Molim pomoć da pronađem bateriju za samsung SGH D600.
Htio bi na mobitel staviti hrvatski jezik. Kak da to izvedem? Hvala
Koja je razlikaizmeđu d600 i d600e?
Ovako, frendu je riknuo flat kabel na D500 (nemam pojma kaj je radio s tim mobom), pa ga zanima gdje se može najjeftinije to promijeniti, a da se dobije original Samsungov flat, i koja je cijena kabela sa popravkom?
jel ima ko taj mob? kaj mislite o njemu, kakav je...
jel zna mozda netko nekakav link za skinut program za pretvaranje zvukova u mmf file
dajte mi recite kak da skinem cijeli imenik iz D410? koji mi kabel treba ili je moguce preko irde i koji softver. ne kuzim se u samsunge pa neznam.
eto, nasao sam kako napraviti mmf melodiju sa vibracijom! jer je samsungu to jedna velika pogreska da melodija i vibracija ne idu simultano... 1. prvo downloadajte software, bez njega nista PsmPlayer_5.41 2. izaberite .mmf file koji zelite "obraditi" 3. File -> To SMAF -> SMAF 40Poly ...
Bok! Nedavno sam kupio D500 bez garancije i treba mi pomoć. Mobitel se stalno gasi, smrzava i slično. Opis kvar bi bio sljedeći - nešto radiš i on se odjednom vrati u osnovni meni, smrzne i isključi. Nakon toga ako ga ne diram jedno 5 minuta sam se upali, traži SIM i opet jedno vrijeme radi. Ako...
Planiram kupiti ovaj tel pa me zanima kakav je itd. Takodje me zanima dje nabaviti java igre itd za njega poz :)
Pozdrav svima! Kako mogu preko imei odkodirati x200? Hvala
Zanima me vaše mišljenje o ovom modelu,da li se isplati uzeti u tele paketu fala
bok, jedno pitanjce: šta se na samsungu d600 ne može postavit ništa kao screensaver?:-/ šta niti sat da mi bude na ekranu kad je na stand by? thx na odgovoru. :thumbup:
jel mi moze netko ostaviti link odkud ste ih skidali? Tnx!
Dal je moguće stavljat na d600 teme i ak je moguče molim stranicu za download?
da li moze koristiti za ton poruke mp3 melodiju? hvala!
Ja sam imala taj mobitel,sada je moja mama uzela.Unutra imam hrpu slika koje zelim imati u svojem SE k750i,da li mogu nekako te slike poslati iz E700 u SE K750i preko irde??Kako?Ja sam pokušala i ništa nisam nasla.Oba dva mobitela imaju infracrveno.Unaprijed hvala na svakoj pomoći
samsung predstavio model B600 sa kamerom 10mpx i 3x optickim zoomom. www.mobile-review.com/news.php?language=en#news8120
šta trebam napraviti da mogu gledati video snimljen na d-600,na dvd-u?kako ga formatirati i gdje?
Nakon dugo probdijenih noći i prospavanih dana odlucio sam se za kupnju ovog moga..ovo odlucio treba uvjetno shvatiti :-)) ( alternativa mi je bio w800 ili k750/d750 ali mi je d600 fakat estetski bolji mobitel)...koliko sam citao po netu, mob ima zbilja sve..kao i ovi gore navedeni, ak se varam...
vidjeh ga u novinama,ludo izgleda,zna neko cijenu ? i jeli dosao uoce u hrv?? :o
Evo upravo sam uzeo samsung e530 i e730. Zelim pitat da li se dobije USB data kabel ili se to mora ekstra kupit? Kako znam mob e730 je iz Njemacke,ali dobio sam engleska uputstva(sto nije problem),a za e530 na francuskom- hmm.... Uzeo sam ih na crno od provjerenog tipa.. Da li mozda znate,je li...
Dakle zanima me kako na D600 staviti da imenik bude samo memorija od moba, ne SIM kartica. Trenutno mi je obadvoje, i zanima me dali se moze iskljuciti SIM. Htjeo bi imati npr. Igor mob: 123-456-789, kuca 123-456-789, a ne Igor mob: 132-456-789 Igor kuca: 123-456-789 Dakle, ako...
Ima li ljudi jos neki program osim ovog zivcokidajuceg ?! Ako nema jel mogu resiti problem T-flash karticom i prebacivanjem opcije na mass storage na fonu posto mi na kompu kada tako spojim preko USB-a registruje kao removable disc. Znaci kabal funkcionise ali pc studio ne prepoznaje model....
kako da stavim igre na svoj d600 prko bluetootha, gledao sam malo po forumu i nigdje nisam našao kako da to napravim preko bluetootha
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma