nisam znao pod sto da ovo stavim...naime trebam program kojim mogu rezati dijelove pjesama da ostanu u mp3 formatu kako bi ih mogao staviti kao ton zvona na d500...kako se zove taj program i ima li ga netko??
jel zna neko kad kod nas dolaze u prodaju E640 i X800 i kolko otprilike koštaju?
kupio sam ga prije 15 dana(novog) i od tad mi dosta često zna bit kad zovem i šaljem poruke da se stilta i da mi izgubi mrežu, i onda nakon par sekundi ima signala, kaj da radim???
Pozdrav! :wave: pratim neko vrijeme forum anonimno, pa reko da se regam, pa da mogu upitat stogod i naucit ponesto . nedavno tocnije prije nekih dva tjedna imao sam cast dokopat se samsunga z300 iliti u tmobile ponudi znan kao zm60. telefon apsolutno fantastican, zvucnici stereo - zvuk mrak....
samsung predstavio prvi mobilni telefon sa kamerom od 8mpx.www.tportal.hr
Naime, cini se da ne radi opcija kojom bi trebalo pobrisati sve pristigle SMS-ove odjednom. Kada odaberem SVE i izvršim tu funkciju, javlja se prikaz koji kaze ZAUSTAVLJENO (sa onim zelenim uskličnikom) i svi SMS-ovi i dalje ostanu u dolaznom spremniku. Svaki posebno mogu pobrisati, ali znaci ne...
evo ovak stoje stvari: nudi mi lik mob, koji je on kupio u europatradeu prije 5mj. ima još garancije mislim preko godine dana, cijena 1500kn da li se to isplati???????? gledam dodat još 200kn pa kupim nokiu 6230i; šta vi mislite
Zanima me kako da max ustedim na bateriji. jako puno pricam tokom dana i svaka mala usteda je dobrodosla. zna nekot kakoa..koji nacini i to.. jos nesto..: da li osvjetljenje displeja ma nax trosi vise oenergine nego na minimumu.. koji je najoptimalniji broj osvjetljenja.
jel ima ko samsunga e100? naime, razmisljam o kupnji tog moba ili motorole v300 pa me zanimaju vasa iskustva sa samsungom :)
bog ej moj frend ima samsung sgh z500 i zanima ga kako staviti igrice na mob !!!!!!Hitno !!!hvala :wstupid:
Imam mali tehnicki problem sa mobitelom. Naime pri uspostavi svakog poziva na displayu mi se pokazuje poruka UVJETNO PREUSMJERENI.Zna li netko sto to konkretno znaci, i kako to maknuti (probao sam deaktiviranjem svih preusmjeravanja, i vracanjem telefona na pocetne postavke). Hvala
jedno malo pitanjce :) zanima me postoji li mogucnost kod e730 da se mp3 melodija postavi kao dojava za sms poruku ili to ni kod ovog modela nije rijeseno ?!
Da li netko zna da li postoji način da se E700 spoji na komp? Kupio sam već treči kabel ali niti preko jednog se nemogu spojit. Preko USB kabela mobitel mi ne daje nikakav ton niti ništa, a preko originalnog serijskog sam ton kao da ga uključim na punjač! Softwer koji koristim je EasyStudio PIMS &...
nadam se da je sada naslov ok, (isprike za prosli post....) no, mob je od djevojke a nigdje ne mogu naci link za skinut neki program kojim bih mogao spojit mob s kompom radi prebacivanja slika i ostalog... nadam se da kabl od samsunga e 700 odgovara jer taj imam.. hvala..
imam samsung e-300 i data kabel ali ga moj komp ne prepoznaje,,jer nemam usb drivere za njega...nemogu ih nigdje naci-nema ih ni na cd-u,,pa ako tko zna gdje i kako???(htio bi prebaciti slike sa moba na komp)program koji sam dobio na cd-u je mobiledit,,please help!!!
a kako če ljudi koji ga kupe na crno znati to za tu foliju ekrana? šta je to ona naljepnica ko i na svim srugim mobitelima i čemu to sve služi,šta nam može biti ako toga nemamo,... ne kužim!?!?
pa samsung i nokia su poludili zadnje vrijeme! vec najavljuju nove a "stare" jos nisu ni izdali, dok jos neki nisu u planu barem 2-3 mjeseca!!! uglavnom, eto novosti: E770- nista novo, po specifikacijama isti sa E730, samo dizajn, evo i LINK
imam e 800 i data kabel te mobil edit 1.98 i 1.95 i sve je ok ali nemogu skinut slike sa moba jer trebam imat full instalaciju. i sve bi bilo ok da mogu naci ser n. na netu ,,, nema nigdje please nek mi neko nadje ser.n. za MOBILedit lite 1.98 :P :P:wall: :rifle: :wall: :dunno:
Zna li neko kako da otključam samsung e330?
Zna li možda netko od vas novi d500 firmware?? imam naime verziju XFEB1,mobitel mi je bio na popravku zbog jedne tipke koja je prestala raditi i sada sve ok radi,zanima me da li su dužni oni automatski update-tati softver ili moram jos jedanput poslati??? Po mom mšljenju su trebali novi softver...
evo nasao sam na oglasniku samsunga d-600 za 600 eura ,i želio bih cuti vase misljene jel vrijedan on toga, npr isti mob po funkcijama sony ericsson w800 u oglasniku vec ima za 2500 http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobiteli/ponuda/samsung to vam je stranica
Zanima Me Gdje Da Nabavim Cd Po Mogucnosti Da Nije Skupo I Gdje Bi Se Mogao Kupiti??
jel moguce uopce nekako spojiti taj mob s nekim drugim mobom(samsungom)zbog razmjene slika ili je to nemoguce na samsungu d410 ???ili jel moguce spojiti ga s računalom kako bi se prebacile slike na mob,ako je moguce...jel zna neko na koji nacin to napraviti??
par specifikacija: SYSTEM: Dual Mode UMTS/GSM (900/1800/1900) GPRS: yes (4+2 timeslot) EDGE: no HSCSD: no DIMENSIONS: 97 x 52 x 15 mm WEUGHT: 95 g INTERNAL DISPLAY: 176 X 220 pixel, 262144 colors TFT EXTERNAL DISPLAY: 65536 colors TFT
dakle svi oni sa D500 (i sa istom platformom) mogu rjesit problem glasnoce kod pokretanja mp3-ca (ali ne i mmf!!!) koja je postavljena kao zvono. dakle, pjesma vise ne pocinje tiho, da bi kroz par sekundi normalnom jacinom svirala: ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma