Prvo, isključi bilo koji program za mobitel koji imaš uključen u kompu uključi USB u tvoj kompjuter u mobitelu napiši #*536963# uključi mobitel u USB pokreni SoftickPPP Idi u OPTIONS, SETTINGS i neka ti detecta mobitel, ako treba označi sve COMove pokreni JavaUploader Odaberi .jad
Da li netko zna dali je izasao doticni mobitel i kolika mu je cjena?? Inace mob. je pod Windowsima i iako nisam neki ljubitelj samsunga ovaj bih odmah uzeo :)
bok ljudi nisam znal kam da stavim ovo al ovo mi je nekak domaći podforum... Uglavnom imam ImTOO 3GP converter i kad konvertiram u bilo koji format zvuk mi kasni. Jel se može to negdje podesit il kaj? Mislil sam da je do codeca al nije...
ZX10 When launched in January, Samsung zx10 will be the first N. America's UMTS phone, supporting both 850 and 1900 Mhz frequencies. The main specification include 1.3 mega pixel camera, MicroSD memory expandion and video and audio streaming ZX20 During CES Samsung will showcase their...
Bok ljudi trebal bi šifru za ukljucenje Serial Java download za E730 jer ovu mi ne prihvaca. Kad ukucam onaj broj (#*536963#) onda piše : "Serial Java others disable". Tak ak neko zna nekaj više o tome.... E da i kad ukucam onaj drugi broj za java menu (#*5737425#) onda mi se mob ugasi i uključi....
Evo zanima me kako isključiti sat na vanjskom displeyu?Stalno svijetli a nigdje u opcijama nema da se isključi,mob je sa vodafona......
dali se na d500,d600 može očistiti prašina koja se uvukla ispod displeya...nekih par točkica,ali ljude iritira,pita frend za d500,ali mene i za d600 zanima ako dođe do toga?
Dali ko zna di skiniti (a da se NE placa) igre iskljucivo za D500 ili jos bolje za D600?? U full screenu 320x240!!
Prvo pogledajte gornje dvije slike i probajte nac razlike. Jeste...? Ja sam ih zaokruzio u razlicitim bojama. Dakle... Prvo da nabrojim razlike: Blic (flash, bljeskalica)- Na lijevoj slici je bijeli flash a na desnoj nekako proziran. Okvir kamere i kamera- Na lijevoj slici sjajni okvir i...
Bok ljudi, sorry ak smetam al kupio sam E730 i zanima me jel je taj mobitel kompatibilan sa nekom prijašnjom verzijom P&F managera ( ako da s kojom, ako ne .......... onda niš.) Fala
generalno gledano ,dal mi se isplati sa motorole e550 (640 * 480 , video recording , ekran 172 * 220 pixela ) prec na d500 ... kolko dode prosjecni NOVI d500 u oglasniku ... jel ima nek eboljke mob zbog kojih ga se ne isplati uzimat ... kolko zapravo ima iskoristive memorije , dal se dobije...
koji najbrze prebacuje sa kompa na mobitel ?? DATAKABL INFRARED BLUETOOTH ja imam infrared i pravo je sporo ,za 10 mb treba mi 20-25 minuta ... uzas!!!! ako znate koja je brzina za svaki recite . da vidim koji cu kupit BT ili DATAKABL
Zanima me baterija,tipkovnica,kamera...Dal ima neko ko je koristio mob?Pozitivne i negativne strane? Pošto na forumu nije spomenut taj model
ovak na d600,nema onaj ekran u standby modu,znači mob izgledao kao da je ugašen,ali dans ja izlazih iz auta i nekaj slučajno stisnem i pojavi se sve kao na d500,vrijeme,propušteni poziv,vrijeme,datum itd....na netu sam čitao da d600 nema tu mogučnost ,kak se onda to meni pokazalo,imali tko d600 da...
Kupio sam D500 ali nemam šifru za njega Postavke/Sigurnost/Promjeni šifru,ni stari vlsnik je nema,dali postoji mogučnost da je nekako nađem ili vratim na tvorničku ? Hvala.
Posto mi je mobitel nov trebam formirat bateriju. Vec sam ju dva puta ostavio da se puni cca. 17h i da se isprazni ful. Trebalo mi je oko dan i pol da se ful isprezni jer am ga ful puno trosio. I tako sam je mobitel po treci put punio 18h. Jucer navecer sam ga iskopco. Prebacio sa kompa par...
Molim pomoć, naime prije ego sam kupio d-600 na svim recenzijama i opisima telefona na net-u pisalo je da ima infrared. Ja ga ne mogu naći i koristiti na aparatu. Ima li ga ili ne?
Kakva su iskustva s ovim mobom? Zapravo me zanima jel i tom crkava ekran ko ostalima?
Dal neko ima linkove na dobre stranice sa java igrama za D600 za prebacivanje kablom.
Samsung je najavio lansiranje tri nova tehnološka rješenja u mobilnom svijetu: 1) 16Gb NAND flash memoriju izrađenu u 50nm tehnologiji namijenjenu proširenju memorije mobitela, 2) 7,2MP CMOS senzor za integrirane kamere za mobitele i 3) fuzijske poluvodiče za sljedeću generaciju mobitela i...
Evo u zadnje vrijeme mi se kod paljenja e700 brejka, pocne se vrtit onaj kruzic i onda stane....dali je to softwareski ili hardwareski problem, nekak mi se cini da je vise ovo prvo, dal bi se to flashanjem rjesilo?
treba mi hrvatski jezik za samsung SGH-D600.jel moze neko stavit link? P.S. jel ko moze rec kako da ga stavim u mobitel?
Imam jedan problem s SHG-D600. Kada gledam filmice nakno nekog vremena slika mi se zamrzne a zvuk nastavi i dalje. Sto je kvaliteta filmice veca to se prije taj problem javi. To me dovelo do zakljucka da nakon određene kolicine podataka koju pogledam nekako zablokira. To se desava i na ekranu...
Dakle ako imate neki kontakt u imeniku i sad vas taj zove sa drugog broja i zelite i taj drugi broj dodati pod njegovo ime u imeniku to isto ne mozete, vec morate kreirati sasvim novi kontakt! glupos strasna i to u telefonu koji dodje skoro 250 eura ;(
Ovako, imam D600, te bih htio staviti što više mogu mp3 unutra... te neznam na koju kvalitetu da stavim, obično je na 112kbit...mislim da li može ispod toga ili ne? neželim izgubiti neku jaku kvalitetu, samo da ih više stane..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma