Bok svima... Evo vam objasnjenje kako da ubacite igrice u svoj d500...Nije bas jednostvano ali nije ni tesko kad ubacite prvu igricu... Evo link: http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-6.htm na kojem cete skinut programe potrebne za ubacit igrice, ali i objasnjenje na engleskom, posto...
prvi mobitel sa hard diskom od 8gb.www.gsmarena.com/samsung_i310-1496.php
Jučer malo surfao, naišao na ovaj mobitel i baš mi se dopao, pa sam si ga danas kupio... :) Mogu reći da je mi se jako sviđa, baš je šminkica, ekran je OK, i sve u svemu, još jedan Samsung... Jel postoje kakvi programčići za taj mob, nekaj da mi olakša život i slično? ;D Eventualno nekaj...
evo pokušao sam s mobileditom skinut slike preko ir-a ali mi javlja neki error... kako to rješiti? šta da probam s easystudio?
tko zna gdje bi se u Zagrebu najjeftinije mogao popraviti tj. izmjeniti FLAT KABEL na Samsungu E700? U ET-u traže oko 1000kn. Najjetfinije sam našao za 700kn ali mora negdje to bit jeftinije!
koja dimenzija mora biti da kad ga stavim bude preko cijelog ekrana? mob je samsung zm60.
Dakle imam Bluetooth na kompu, imam na komp skinut imenik (kontakte) sa jednog drugog Samsunga u phonebook.med obliku (oriđiđi Samsung imenik) i kao excel dokument. Želim to prebaciti na E340, koji također ima Bluetooth. No nejde. Nikako. Spoje se komp i mob, ali prebacivanje nejde. Probao na dva...
imam problem što se tiče instaliranja kabla od mobitela za d-600.šljakao mi je dok nisam dizao sistem ponovo,sad mi javlja grešku da ne može pronaći softwer.
mozda ste vidili ovaj firmware,ovo je meni pravo cool,ako postoji,ako nije loža neka... slusas mp3 u backgroundu,wallpaperi preko cijelog ekrana,photo caller id veci,password na sms.itd... http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=42444 ovo je taj firm,evo dole prevod preko...
je moze nesto wallpapera za samsung e720
Kako se moze resize-irati wallpapper na rezoluciju koja odgovara d500(176x144 mislim da je ta),a da se pritome ne razmelja slika.Ja sam do sada pokusavao sa Irfan View,slika na pc-u bude ok,a na telefonu strahota.Nadje se i poneka da ispadne ok i na telefonu,ali rijetko koja.Ima li neki drugi...
Kod pisanja SMS-a nakon svake tocke u recenici moram stiskat * za veliko slovo. Je li to normalno ili ima neka postavka da mi on automatski nakon tocke stavlja veliko slovo. Zahvlajujem na bilo kakvoj pomoci.
Sta kazete za ovaj mob..... Mislim ga kupit, ali neznam je li se isplati... Ima li netko o njemu neke podatke....
moze mi netko dati stranicu sa video clipovima za samsunge po mogucnosti u mp4 i 3gp formatu a da su besplatni h v a l a ! ! ! ! !
ovako narode..kao sto je poznato taj programcic nam treba za prebacivanje igara na samsunge (ovom prilikom na d 600).. donedavno mi je radio bez problema, a sad ga vise ne mogu pokrenuti..kao pokusni period je istekao pa me sad trazi registracijski kod?? :dunno: deinstalirao ga i opet...
Zna li netko kako kopirati imenik koji se nalazi u mobitelu (SGH E800) na SIM karticu? Vidim opciju koja omogucuje kopiranje na mob, ali ne i na SIM. Uzeo sam SGH E730 i sad bih prebacio te kontakte, ne da mi se sve to prepisivati. Strava!
kad sam kupio samsung d500 prckao sam nesto po opcijama i upalio "SIM Zakljucavanje" Meni>Postavke>Sigurnost>6. SIM Zakljucavanje i sada mob moze da radi samo sa mojom SIM karticom,kad sam ubacio drugu karticu,jednostavno je trazio Sifru SIM zakljucavanja... dali iko zna tu sifru ,onu sto...
Ljudi mozete li pomoc imam infracrveno za samsunga i kabel za samsunga (SGH D500) pa vas molim da pomognete ali mi nemojte rec da kupim bluetooth recita kako da ovo osposobim!!!!!!!
imam jedan problem nemogu nikakav video prebacit sa kompa u mob.instalirao sam pc studio otišao na edit movies uzmem video u mp4 formatu stisnem to phone a ono necita taj fajl inace sve ostalo radi
Posto nisam naso di da ovo ubacim moro sam otvoriti novi thread! Evo vem link di ima zanimljivih filmica - samo treba skiniti i prebaciti na mob.:) Sve je FREE:) http://www.free-3gp-video.com/
Ovako, zanima me ova stvar, u Servisu ti oni mogu upgrade-ati software tj. firmware, i to je sve legalno? sada me zanima ova stvar pošto je moj kupljen u njemačkoj, ja bih da mi upgrade-aju software i još stave hrv jezik... pa ima negdje samsung servia u blizini pule-rijeke? i dali ja to...
Znam da je bilo vec govora o bateriji na mobitelima D600, al ja sam doso do jednog zanimljivog otkrica!! Normalno je da se mobiteli pune kad su ugaseni, to rade svi al kad nemate vremena i kad ocekujete neki poziv a baterija je skoro 'crkla' onda ga punite upaljenog!!! Bar sam ja jucer (nedelja)...
Kod E530 se znalo događati da mobitel crkne usred razgovora (a nije problem u bateriji). Je li se to događalo kome od vas? Ako da, postoji li kakvo rješenje?
Šta kažete za samsung Z510 koji je čista kopija motorole V3
...strgom mi se displej, i sada bi mi trebale brze naredbe(one sa brojevima) da si promjenim sat na mobu i melodiju zvona..... ...bio bi jako zahvalan...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma