http://www.gsmarena.com/samsung_s5620_monte-3117.php TFT capacitive touchscreen, 256K colors 240 x 400 pixels, 3.0 inches Wi-Fi 802.11b/g GPS with A-GPS support Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels.....
..nalazim na forumima raznim da ima rom sa hr verziom jezika ali nikako da nadjem link gdje da se skine... ako neko moze pomoći...hvala XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia XF Bulgaria, Croatia, Romania
pozdrav ja sam novi na ovome forumu stavio sam temu na red-gsm ali niko mi nije pomogao zato moli vas za pomoć imam jedan problem a to je da navedeni mobitel nemogu upaliti a baterija je skoro pa puna,stavio sam i drugu bateriju pa opet ništa pomislio sam da bi mogao biti softwer? hvala
sta trebam da ukucam da bih dekodirao ovaj telefon? hvala!
da li se može u ovaj mobitel-tablet staviti win 7-ica mobile da li netko zna,na netu nisam našao ništa konkretno
Dimensions 96.3 x 53.8 x 13 mm Standard battery, Li-Ion 1000 mAh TFT resistive touchscreen, 256K colors 240 x 320 pixels, 2.4 inches Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels 3.5 mm audio jack TouchWiz Lite UI http://www.gsmarena.com/samsung_c3300k_champ-3346.php
mlađa sestra mi je ubacila svoju karticu od vipa i utipkavala svoj pin. Nakon par puta telefon se blokirao i ne prihvaća moju karticu od Tele 2. Inače telefon je zaključan na tele 2
Mobitel nije radio bio paljen, duze vrijeme i mislim da je zbog tog baterija potrosena no i kad ne spojen prek USB-a na komp, rijetko kada se upali, uglavnom dode do samsung animacije, i nakon toga svijetli sekundu dvije sa crnom pozadinom i ugasi se. Flashao sam ga i novi firmware je gore no i...
Imam problem. Mobitel je bio na t mobile i kupila sam ga dekodiranog na sve mreže, ja sam na vip. I pošaljem svoj broj na onu vip stranicu za automatske postavke, dođe mi poruka ali se ništa ne dogodi. Ne postave se postavke. nit me traži pin neki 1234... i probala sam ručno upisat postavke...
...naime zanima me ovaj telefon...tražim po internetu, oglasnicima, ali ga nigdje nema za kupiti...istina da je stariji, ali ne vjreujem da bi to imalo utjecaja na prodaju... ...i znam da nije bio zastupljen u nas, pa me zanima koje je najbliže odredište za nabavu... Hvala
Zna li netko neku dobru futrolu u koju stane Galaxy S? Obiša sam par dućana i svi imaju maximalno za veličinu iphonea, ovo je ipak malo veće... Po oglasnicima ima samo za Galaxy, ali ne i za "S".
postovani imam jedan problem koji nemam pojma kako da rjesim pa sam odlucio vas pitat..myb sam fulao topic al mi je hitno..zanima me ja kada mi cura posalje poruku npr duzu od 70 slova ona mi se ne otvori samo bude prazno..a u meniju pise da ima poruka..kada stisnem open ono pise citanje 1/2 i...
postovani imam već dugo jedan stariji model D820,kao drugi telefon, i prije nekih pola godine zamjenio sam kabel, sve je super radilo nekih 2-3 mjeseca i onda je opet počela zezat u međuvremenu, sam naletio na neki drugi servis, i opet uredio, i OPET nakon 2-3 mjeseca folija zeza. jos se...
da li ovaj mobitel ima ili podrzava li instalaciju apliakcije; opcija-funkcija na nokii,a to je-say caller name to mi jako treba
imam sljedeći slučaj: sinhronizovao sam svoje kontakte preko outlooka,te sam ih istim putem vratio u drugio telefon (iz n96 u samsung i8510),te kad sam krenuo da pozovem nekog iz imenika telefona nije mi prolazilo iz razloga što je outlook ukinuo prefix "+" i npr umjesto +38711111 sam dobio...
evo ovako namjestio sam sve postavke za internet na tele 2 mrezi. kad idem na internet normalno mi sve radi na svi stranicama,ali kad hocu uci na facebook registriram se i pojavi mi samo ono gore naslovnica profil i prijatelji ostalo nista drugo nepise... neznam u cemu je problem!!!
pozdrav svima. ljudi trebam pomoc uglavnom ima samsung galaxy i root sam onda sam napravio lag fix na froyo 2.2 i onda sam nasao froyo 2.2.1 slubeni preko europskog kiesa kojeg sam hr kies prevario sa nekim programom Kies Registry Patcher v.1.5.0.0 i htio sam to stavit i maknuo sam lag fix ali...
što napraviti kad se pojavi telefon zaključan servis potreban,radi se o samsung c 3050:):)
Haj Zanima me kako promijeniti sim bez restarta mobitela? Korisitim onu tipku na desnoj strani mobitela(iznad tipke za kameru), kada promijenim sim mobitel mi se restarta i onda je aktivna kartica koju sam odabrao. Da li je moguće raditi promjenu između aktivnih sim kartica bez restarta?
Potreban mi je unfreeze kod za ovaj mob.? IMEI: XXXXXXXXXXXXXXXXX
Imam Samsung SGH-E740 i nisam dobio nikakav cd sa driverima ali komp mi ga neće očitat.Zašt nisu dali drivere ak su mi potrebni ?
Jel ima tko mob iz naslova da napise kratak osvrt, posto razmisljam o kupovini. Jel bi bio prevelik sok nakon iphonea? Sto se tice duos funkcionalnosti, sve znam posto sam imao d880 i b5702. Zanima me ekran, baterija, kvaliteta izrade ...
E ovako,ako bi mi netko mogao pomoći, do sada sa koistio sony ericsson, i u taj mobitel sam prebacivao muziku na memorijsku karicu preko m. čitača, i koju god da pjesmu mu prebacim (mp3) je sviralo, a sada imam samsung shark3, i prebacujem iste te pjesme preko kabela u samsung na memorijsku...
Prije svega ljep pozdrav svima koji će čitati temu.. Zanima me kako instalirati Garmin navigaciju na Samsung S5230 Star ... na netu sam našao Symbian verziju, kad ju preko kompa ubacim u mob, odnosno memorijsku karticu, onda trebam tu datoteku otvorit na mobu, al piše NEPODRŽANA VRSTA DATOTEKE....
Pozdrav svima,ev ovaj telefon sam planirao kupiti,pa me interesuje navigacija igoo za njega.Jeli ima za njega navigacija ta.Hvalaa
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma