina & Hong Kong), podrska za tradicionalni i olaksani kineski jezik D500E ...
zakretni zaslon,dvije kamere(jedna 2mpx,a druga 5mpx),3gb hard disk.nazalost,samo za korejsko trziste.:spin:
...ja sam novi na forumu pa se unaprid izvinjavam ako je ovo bilo ili... imam samsung sgh e 710 već godinu dana(vodafone) i zanima me kako mogu pribaciti slike i video(mogu li uopće) na kompjuter... ...i kad uključim irda i idem uć u slike piše mi remove data cable or irda...jel ko zna...
dakle kupio sam usb kabel za e330, u trgovini smo ga provjerili i radio je, easy studio je sve očitavao.. lik mi je objasnio kako da šta namjestim i sve 5.. kabel je od koracella, u pakiranju sam dobio mobil edit i mini cd s driverima za kabel.. naravno dođem kući, uštekam kabel, new hardware...
Imao sam jučer u ruci E730, i stvarno sam se napalio na mob! Možda se odlučim pa ga isprobam na par mjeseci!!!! Što mislite: >> http://www.gsmarena.com/samsung_e730-1115.php Iznenadio me hr T9 i zaslon od 262k:comp:
Ljudi pomozite.Kada pocnem da seljem sliku sa telefona preko ic porta kaze mi:File C:/Document and Settings/user/desktop/j.jpg was not send because an error occurred while Wireless link was sending file date to the other machine. Access is denied.
specifikacije mozete pogledat ovdje: Z500 izradjuje se u 3 boje crno-siva, crna, plava. evo i par slika: jos: slika 1 slika 2
kratki postupak sa univerzalnim Samsung kodom: izvadite SIM-karticu, upalite mobitel i ukucajte #*7337# duzi postupak (ako ne upali kratki): 1. Iskljucite mobitel
Imam pitanja za e330, mogu li se na njemu gledati 3gp filmovi i ima li nekih alternativnih programa za njega one samsungove vec imam. Ako neko zna nesta vise o njemu neka kaze ili stavi neke linkove...unapred hvala svima:comp:
izasao je z700 (americka verzija je V740),podsjeca na motorolu RAZR, jelda? po meni je mozda i tanji, dakle ULTRATHIN! hehe evo par slika:
Imam prijeteljev A800 koji je njegova cura zakljucala na njen sim, a onda naravno zaboravila code... Takodje imam UFS3 i na njemu provedenih par sati u pokusaju resavanja ovog slucaja..... Bezuspjesno! Ima li neko ideju???
Naime kaj? Odlucio sam zamijeniti svoju ragu od Sonyja J70 i trazeci dostojnog nasljednika dosao do samsunga E720. E sad, imam par pitanja za da pojasnim neke stvari koje su mi bile nejasne prilikom citanja recenzija i specifikacija na netu. 1) da provjerim da li sigurno ima mp3 zvona... 2)...
dakle ako netko ima nekih linkova za download (koristim e330) hvala
Evo! htio sam rec da samsung ima svoj prvi symbian mobi (sgh-D720) i jos supa izgleda. htio sam pitat jel zna netko koliko kosta i hoce li ipak doc poslje ljeta? http://www.inside-handy.de/handydatenbank/Samsung/SGH-D720/datenblatt/675-7.html
kad stavim .gif animaciju za foto pozivatelja, na vanjskom displayu se nis ne prikate, a ako poziv dodje dok je mob otvoren, onda postoji animacija. jel to mozda zbog rezolucije, frame-a ili neceg drugog od slike? ili takve stvari vanjski display nemoze "procitat"? p.s. a obicne (jpg naprimjer)...
dakle ovako, komp mi ne prepoznaje usb kabel, nema onoga "found new hardware" nigdje (device manager) ne pokazuje da je nešto uštekano u usb port, probao sam sve portove i niti jedan ga ne prepoznaje (a svi rade_prepoznaju printer) dakle ako netko ima neki prijedlog???????:comp:
ovo je sve samsung prestavio na ceBIT-u 2005: http://tinyurl.com/ey7c4 obratite paznju na S410i, jako slican e720, ali jos nisam nigdje cuo ni citao o njemu! x800 ima dobre zvucnike, e340 dobro izgleda, i v770 sa 7mpix camerom!
kao sto pise u naslovu... probao sam sa onom stranicom gdje pise za d500 ukljucivanje-iskljucivanje java nekog vraga, meni ne rade sifre. i nemogu napravit novu network konekciju... postoji negdje za nac cijeli tutorijal za e720???
moze li mi netko reći neko dobar conventor za mobitele recimo MP3 to MMF conventor??? a da nije Mobile Music Polyphonic jer je taj trash totalni:thumbup:
Evo, šta mislite o ovom mobu? Model : E730 Mreže : 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, Dimenzije : 91x45x23 mm Težina : 90 grama Oblik : preklop, Antena : interna Tastatura : numerička, Baterija
evo par kodova koji rade na NUCLEUS platformi (e720, e530,e880,itd...) *#06# IMEI code *#9998*4357# Help Menu *#9998*5282# Java menu (GRPS/CSD settings for JAVA server) *#9999*0# Monitor Mode or *#9999#0# Monitor Mode *#9999# or *#9998*9999# Software Version *#8888# or *#9998*8888#...
karakteristike:kamera 7mpx,3x opticki zoom,autofokus,izmjenjiva optika,256 mb memorije+MMC,bluetooth,tv out,mp3 player.cijena:960$.sta mislite o ovom uredjaju?:rolleyes:
Kupio sam novi data kabal ali ne znam gdje ga spojiti... Milim, ima ulaz koji bi trebao ići u računalo koji liči na ulaz za grafičku karticu i jedino tamo i ide. Ne kužim kako onda me traži da instaliram modem i na koji način da se spojim preko tog modema... Ako netko ima manual nekakav ili nešto...
evo frendu neki dan oso display,tj vjerovatno onaj kabel unutra,kada do pola otvori onda vidi ,tj ima slike, a kad cijelog otvori onda je skroz blijedo,jako malo se vidi sta je na pa me zanima kolko bi bio popravak toga vraga?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma