zanima me gdje ima za kupiti maske za mobitele i gdje se mogu one zamjeniti? konkretno me zanima za samsung s300?
stvar ide ovako: prije otprilike 2mj. moja bolja polovica je kupila samsung e-730(naravno na crnjaka:wall: ) i jucer prilikom punjenja jednostavno je krepao vanjski ekran i na njemu se ne prikazuje apsolutno nista.da li mozda neko zna o cemu se tu radi i sto napraviti?
Pozdrav.... Imam nekoliko pitanja za d600 korisnike, 1.Zanima me kakva je kvaliteta mp3-a u odnos na Sony Ericsson w800i i da li se isplati ga koristiti kao mp3 player-a?,ja sam korisnik d500 i ne koristim ga kao mp3-playera jer je po mojem misljenju kvaliteta losa... 2.da li je ekran...
U 2005. godini Samsung je predstavio čak 164 mobilna telefona, od kojih su 53 bila samo za korejsko tržište. Ova impresivna brojka po mojem mišljenju ne predstavlja nešto prema čemu bi sve tvrtke trebale okrenuti, jer takva masovna proizvodnja ne može ponuditi skoro ništa novo ili drugačije. Jedino...
model p300 dimenzijama 86x54x8.9 je pokazao koliko maleni mogu biti mobiteli.www.gsmarena.com
Jos ni sa jednim telefonom nisam imao ovakvih zafrkancija, naime telefon je nakon 14 dana uporabe dobio "lockera" izmedju gornjeg i donjeg dijela cca 1,5 do 2mm. Pregledam takav isti telefon u VIP-u - nema nikakvog lockera. Vratim telefon u prodavaonicu neka to "majstori" iz ET-a malo pregledaju....
pozdrav svim mobiteloljupcima:) trebam od vas malu pomoć..naime..curi mi je brzo rođendan a ja sam tajnim načinima saznao da joj se sviđa SAMSUNG SGH-E730 i to CRVENI pa me zanima dal znate gdje bi ga mogao nabaviti??
Ovako, znam kako se barem 4x treba isprazniti baterija do minimuma, te onda ga napuniti do maximuma, što je meni trajalo i po 7h ;D Sada me zanima jer završavam s četvrtim punjenjem u 2 dana (da, mnogo trošim), zanima me mogu li ga ja sada bez problema stavljati da se puni po 1-3h i preko noći,...
Spoio sam mob. Samsung E700 sa komp. preko kabla i uspio sam skinut slike, tonove i Imenik, ali nisam uspio prebacit MMS na komp. Dal netko zna kako to napravit?
Imam Samsung SGH-E 300 i zaključani su mi neke aplikacije. tj nemremuči u video zapise, sms-ove, slike a da ne otipkam kod otkljkučavanja ima li neki defaultni kod kojim mogu ući u to ili kak da to morem otključati=?
Aparat mi pri svakom pozivu prekine razgovor nakon pola minute.Može li mi netko pomoći!?
Zastita se moze staviti recimo na sliku, prikaze se lokot i pise da je fajl zakljucan. sto to znaci?
Ima li netko ideju gdje je najjeftiniji ovaj mobitel i koja je OK cijena ?
nastavljamo u revijalnom tonu: OPET NOVI MOBITELI, neki tanki, neki ruzni, neki dobri,... ima za svaciji ukus!!! ;D Z510 GSM/UMTS 97 x 52 x 14.9 mm 98 g QVGA Display TFT da 2,2" 320x240
Molim pomoć, naime čuo sam da se na mobitel može nadograditi radio prijemnik. Zanima me da li je to moguće i kako učiniti.
Slika 1 Slika 2
zna li netko moze li se softver koji je u e730 staviti u d500??
ukratko: >D600e i i300 izlaze u studenom >D730 je u prodaji u Francuskoj >i-mode napravljeni za O2 >niz "low-end" mobitela >Z300/ZM60 dostupni na T-mobileu u Engleskoj >Z700/P850 nema informacija jos uvijek
Jucer sam u doticnoj trgovini u Zagrebu (koju ne zelim reklamirati) kupila novi Samsung SGH P 510. Nije radio niti 24 sata.. Odjednom je, iz cistog mira, zablokirao, smrzo se, kako god.. Na vanjskom ekranu bilo je prikazano vrijeme kada je zablokirao, na unutarnjem ekranu nije bilo nicega, niti...
Moj E 330 kupljen je u T - Mobile ponudi, i stravicno me zivcira kompletan T - Mobile software. Receno mi je da ga se mogu rijesiti tako da instaliram originalan software tog modela, sto ce me kostati nekih stotinjak kuna. Ali.. Europatrade ima neku reklamu na kojoj pise "BESPLATAN SOFTWARE" za...
Ne znam jel koristi netko Tele2 mrezu na Samsungu, ali ja ju zadnja 3 dana koristim na Samsung X100 i imam nekih problema. Hocu napomenuti i to da sam na istom mobu godinu i pol dana imao VIP karticu i sve je radilo bez greske. Zadnja 3 dana kako sam ubacio Tele2 unutra zna se dogoditi da telefon...
Na Cebitu ne predstavljen D600, nasljednik D500. Poboljšanja su: kamera koja sad ima 2MP-a a telefon ima proširivu memoriju(TransFlash-om) + MP3/AAC/MPEG4 player i TV izlaz. Još slika i novih Samsunga ovdje Spominje se i "Dual Speaker" ali mislim da je to samo dodatak Naravno,...
u novom Mobilu ima test d600,a najavljena cijena je 3266kn.to i i nije tako puno s obzirom na najave!razocarala je kamera u usporednom testu.
Ovako znaci imam d600 i spojen je sa usb kabelom. Transfer je jako spor salje pjesmu i prima cca 3 min, da li se to moze ubrzati kako? Jucer sam slao preko bluetootha i brzina se cini ko da ide preko optike prema usb brzini. Da li je netko probao koja memorija najbolje radi sa d600 od 512 ili 1GB...
ovdje je file h**p://maestro.intramail.ru/files/j...20(rus-eng).jar kojeg se mora wap-om prebacit na mobitel, nisam siguran dal se moze na kompjuter pa onda uploadat preko onog javaUPLOADERA, ali ljudi kazu da im onda nije radilo! pa ko voli...:thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma