Evo modeli koji izlaze ove godine: D510 Specifikacije su dobre, to je praktički kopija X700 samo što nema radio: -Tri-Band -Ekran: 176x220 262k colour TFT
koliko sati treba puniti novi mobitel i koliko puta? da li je mobitel bolje puniti izgasen ili upaljen neovisno o vremenu nego o vjeku trajanju baterije?
Kako i dali si može namjestit, da sms koji si poslao ostane saćuvan u *POSLANE PORUKU*? HVALA! saco33hr@net.hr
Pozdrav 1). imam e 720 i zanima me kako mogu sluziti koji OS imam, jer bi volio na mob ukucati neke aplikacije, jer mi kazu da ako imam symbian 60 da mogu al sam probao i nista sprema aplikacije kao "other files" pa me zanima sta je potrebno da bi mogao??? 2). a kao drugo me zanima da mi netko...
kupih danas u tele2 ovaj samsung i zanima me može li se nekako otključat pomoću kodova (da ga nemoram spajat s kompom)... svaka pomoć je dobrodošla
Pokusavao sam otkodirati mob preko nekih kodova(pogriješio 3 puta) i sad kad ga uključim piše:telefon zamrznut. Traži me da unesem neku šifru. Zna netko kako riješiti ovaj problem? Hvala!
Vlasnik sam e 730 i sad me zanima dali mogu vrijeme i datum ugasit na unutarnjem displeyu posto ga vidim vec na vanjskom,ja tu opcije nenadjem nigdje ili mozdar i nepostoji? Jos nesto ni igrice nemogu da nadjem a trebao bi ih imati jel mi moze neko pomoci?
Alo ekipa, s kojim programon da prebacim slike iz v200 na komp. Nemam njegov cd sa softwerom. I HR meni za isti mob. Molim koji good web adress. Hvala. :comp:
Postojil kakva mogucnost da na ovaj fon nastimam kad mi SMS dodje da mi fon vibrira+ton I kakve su samsungove muzike sa vibracijom a neke nemaju vibraciju,imal igdje za download muziku sa vibracijom(najgluplja stvar kod samsunga)
dal se isplati dati 3500 kn za d600? (molim vas navedite razloge):spin:
Ljudi pomagajte. Dobio sam MMS i kaze mi u poruci da ga ne mogu primiti jel je veci od 30 kybte. Jel postoji kakav nacin da ga ipak primim. Inace mob. je Samsung V-200.
ovi i vipu su malo nesposobni već su mi par puta slali postavke ali mi nije aktiviran wap... jel ima tko postavke za wap?? jel ima koja mogućnost da aktiviram mms,zvao sam vip i rekli su mi da će poslat postavke ali mi ne radi, i slao sam poruke da mi ga aktiviraju i vrate mi poruku da mi je...
ona desna tipka mi je za t mobile izbornik,jer mogu kako to promjenit? i dali mogu namjestit brzi izbornik za gore dolje lijevo desno tipke?
pao mi je na krevet (skroz glupi pad dok je bio otvoren) i nakon toga ga jednostavno ne mogu upalit i ne reagira na punjac!? ako ko zna sta bi moglo bit neka pomogne jer cu poludit a mobiteli su mi padali 1000 puta gore i nista im nije bilo. Molim pomoc
meni su mobiteli mrak po izgledu, ali po funkcijama malo zaostaju! ipak bi tu vec trebala bit 2mpix kamera, bolji display, itditd...
Evo izašao je Samsung E720i specifikacija je potpuno identična E720 modelu samo je razlika u izgledu kučišta mobitela !
pozdrav svima.. evo ja kupio d 600 i sto se mene tice odlican je..ali imam wallpapers problem..skinuo ja wallpaper na zedge za d 600 i kad ga postavim za pozadinu ono nije po cijelom ekranu..ja povecao sliku (irfan wiev, resize-resample) kad ono stalno tako..u cemu je problem..posto nisam neki...
Kao sto naslov kaze
Ovako imam problem sa spajanjem E730 i kompjutera preko usb kabla, instaliro sam potreban softwer koji sam dobio na cd prije instalacije mi pokazalo nerki 'error' da pgoram nije prosao neki windows logo test i kad spojim mobitel pise da device ima problema i da nece radit normalno... tako i kad je...
Imam D500 od Bozica i jako sam zadovoljan al posto postoji direktni nasljednik malo me to muci! Dal se isplati ta nadoplata s obzirom da mp3 ne koristim, jedino mi bolji fotic nesto znaci. Jesu na D600 rjesili glupost s nemogucnosti vibre i melodije za mp3 zvona i eventualno ubacili profile...
malo sam svrljao po t-mobile stranici i u ugledam zm 60 po cijeni od 2598kn.www.t-mobile.hr
ovo jos nitko nije ni na stranim forumima napisao i saznao jer to je i mene u pocetku smetalo! uglavnom radi se o satu, bateriji i mrezi koji se prikazuju na vanjskom diplayu kao screensaver i nitko to nije znao maknut, dakle svijetlilo je dan noc, i trosilo bateriju! jucer prckao po mobitelu i...
Kao što naslov kaže. Uspio sam piknut 512 TransFlash karticu i sve je ok i radi ALI kada sam stavio u SD adapter i priključio u čitač kartica nije mi se ništa pojavilo, uopće ga ne prepoznaje. A potrebno mi je to zbog većih fajlova (100 mb i više) i za brži prijenos. Ovako moram prvo na mob pa...
ovako ocu da kupim d 600 i sada sam nasao na jednom mjestu mobitel je od t -mobile prvo da pitam imal to kakve veze ?? drugo kada mi je tek upalio ja sam malo cackao po opcijama a ajde da upalim kameru kad ono pise greska .... nesto u upisu tako nesto jel to moze bit da je kamera pokvarena ili...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma